• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm a látogatásodat és a beszit is, legközelebb is vàrlak szeretettel!! :)) :*

  • Egyeztetés:

    Dorka hirdetése már meglehetősen régen a kedvencek között volt mentve nálam, de csak most jutottam el hozzá. Telefonon hívtam, nagy szerencsémre felvette, és 12 percben, egy nagyon jó kedélyű időpontegyeztető beszélgetés során kicsit képet kaptam a stílusáról, a beállítottságáról, a nyílt és kedves kommunikációs képességeiről.
    Megadta a címét, én pedig nagy reményekkel nyugtáztam beszélgetésünket.
    Másnapra beszéltük meg a randit, és már a telefon lerakása után úgy éreztem, hogy engem kilóra megvett. De még nem tudta. Én meg nem mondtam neki! :)  Talán soha nem éreztem ki ennyire egy beszélgetésből előre azt, hogy a másnapi találkozónk csakis nagyon jól sikerülhet. A randi napjának reggelén SMS formájában még megerősítettem látogatási szándékomat és már csak a ház közelében hívtam a belépési instrukciókért. 
  • Megközelítés:

    A XIII. kerületben, a Váci út közelében található címre a GPS hibátlanul irányított. 
    Parkolóhely bőven akadt, és most a jegyváltással sem kellett időt töltenem az ingyenes parkolási rendelkezés értelmében. Jól jött, mert éppen az utolsó pillanatban érkeztem. 
  • Helyszín:

    A lakás egy újabb építésű ház felsőbb szintjén található. Kádas fürdőszoba függönnyel és száraz kilépővel s a szokásos és szükséges kozmetikumokkal várt. Minden teljesen rendben. Nem is vártam mást ahogy Dorkát megpillantottam . :) 
    A szobában kényelmes ágyon akcióztunk, mely nem süppedős, és nem is nyikorgott. Pedig lett volna oka rá. 
  • Lány külseje:

    A képekről már jól ismert bombasztikus formák csak itt sejlettek fel és ilyenkor -besziíráskor --mindig megfogadom, hogy következő alkalommal  majd megjegyzem mit viselt vendéglátóm. Most sem sikerült, mert a pazar formák szemlegeltető vizslatása lekötötte a figyelmemet. A fehérneműből már valami rémlik de az azt takaró fogadóruha teljesen kiesett. 
    Vonzó és intelligens tekintetén túl hófehér és szabályos fogai, a hátul összefogott barna és egyenesszálú  haja és arckaraktere engem egy néhány évvel ezelőtt visszavonult szépséges, és külföldön élt népszerű magyar modellre emlékeztettek. Nem kell ecsetelnem mennyire tetszett! Átfutott rajtam a felismerés, hogy nem tudom az okát eddig miért nem látogattam meg, és mit szalasztottam el vele! 
    Jó tartású, formás, eredeti keblei nem kívánnak semmi művi beavatkozást mert úgy szépek ahogy vannak és a bimbói hálásan vették a finom törődést. 
    Hasa megérne egy külön fejezetet mert az egyik legformásabb női has amit eddig láthattam. Lapos, kívánatosan izmos, de még éppen nem a durván túltolt six-pack hanem pont ahogy én szeretem. Mindez kellemes szolibarna színtónusban előadva. Néhány tetoválást is láttam, de ezek engem soha nem zavartak, sőt esetében még meg is csodáltam volna őket, ha maga Dorka nem kötött volna le annyira! Csípője és a kerek popsija a képeken látható szédületes formákat hozza de izmos combjai és a formás lábai, lábfeje és a körmei sem maradnak el a megtapasztalt összképtől. Ápolt és illatos bőre csak sejthető a fotóiról ,s finom illatú parfümje is jó választás volt. 
    Az előbbi pár sort persze összefoglalhattam volna egy hétbetűs szóval is, de akkor meg hiányoltátok volna, hogy nem indokoltam meg miért bombanő Dorka.  
  • Action:

    Szeretem az első találkozók ajtónyitásának izgalmát, és ezúttal kitörő lelkesedésemet kellett fékeznem amely persze sokkal jobb, mint egy esetleges csalódottságot palástolni. 
    A folyosóról az előtér sötétebb terébe toppanva Dorka bezárta mögöttem az ajtót, majd visszafordultam és először vonzó tekintetét csodáltam meg. Szó szerint! Nem is bírtam megállni ,hogy őszinte elégedettségemnek hangot ne adjak és megdicsértem az arcát. Kedvesen megköszönte és beljebb invitált. 

    Tetszett a belakottságot és bensőséges hangulatot árasztó miliő, de még ennél is jobban tetszett Dorka hibátlan mosolya, no meg az, hogy nem nyomott azonnal kezembe türcsit kíméletlen céltudatossággal, hanem randinkat egy kis beszélgetéssel indítottuk, s e kis társalgást követően tértem csak be a fürdőbe ahonnan visszatérve csak a gondolataimban maradtam "piszkos", azon fantáziálva, hogy mit fogunk csinálni Dorkával,
    ő pedig elkezdte lehántani magáról a fehérneműjét elrejtő ruháját, amit képtelen voltam már megjegyezni mivel feltárultak előttem csábító vonalai. 
    Az ágyra telepedtünk és hamar megszabadítottam a kevéske ruházatától, s a mellbimbóit izgattam nyelvvel mivel a jelen helyzetben a csók kikerült a repertoárból amit csak így utólag hiányolok igazán,  mivel azokat a vállára és a nyakára hintett kis puszikkal váltottam ki, egy kicsit emelve a barátnős érzetet. 

    Izmos combjai között helyet foglalva simogattam a lábait, majd a combbelsőit s csak ezután fogtam puncija kényeztetéséhez. Halk kis nyögései kezdetben csak aprócska visszajelzéseknek tűntek és nem bíztam abban, hogy bármit is ki fogok tudni hozni Dorkából, de később úgy vettem észre, hogy hasonlóan ütemet keres a combjának ritmikus mozgatásával mint ahogy én is teszem ha más izgat. Beteljesülésének pillanatai valósnak hatottak, de ha nem is így volt akkor azt nagyszerűen mímelte, s mindeközben a farkam ennek hatására pattanásig feszült.  :)  

    Fordultunk, és egy kis beszélgetésbe elegyedtünk bizarr kulináris élményekről aztán hamarosan félárboc alá ereszkedtem, így Dorka simogatni kezdett. Oldalt mellettem térdelt az ágyon, míg én a hátát és a combját meg a popsiját cirógattam és annyira még észnél voltam, hogy kidolgozott fűrészizmait is megcsodáljam ami addig nem látszott ilyen szépen. Lágyan és érzékien simogatta a cerkám, így az hamar újra éledezni kezdett, majd egy nagyon kellemes franciával kényeztetett amit hamarosan 69-ben folytattunk kölcsönösen, s ennek hatására ismét gumira alkalmassá váltam, s azzal hamar felszereltem magam amire Dorka a műkörmei miatt kért meg.

    Lovaglóban ereszkedett rám miután megkérdezte, hogyan kezdjünk. Lassan fogadott magába, én pedig meglepetten tapasztaltam mennyire igazak a leírások, melyek puncijának szűk mivoltát énekelték meg. Lassabb tempóban lovagolt meg félig felemelkedett testtel, míg én mellei apró ringásait csodáltam,  majd tenyereimmel megtámasztva simogattam őket. 
    Csípőjét és a popsiját markolva ütemre együtt mozogtunk, s hamarosan misszibe fordultunk ahogy fölé emelkedve és hozzá simulva folytattuk míg beszívtam bőrének finom illatát. 
    Egy ideig kitartottunk még ebben a helyzetben, majd ügyesen oldalvást fordulva kifli-pózban folytattuk aktusunk. Tekintetem végigfutott izmos lábán és a combján amint tenyerembe fogva segítettem tartani. Lassan és kimérten kezdtem, aztán egyre gyorsítottam,  de még mindenképpen szerettem volna a formás popsija mögé kerülni, így hamar doggyba rendeződtünk és már maga a látvány is bombasztikus volt, hát még az érzés, hogy egy  kis ideig még élvezhetem a szexet vele. 
    Széles terpeszben asszisztált ehhez, így hosszú combjai már kevésbé emelték magasba formás popsiját és kitűnően felértem. 
    Tekintetem az egymásban összekulcsolt kezei, izmos hátának látványa és a popsija hármasa közt cikázott. Időnk a vége felé közeledett, és mivel még túl sokáig tudtam volna folytatni, ezért kértem Dorkát, hogy forduljon a hátára és egy kis kézimunka által laposan izmos hasára élveztem. 
    Tisztálkodás után egy illatos testápolós masszázzsal kedveskedtem neki amit a jelek szerint nagyon élvezett amint a sarkától a nyakáig végigmasszíroztam. 
    Rendbe szedtük magunkat és felöltöztünk, így még láthattam egy kicsit Dorkát utcai öltözékben is ami szintén bámulatos megjelenést kölcsönzött neki, majd két puszit követően távoztam tőle, és jó kedvvel tértem vissza a parkoló felé. 
  • Elszámolás:

    Csokromat egy kis édességgel szokásom szerint érkezésem után helyeztem a nappali asztalára, kerekítve és annak mérete megtalálható a hirdetésében. 
    Rá sem nézett a rózsákra és azok végig az asztalon hevertek ottlétem alatt. Extra nincs is az adatlapon, mert Dorka csak azt vállalja alapból amit szívesen tesz a partnerével.
  • Összkép:

    Igen nagy elvárásokkal érkeztem Dorkához és ő minden tekintetben beváltotta reményeimet !
    Már a kapcsolatfelvétel során elkönyveltem magamban az első benyomások alapján a 12 perc alatt, hogy ez egy fergeteges randi lesz és nem is csalódtam!
    Mindenben az igényeimet kereste, s az ideiglenes csókhiány miatt sem lógattam az orrom mert a barátnő-feeling ennek ellenére is majdnem teljes volt! Nem VTR-eztem,  inkognitóban maradtam és ezért kedvessége nem egy rózsaszín rangú vendégnek szólt hanem egy hozzá betérő fickónak akiről a végén pár apróság mellett csak annyit tudott meg, hogy távolról érkezett. 
    Tetszett, hogy mindvégig úgy éreztem,hogy fontos számára az elégedettségem, és annak érdekében kitűnő partnerként volt velem együtt.
    Vonzó megjelenése, finom érintései, kifogástalan technikája és a kellemes bánásmódja valamint a hozzááállása által felejthetetlen élményben volt vele részem ami folytatást kíván. 
Happy Massage