• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napokkal előre szerettem volna foglalni időpontot egy hosszabb randira, elsőre ez nem ment, mivel azt mondta hogy csak éppen az aktuális napra lehet egyeztetni, annyi engedményt kaptam hogy csütörtökön lefoglalhattam a péntek dél-körüli időpontot.
    A másik meglepetés akkor ért amikor azt mondta hogy nála nincs több órás lehetőség, maximum másfél óra ami azért fura mert az adatlapján "több órás" lehetőség is ki van írva (később személyesen elmondta hogy majd javítja).
    Így aztán maradt egy csipet másfél órás randi, telefonban mindent szépen elmondott, amúgy nagyon bájos a hangja :)
  • Megközelítés:

    Taxival mentem jöttem, korábban mentem véletlenül se késsek.
    11. kerület, a cím egyértelmű, közelben osztrák benzinkút, uszoda.
    Parkolási lehetőséget láttam, bár nem sokat.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark viszonylag csendes környezet nincs nagy nyüzsgés a környéken.
    Szépen, igényesen felszerelt tágas lakás, minden ami kell megtalálható, a fürdőszoba is tiszta és úgy láttam jól felszerelt, bár én vittem magallam mindent. Más lány is rendel itt, de figyelnek a diszkrécióra.
    Maga a szoba ahol voltunk talán egy kissé kicsi de nem vészes, kellemes hangulat világítás kényelmes nagy franciaágy, masszázságy is van és kis szekrény.
  • Lány külseje:

    Dominika pontosan úgy néz ki mint a képein. Fiatal vékony/normál de nagyon formás, észveszejtően szép testű kis vadmacska gyönyörű kék szemekkel. Igényes, ápolt megjelenés. Nagyon finom és kellemes volt az illata a puha, finom, veszes bőrén.
    Imádtam a mellét, a puha rózsaszín nuniját, a hasát, a kemény formás fenekét egyszóval mindenét.
    Szerencsére tetoválás nem rontja ennek a szép leányzónak a genetikailag nagyon jól megáldott testét.
    Arca is nagyon szép nem hiszem hogy van olyan akinek ne tetszene. Fiatalos nagyon cuki de mégis szexi arc, szempilla, csókra teremtett ajkak mindene nagyon tetszett.
    A piros-fekete fehérnemű szett-ben fogadott szexi combfixel eszméletlenül szexi volt.
  • Action:

    Bementünk a szobába volt egykis beszélgetés amíg levetkőztem és már mentem is zuhanyozni, ő addig kint megvárt majd együtt mentünk vissza. Enyhén szólva kezdő vagyok ebben a dologban, mondtam is neki, de teljesen megértő és velem végig kedves volt. Abszolút kezdeményező, tud irányítani és engedelmeskedik ha én szeretnék irányítani. Kedves és aranyos az együttlét alatt én is próbálok maximálisan az lenni vele.

    Félhomály volt ezért kértem hogy kapcsoljunk villanyt, mert hát ki az aki nem szeretne egy ilyen szépséget tisztán látni. :) Leültem az ágyra amíg ő elöttem állt még fehérneműben így ölelgettem-pusziltam-simogattam és húztam magamhoz néhány percig amennyire tudtam nagyon kellemes, jó érzés volt én inkább az a nagyon bújós típus vagyok és ez nagyon jól esett, de aztán az ágyra parancsolt, de így is folytatódott a simi meg az összebújás de mostmár csókkal is ami inkább szájra puszi volt sajnos, de nagyon kellemes néha néha volt nyelvezés is de csak minimális, olyan finom szolid barátnős volt. Hirtelen le akarta venni a melltartóját én pedig majdnem pánikrohamot kaptam, mert én szerettem volna levenni :D Miután lekerült cicifix az összebújós puszilgatós bújásból egyre inkább nyalakodás lett hosszasan elidőztem csodálatos mellén, néha feltévedtem a nyakához, vagy a szájához. Isteni puha finom bőre a kellemes illatával teljes hipnózisba ejtett, imádtam nyalni és hozzábújni. Ő is egyre jobban bújt hozzám, húzott magához elkezte nyalni a nyakam, valamiért a fülemet is :D nem mintha rosszul esett volna. Egyre inkább azt éreztem hogy tényleg akar ami nagyon-nagyon izgató volt. Ekkor már másik bolygón éreztem magam.

    Szerette volna ha a nunit is kényeztetem, nem kellet kétszer mondania, levette bugyiját és már neki is láttam. Puha, finom, tiszta, rózsaszín, szép fiatal nunija van imádtam nyalni. Kis idő után újjal is feltérképeztem kívül-belül szépen duzzadó nuniját. Nagyon élveztem és láthatóan hallhatóan ő is ami tovább fokozta a már amúgy is magas izgalmi állapotomat. Szeretett volna franciázni. Természetesen belementem így aztán megkaptam életem első natúr franciáját ami jó volt bár kissé furcsa vagy nekem szokatlan így elsőre. Olykor majdnem elájultam annyira jó volt, olykor meg nem éreztem különösebben semmit, érdekes volt számomra hogy így reagáltam, de nem hiszem hogy az ő hibája lenne inkább csak túl kezdő vagyok. Franciája nyálas de nem túlságosan, volt hogy teljesen eltüntette a szájában a kisebbik énemet, volt hogy a nyelvéhez veregette, kitért a golyókra is, volt hogy hosszában végig nyalta, nagyon felcsigázott ezekkel az apróságokkal és nagyszerű élményekkel gazdagított mégha magát a franciát annyira nem tudtam kiélvezni. Kértem hogy forduljunk át 69-be és már pucsított is a mellkasom felett, csodás látvány volt ahogy az arcom előtt pucsít azzal a szép formás fenekével/combjával és persze puncijával.

    Az előző illetve egyben első ilyen hasonló randimon rájöttem hogy nehezen megyek el ezt neki is mondtam, ígyhát ezt tudván belekezdtünk egy maratoni szeretkezésbe, később ő is meglepődött hogy mennyire nehezen megyek el de szóltam előre :D A másfél órának kb. a fele ezzel telt.
    Elsőnek meglovagolt többféle variációban, volt hogy ráhajolt a mellkasomra átkaroltam és magamra húztam, volt guggolós verzió és volt az alap. Aztán fordulás misszionárius pózba most én hajoltam rá, apró csókok és nyak nyalakodás közben kézfejeink összekulcsolva. Mondta hogy előveszi a gyilkos doggy pózát eszméletlen pucsítással párosítva. Ez is élvezetes volt de ez sem volt elég hogy, meggyilkoljon :D
    Javasoltam hogy próbáljuk ki a masszázságyat. Felült, pont jó magasságban volt egy kicsit így döngettem, aztán megfordult térdelt, közben bepucsított és így is kipróbáltuk miközben hátra fogtam a felkarjánál fogva és úgy húztam magamra, ez is nagyon élvezetes volt de nem elég hogy elmenjek :D Folytattuk tehát állva, szerettem volna így is kipróbálni, ígyhát az egyik lábát az ágyra téve csináltuk hátulról. Szerettem volna minél több pózt és variációt átélni, megtapasztalni.
    Ezután vissza tértünk az ágyra ahol volt még egy kis misszi meg lovaglás de már kezdtünk nagyon fáradni ezért újból francia következett. Először az ágyon majd a szőnyegen én állva ő térdelve franciázott közben használta a kezét, volt hogy csak a kezét, aztán besegítettem én is, amikor éreztem hogy közel a vég vissza adtam neki és így lett végem a szájában. Hagyott lenyugodni a szájában aztán én a kéj-ájulás közelében voltam úgyhogy elindultam az ágyfelé ledőlni addig Dominika kiment frissíteni valamit hozott frissítőt is mire magamhoz tértem.

    Együttlétünk alatt fokozatosan éreztem azt rajta hogy egyre jobban megnyílik és átadja magát az élvezeteknek Pl. aktus közben húz magára, átölel, simogat, szorít. Minden pózt élvezett vagy olyan benyomásom volt mintha élvezné, nem tűnt megjátszottnak és ha az is volt, elhitette velem azt mintha akarna engem ami nagyon-nagyon pozitív volt és kifejezetten tetszett.
    Még volt egykis időnk úgyhogy jött az összebújás, simi, nyali-fali egykis beszélgetéssel. Beszélgetés alatt olyat mondott el nekem (nem kérdeztem erre rá, magától mondta) amit szerintem ide nem lenne jó dolog leírni vagy egyáltalán megemlíteni, egy kissé sokkolt. Nem is értem, nah mindegy.
    Kedves nyitott és jó beszélgető partner is nagyon értelmes és tájékozott, kellemes társaság, jó vele lenni.
  • Elszámolás:

    Telefonban mindent elmondott, és az nem is változott, korrekt. Előre rendeztem, másfél óra + extra, én felfele kerekítettem hogy egész legyen amit mondtam is neki amikor átadtam a csokrot a csokimmal aminek örült :) később kiderült hogy nagyon megérte.
  • Összkép:

    Az összkép nagyon pozitív. Fiatal, csinos, aranyos szépség aki még ráadásul borzasztóan szexi is. Végig nagyon kedves volt, és elhitette velem azt hogy akar engem talán ez a legpozitívabb dolog a randinkal kapcsolatban.
    Nagyon sajnálom hogy csak max. másfél órát lehet vele eltölteni és hogy a csók az "nem igazi" inkább csak szájra puszi de ettől függetlenül nagyszerűen éreztem magam vele, minden kérésnek-kívánságnak eleget tett, biztos megyek még hozzá. :)

    Külön köszönet mesteremnek "Influencer" nevű felhasználónak aki egyengeti rögös utamat az új hobbimban. :D
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-05-09 02:44:39
Happy Massage