• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem előző nap és kaptam egy részletes tájékoztatást. Időpontot elfoglaltságom miatt nem egyeztettünk. Másnap úgy alakult hogy akkor van egy kis szünet a napomban és felhívtam a délelőtti órákban és egyeztettünk is délutánra időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval GPS segítségével könnyen ment a dolog. Most ugye ingyenes a parkolás és a ház előtt találtam is helyet.
  • Helyszín:

    13. kerületben található újabb építésű tömb magasabbik emelete a randi helyszíne. Ami egyedül található a tágas lakásban. Több kapus zsiliprendszeren keresztül vezet hozzá az út de minden instrukciót megkap az ember így nem bonyolult az egyenlet.
  • Lány külseje:

    Rami a képeknek teljesen megfelelő vékony, magas lány. Gyönyörű hosszú haja van és még hosszabb lábai. Karcsú derék, alkatához mérten arányos természetes szép cicik és leszállópályás punci.Senki nem fog csalódni ha meglátja az arcát ez csupán a diszkréció miatt van. Tetoválás pár darab nagyon apró van a testén akit ez esetleg érdekelne.
  • Action:

    Megérkezésemkor egy Ne ijedj meg meztelen nagyokkal köszöntött Rami, amivel egyből megalapozta a jó hangulatot. Kicsit beszélgettünk miközben Ő felvett magára egy szexi fekete boy-t én pedig pont hogy levetkőztem. Kaptam frissítőt és elmentem zuhanyozni. Ezután folytattuk a beszélgetést és egymásra hangolódást és elég hamar a szobában kötöttünk ki.

    Egy gyors kérdés csókolózol velem, hagyta el a száját amire mi mást lehet mondani, NANÁ. Egy igazán heves nyelvcsata vette kezdetét, mikor barátnőddel nagyon egymásra vagytok izgulva. Közben kérdeztem hogyan lehet megszabadulni ettől a szettől amit felvett, de mire kimondtam már ki is pattant belőle.

    Folytattuk a csókolózást, közben és mellét kényeztettem, Ő pedig a férfiasságomat kezdte el kézzel hadrendbe állítani. Ezután önző módon elkezdtem kitérni a csókok elől hogy Ami a száját inkán máshol használja, kaptam egy kis instrukciót hogy az ágy melyik oldala kényelmesebb és elkezdődött a francia lecke.

    Változatosan csinálja. Hol lágyan, hol teljesen eltűnteti ameddig tudja, pörög a nyelve a makkomon én pedig csak hátra dőlve élvezem a kényeztetését. Aztán vált, a környéket sem hagyja ki, teljes leápolást kapok. Nagyon élvezem a dolgot. Majd kezével hasam felé nyomja férfiasságom és ajkaival fel le jár rajta. Majd ismét egy hosszabb enyhe mélyebb garatvizsgálat szerű élményben részesít.

    Kérem hogy húzzunk gumit de előtte kapok ismét egy csókot és mire észbe kapok már a védőfelszerelést fel is pattintotta rám szájjal. Hátulról támadok amit kéjes hangokkal kísér. Először finoman majd egyre gyorsabb tempóban haladunk a végkifejlett felé.

    A tempó változik időről időre és nagyon élvezem szűk puncija szorítását, amit úgy vettem észre Ő is egyre jobban élvezett. A vége felé egy igazi vágtát produkálunk, nem tudom sikerült-e neki is célba érni mint nekem, de a gumi teljesen megtelet az biztos.

    Ezután kis törölgetés és egymás mellé heveredve beszélgettünk. Terveztem második kört is de valahogy elbeszélgettük az időd és nem is vágytam rá, mert az első kör teljesen kielégített.

    Remi nagyon jó beszélgetőpartner és így az időm lejárta felé elmentem még egy köt zuhanyr, de ezután még elég sokéig beszélgettünk, már én jeleztem hogy indulnom kell.

    Összességében nagyon jól éreztem magam vele, mindekinek ajánlom!
  • Elszámolás:

    A végén történt, letettem az asztalra. A jelenlegi átlag felett van az egy óra egy kicsivel.
  • Összkép:

    A sűrű napjaim között Ramival ki tudtam kapcsolódni ami jól esett. Nagyszerű beszélgetőpartner és stílusában különleges. Valakinek tetszik valakinek Nam ha őszintén megmondja valaki amit gondol. Nekem bejött ez a közvetlenség a részéről és a szex is jó volt vele. Amiért mentem azt meg is kaptam, a jövőben is szívesen meglátogatom.
Happy Massage