• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hannát már 9 hónapja ismerem. Visszajáró vendége vagyok, ilyenformán az egyeztetés gond nélkül megy. Most is itt kérdeztem őt jó 10 nappal korábban privát üzenetben, hogy jöhetek-e hozzá 2 óra boldogság-terápiára, és szerencsére igent mondott. Aztán még egy SMS üzenetváltás is történt tegnap, hogy ma biztosra menjek. Maga kezeli a telefonját, így amikor eléritek, akkor vele fogtok beszélni. A weboldal üzenőfalát nem olyan gyakran ellenőrzi, mint szeretném, de attól még tény, hogy igen könnyű vele időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Újpest északi része, nekem elég messze van, de odafelé a kocsiban elszórakoztatom magam azzal, hogy elképzelem, milyen jó lesz nekem mindjárt, visszafelé meg újrajátszom a fejemben a két óra tömör gyönyört. Így hát elviselem a távolságot. Egy modern lakópark ez mediterrán stílusban építve. Annyira diszkrét a bejutás, hogy már a nyolcadik látogatásomon vagyok túl, és soha senkivel nem találkoztam. Villamossal, busszal, sőt vonattal is megközelíthető. A nyugodt kis utcában mindig volt szabad parkolóhely és még a koronavírus előtti időkben is ingyenes volt.
  • Helyszín:

    Egy nagyon klassz lakás az, ahol Hanna maga fogadja a vendégeit. Az események középpontja egy nagy és stabil franciaágy. Mondanom sem kell, az ágyon frissen kiterített lepedő várt, valamint két szép törölköző. Ezúttal nem sikerült az egyiket megmentenem, és ugyanazt a törölközőt használnom távozáskor, mint amelyet érkezésemkor használtam. Tiszta és száraz fürdőszoba.Tisztálkodószerek, szájvíz, szóval minden tökéletes itt. Sőt mostanára már a hálószoba sem túl sötét. Tavaly még szerintem Hannát zavarta, ha jól láttuk egymást, ezért egy elég erős félhomályban történtek az események. Gondolom, mostanára már megbékélt a ronda képemmel, és most úgy alakítja, hogy elég fény szűrődjön be a redőnyök között. Most már jól látni minden apró részletet. Visszagondolva a talán 200 randihelyszín közül, amelyet eddig szerencsém volt meglátogatni ez benne van a top háromban.
  • Lány külseje:

    Hanna pontosan olyan szép, mint amit a fotói sugallnak. És élőben is ugyanazt a változatosságot fogjátok megtalálni, mint a fotókon: a gondolkozó, okos arcú és csillogó tekintetű nőtől, a virágok között álló és mosolygó cuki lánykán keresztül egészen a szőnyegen bőr miniszoknyában félig fekvő "nagymacskáig" minden elő tud bújni Hannából, ha igyekeztek.

    Ami a fotókon nem látszik: viszonylag kicsiny mellei vannak, amelyek igen jól állnak és a mellbimbók hálásan fogadják a puszilgatást: olyankor szépen kidudorodnak. Nagyon kedvelem még a hosszú formás egyenes combokat és a nagy lepkeszárnyas nagyajkakat, a mögötte megbúvó elég szűk hüvelybemenettel egyetemben. Valójában tetőtől talpig - mindenestől - tetszik nekem ez a nő.

    Ahogy öregszem, egyre inkább a tiniket kedvelem, akik 40+ évvel fiatalabbak nálam. Ez alól azonban Hanna kivétel: őérte úgy is odavagyok, hogy 30 feletti. Amúgy szerintem simán öt-hat évet letagadhatna. Aki ide jön, egy nagyon jő nővel fog találkozni.

    Kérésemre egy lenge nyári szexi ruciban fogadott, alatta semmi. (Az alatta semmit azt nem kértem, csak reméltem, és lőn: bugyi sem volt, meg persze melltartó sem.) Hű, nagyon jól nézett ki. Mint egy szexi kislány. Ezt nem könnyű elhinni egy 35 éves nőnél, pedig bizony mondom, így volt.
  • Erotikus masszázs:

    Azt hiszem kölcsönösen kedveljük egymást. De ha nem, akkor meg Hanna eltűr tőlem ilyen-olyan furcsaságot. A mai kétórás szeánszunkban az volt a rendhagyó elem, hogy a masszázst táncolással helyettesítettük. Hoztam magammal a helyzethez illő zenét és miután visszajöttem a tisztálkodásból táncra kértem, és lassúztunk. Nagyon izgi volt (számomra legalábbis). Mint 45 éve!!! Azért annyi különbség volt, hogy csak Hanna volt igazán partiképes abban a ruciban és mezítláb. Merthogy én egy törölközővel a derekam körül táncikáltam. Még a 45+ évvel ezelőtti emlékekhez képest annyi különbség volt, hogy néző nem lévén körülöttünk, sokkal több simogatásra és fogdosásra volt mód, mint akkor régen. És talán a nő is jobb volt, ámbár ki tudja ezt már ennyi év után :-)

    Nem tudom, hogy Hanna hogy fogja emlékeiben elraktározni ezt a részt, de nem látszott rajta, hogy zavarná. Az a mi szerencsénk, hogy a lányok nem írnak beszámolót, haha!
  • Levezetés:

    Ismerjük már egymást, mint a rossz pénzt. Úgy láttam, hogy sem neki nem okoz gondot az én kielégítésem, sem nekem az övé. Amikor a szeretőddel pettingelsz, és tényleg felsőfokon alakulnak a dolgok: hát az ilyen. Ha most itt abbahagynám, akkor jól lehúzna minden olvasó, pedig azt kéne tennem.

    A közlincseléstől tartva azért írok pár mondatot. Hanna talán szívesebben szop le engem úgy, hogy a lábaim között hever, de akkor én csupán a fejét, nyakát és esetleg még a melleit tudom simogatni, ezért leginkább átkérem én őt mellém. Ilyenkor itt négykézláb elhelyezkedik, bepucsít, és elkezd szopogatni. Általában egyik kezével rásegít, a másikkal támaszkodik - ezeket váltogatja. A golyóimmal csak az első 1-2 találkozásunkkor kezdett el foglalkozni. Most már tudja, hogy az nálam nem nyerő. Miközben a farkam a szájában, a kezeimmel mindenfelé simiztem. Ilyenkor (de csakis ilyenkor) nem kedveli az ujjazást. Én annál inkább, de belátó vagyok, és ezt nem erőltetem. Két ilyen menetünk is volt, egymásra eléggé hasonlítottak mind a stílus, mind az eredmény tekintetében.

    Amikor én kényeztettem őt, akkor azt egy alkalomhoz illő zenére tettem - hiszen mondom, készültem. Hannának jó ritmusérzéke van: gyorsan ráérzett arra, ahogy a zenében az élvezet egyre fokozódó hullámokban érkezik. Úgy láttam, egy elég szép orgazmussal ért véget mindkét menet. A második még egy - a lábában beálló - görccsel is végződött, de aztán azt közösen orvosoltuk. Minden eddigi látogatásom nagy élmény volt: hát ez sem maradt el az eddigiektől.
  • Elszámolás:

    A virágcsokromat egy illendő apró ajándék átadása mellet diszkréten letettem egy kanapé szélére. Ott is maradt a távozásomig. Nagyon megérte.
  • Összkép:

    Hanna egy kívül-belül nagyon klassz nő. Szeretném azt hinni, hogy egy kölcsönös bizalom és tisztelet alakult ki közöttünk. Tudunk egymásról sok privát dolgot. Szeretném azt hinni, hogy egy nagyon kis mértékben részei lettünk egymás életének. De ő az enyémnek egészen bizonyosan. Nem tudom, hogy mindenki ilyen élményt kap-e Hannától, de azok akik ezt elérik: hát nekik nagyon megéri ide eljönni.

    A beszámolóm azért nem Istennő besorolású lesz, hanem Felejthetetlen, mert jelenleg 5 Istennős beszire van jogom, és az az 5 hely tartósan foglalt (egyiket pontosan Hanna foglalja el). Kék csíkban lila élményt képzeljetek el.

    Köszi szépen Hanna. Ugyanolyan cuki voltál - vagy még inkább - mint a korábbi randijainkon.
Happy Massage