• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mostanában olvastam egy kedves klubtársam beszámolóját Wandáról,ami következtében gyorsan rájöttem,hogy igencsak rég élveztem Miss Hurrikán csodálatos bájait.
    Ezért gyorsan felcsaptam a kis naptáramat,és ráböktem egy jónak látszó időpontra, amit régi ismeretségünkre való tekintettel vtr-n küldtem át Istennőmnek.
    Rekord gyorsasággal jött is a jóváhagyó üzenet az e-naplóban.
    Ezután , mivel kéjenc vagyok,még telefonon is felhívtam,csak hogy hallhassam azt az elbűvölően csicsergős hangját,ami szinte felér egy előjátékkal :-)
    Wandus ,jó szokása szerint könnyen elérhető mindenféle csatornán. Ezután már csak várni kellett,míg a homokórában lepergett a homok...
  • Megközelítés:

    Kedvesünk főhadiszállása a számomra már jól megszokott helyen található, zuglói piac közelében,ahol egykori uralkodóinkról elnevezett utak fekszenek együtt békésen, már jó ideje.
    Természetesen a helyszínt a gps jól ismeri, tömeggel érkezőket a Bkk csodái közül szinte mindegyik odaszállítja,már-már kedvesünk ajtajában bocsájtva el a kiéhezett kalandort.
    Parkolás a közeli kis utcákban ,tudomásom szerint grátisz megoldható. Bevállalós sorstársak akár a ház előtt található taxi droszton is parkolhatnak, tudomásom szerint volt már,aki élt ezzel a páratlan lehetőséggel .:-))
  • Helyszín:

    Kedvesünk búvóhelyét újabb építésű társasház magasabb régiójában leljük,hová lift repíti fel kalandvágyó látogatóját.
    A meghitten bájos kis szerelmi fészekbe toppanva láthatjuk,hogy gondos háziasszonya életvitelszerűen használja.
    A lakás csillog-villog a tisztaságtól,ötletes berendezése úrnője kreativitását dicséri.
    Fürdőszoba mindenféle földi jóval maximálisan ellátott ,a tusfürdő készlet kisebb drogériát is megszégyenít, nem is számoltam össze mind a huszonöt fajta tusfürdőt. A hatalmas kádat zuhanyfüggöny óvja a kipancsolástól,tetszetős színes fényekkel villogó tusolófejjel felszerelt,tiszta száraz kilépő,friss,ropogós törcsi,szájvizek pohárkákkal,dezodorok várják a betérő látogatót,egyszóval minden adott a sikeres higiéniai kör elvégzéséhez.

    Műveleti szobában ,a sarokban Artúr,a némán álldogáló szobainas óvja a ledobott göncöket,kis szekrényke az elkövetkező időszak kellékeivel,kényelmes,nem nyikorgó hatalmas franciaágy várja a fokozott igénybevételt :)
    Összességében elfogadnám sajátomnak az egész lakást,feltéve, ha az adásvételi szerződés elbűvölő vendéglátómat is tartalmazza , és nem kellene otthon számolnom a rámzúduló kellemetlen kérdésekkel.
  • Lány külseje:

    Mivel már jó néhány alkalommal írtam Arany Kisasszony varázslatos külsejéről,nehéz most újat mondanom :-) ,de azért megpróbálom...
    Szóval...
    Kedvesünk bőséges,és gyakran frissülő portfólióval rendelkezik, mely nem bíz sok mindent a véletlenre.
    Ő egy húszas évei vége felé járó csodálatos NŐ,ahogy adatlapján is jelzi, nem egy cica baba,hanem teltkarcsú,feszes testű,hatalmas, formás keblű, kemény, harapni való popsival,formás lábakkal megáldott férfivadító BombaNŐ .
    Fekete hajzuhataga csillogó szempárt,csókolnivaló szájat,bájos arcot keretez.
    Világbajnok ikreit kellemes,izgatásra gyorsan reagáló bimbók koronázzák.
    Formás csípője,combjai közt rejtőző , mindig frissen borotvált illatos kincse felhívás keringőre.
    Wanda már a megjelenésével kiváltja a gyarló emberből a szunnyadó tenyészcsődört.
  • Action:

    Érkezéskor telefon, majd kaptam is az ívet Kedvesünktől, hogy: ne hívogass,gyere gyorsan,a kódot már illik tudnod!
    Ezért ,, kénytelen'' voltam önerőből kinyitni a kaput, majd a liftet levadászva már suhantam is fel Tündérkémhez,útközben a Tankcsapda örök slágerét dúdolva, hogy: balra a második ajtó...:-)

    Feltárult előttem a Gyönyörföld ajtaja,belibbentem, majd hirtelen éreztem,hogy a padlón koppan az állam,mivel Kedvesünk újfent a foglalkoztató szettjében, várt, mindössze egy Minnie-egeres szájmaszk volt rajta, mint Welcome-dress. Bár már megszokhattam volna ,hogy sűrűn szembesülök ezzel a pazar látvánnyal,de nem tudok eltelni vele.

    Bent megejtettem egy gyors kézmosás+fertőtlenítés kűrt,mint amit ezekben a vírusos időkben illik. Utába meg szabadítottam Kedvesünket dögös kis ,,szájkosarától'' , aztán jöhettek is a jól megérdemelt üdvözlő puszik.

    Átöleltem Kedvesemet, gyors simogatással feltérképeztem kívánatos formáit,közben éreztem, hogy pajkos kis vendéglátóm boszorkányos gyorsasággal felöltöztette Artúr nevű segédjét a tőlem elkobzott ruhákal.

    A kezembe kapott törcsit lobogtatva gyorsan elrobogtam a fürdőbe, hogy habtestemet mielőbb randi komformossá tegyem
    Már épp bűntársamra csapattam a vizet a bőszen villogó tusolóból,mikor váratlanul (?) betoppant Wandus,hogy tartson egy gyors, és mély higiéniai ellenőrzést.

    Mivel megfelelőnek találta a dolgot,ajkai közül újra a napfényre eresztette a picit megszeppent Kispajtit, majd vidáman kiráncigált a kádból, szólva,hogy ez itt nem wellness szálloda. Ennek örömére kitöltött két felest a Listerinből, majd koccintottunk az Operatív Törzs egészségére.

    Foglalkoztató szobába visszatérve Drágám elkezdte a várva várt Lepedő húzás a férfierő maximális növelêsével című magánszámát.

    Előttem ringatott formás popsija látványától ,, kénytelen'' voltam térdre borulni, és áhítatosan csókolgatni kezdtem a hívogató félgömböket,időnként mintegy véletlenül nyelvem lejjebb csusszant, hogy tiszteletem tehessem a déli gyümölcsök háza táján is.

    Majd egy jól irányzott mozdulattal Kedvesemet s hátára fordítottam, mohón csókot loptam Tőle, majd elkeztdem felderíteni a számomra oly kedves Déli irányt, természetesen kalandor iránytű nélkül,még mielőtt ezt valaki megkérdezné. :-)

    Először Wanda csodálatos ikreit kerestem fel,némi jóleső gyúrásra,csókolgatásra,bimbó hegyesítésre. Bimbói mereven nyújtozkodva olyanok voltak,mint két málnaszem a kis cukor gallérkájával.
    Miután kedvemre kijátszottam magam,újabb csókcsatát követően végre megérkeztem a Csodák völgyébe,ahol már egy hivogatóan csillogó kelyhecske várta a törődést.

    Végigcsókoltam a simára borotvált dombocskát, a formás combok belső felét, majd lassan végig húztam nyelvemet az illatos árkon, amire Kedvesem sóhajtozva megremegett.

    A kedvező fogadtatást érezve lágyan a csuporkába nyalintottam, lassan felderítve a duzzadó kéjgyöngyöt, erre már Wandus hangja is felerősödött.
    Ez így nem ér! sóhajtotta ,de azért csak folytattam a kényeztetést,időnként elkalandozva az igéző hátsó bejárathoz is.
    Kedvesem hirtelen eltolta kobakomat lüktető szemérmétől,ígérve, hogy ezt most megkeserülöd! :)

    Szépen hanyatt lökött,olyan szemérmesen lesmárolt, majd mire észbekaptam, Kispajtit már el is tüntette mohó ajkai közt,amit tettestársam meglehetősen élvezett is.
    Pörgette nyelvét hol a makkon,hol a rudazaton,közben markában tartotta a komplett zsákos családot. Kimondhatatlan édes kínokat éltem át, de nem szerettem volna idő előtt tusolni menni,ezért gyorsan gumiért sírtam,mielőtt késő lenne.
    Kedvesem megszánt, és villámgyorsan beöltöztette élvhajhász asszisztensemet, majd mire kettőt pislogtam, jó hagyomány őrzőhöz híven máris nyeregbe ereszkedett, mert jól tudja, hogy mi magyarok lovasnemzet vagyunk :-).

    Szemeim jöttek kifelé,mint az asztalfiók,olyan kellemesen szorította rudamat Kedvesem csuporkája.
    Wandus kényelmes poroszkálásból egyre ütemesebb vágtába kezdett, csodás halmai ringtak előttem,hol csókoltam,hol markolásztam őket,de végén megadtam magam a túlerőnek,hatalmasat robbanva a vv-be.
    Lovasom leszállt nyergéből, eltávolította az immáron felesleges vv-t, majd kávézni invitált.

    Némi folyadékpótlás után,még kint a nappaliban újfent hevesen megkívántam vendéglátómat,ezért rádöntöttem az étkező asztalra,mögé kerültem,és aljas élvezetvágytól vezérelve nyalakodni kezdtem az elém táruló csodás vidéken.
    A kívánatos réseket alapos nyelvezésben részesítettem,míg Kedvesem már hangosan nyögdécselte, hogy erre még nagyon rá fogok fizetni.

    Ezért megvonta tőlem a kellemes játszóteret,leültetett a székre,elém térdelt, és fogságba ejtette virgonc rudamat.
    Jó néhány alkalommal volt már szerencsém ezt a kitűnő nyelvkeckét élvezni,de foglyulejtőm most túl szárnyalta önmagát is.
    Olyan intenzitással dolgozott rajtam,mintha szinte az élete múlna rajta.
    Idönként kieresztette ajkai közül,lefelé végigcsókolta a rudat, majd élvezettel cuppogott a golyókon,aztán vissza fel, újra a szájába kerültem,közben a zacsit morzsolgatta,másik kezével elkezdte a mellbimbóimat tekergetni,olyan szinten,hogy már a világűrben éreztem magam.
    Egy ilyen csodás kínzásnak nem lehet sokáig ellenállni,így aztán szépen szabadjára engedtem a srácokat,akik Wandus pocijában végezték.

    Ezután még kicsit összebújtunk,beszélgettünk,majd tusolás, öltözködés,és fájó búcsú után egy szenzációs élménnyel a tarisznyámban távoztam.
  • Elszámolás:

    Wanda az oldal egyik legkorrektebb hirdetője. Csokor mérete telefonon,vagy bővebb infóból megtudható, helyszínen sem változik.
    Szokásomhoz híven érkezéskor adtam át édességbe rejtett bokrétámat, mert nem szeretem ezzel megtörni a pillanat varázsát.
  • Összkép:

    Ismét egy fantasztikus randin vagyunk túl Istennőmmel.
    Szinte hihetetlen,hogy Wanda mindig képes fokozni az élményeket,úgy érzem, Nála a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Ma ezt ismét bebizonyította,mivel szétszedett,mint foxi a lábtörlőt! :-)
    Kedves Miss Hurrikán!
    Egyszerűen nem tudom,hogy ezeket a csúcsrandikat hová lehet még fokozni, de Te mindig el tudsz varázsolni. Nem véletlen, hogy a lehetőségeim szerint igyekszem,hogy minél többször találkozzunk,bár nem vagyok elfogult, na jó,csak egy kicsit! :-)
    KÖSZÖNÖK NEKED MINDENT!!!
Happy Massage