• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága GaboG!

    Köszönöm szépen a beszámolót, nem számítottam rá, lévén már ismerjük egymást egy jó ideje, és bőven van közös élményünk ;)
    (Lehet ránk irigykedni) ;)
    Jól érzem magam Veled, mert nyitott vagy az új dolgokra, ugyanakkor rám bizod a folyamatot. És ez jó.
    Azt kívánom magunknak, hogy sok ilyen randiban legyen még részünk, mint amilyen ez volt!

    Csókollak: Liza

  • Egyeztetés:

    Kapcsolatot könnyen sikerült teremtenem már korábbi üzenet váltások során. A folyamatosan gyarapodó új képeiről folytatott néhány beszélgetés és csevegés végül egy egyeztetésben végződött, amelyet VTR-en rögzítettünk.
  • Megközelítés:

    A megközelítést tömegközlekedéssel ajánlom, annak ki bátor vagy amikor már hatásos vírusirtással vírusmentes a helyzet. Most azonban úgy adódott hogy lehetőségem nyílott vidékről a fertőzött nagyvárosba látogatni. Célom természetesen nem egy kis vírus ajándék hazavitele volt, emiatt egy viszonylag vírus védett gépkocsival és egyéni védőeszközökkel felszerelkezve közelítettem meg a helyszínt. Örömmel konstatáltam hogy parkolási díjat fizetni nem kell. Cserébe még annyira sem lehet nem lehet parkolóhelyet találni mint korábban. Az ötlet nagyon bevált mert a forgalom is nagyobb lett. Emiatt jóval korábban érkeztem hogy bőven legyen időm az egyirányú utcákban araszolva szabad parkolóhelyet vizslatni. És ha a szerencse folytán jó messze sikerült megállni még időm is legyen vissza gyalogolni.A cím pontos, a házat eltéveszteni csak különleges tehetséggel lehetne, GPS kapuig visz.
  • Helyszín:

    A helyszín számomra nem ismeretlen, könnyen megtalálható. Lift visz fel a felső emeletre majd újabb ajtón átjutva érkezünk a bejárat elé ahol betoppanhatunk a szalonba. Ezen szinten fogadnak, majd a fogas és a cipőtartó használata után lépcsőn jutunk fel a felső szintre. A lépcső melletti fal immár Liza saját kezű alkotásaival van díszítve. A lépcső tetejénél egy tigris tekintete szegeződik ránk. Talán figyelmeztet hogy az oroszlán barlangja felé közelítünk. Fürdőben kád, zuhanyfüggöny, kilépő, tusfürdő és szájvíz nagy választékban. Tisztaság és puha törölközők. A szobában masszázspad, tatami, szobainas, asztalka, székek hangulat félhomály, minden ami kell. Rend és tisztaság mindenütt akárhova nézek.
  • Lány külseje:

    Liza magas csillogó kék szemű, szőkésbarna hajú vidám mosolyú formás nő. Mint régebbi ismerőst széles mosollyal és vidám öleléssel fogadott egy könnyű fekete kombinéban. Új képei azt sugallták, hogy alakja változott ezért a kölcsönös üdvözlés után először szemmel, majd kezemmel végigsimítottam testét, alakjának ellenőrzésére. Ezt az ellenőrzést Liza javaslatára átmenetileg felfüggesztettem, mondván egy szinttel feljebb ezt majd részletesebben is megtehetem.
    Felérve a maszobába beszélgettünk és eközben folytattam Liza alakjának ellenőrzését. Megállapítottam az új képeken látható gömbölyödés nem szoftveres remekmű vagy vizuális csalódás eredménye hanem valóságosan is létező. Hosszú formás combjai, méretes arányos mellei, amelyek egyik kedvenceim, selymes bőre, finom puha dereka és hasa a pozitív változások mellett továbbra is rendkívül kívánatos. Mindeközben a programot is egyeztettük. Mivel napokkal korábban jól meghúzódott a bal vállam és karom, én elsősorban ezeknek a részeimnek a kezelését kértem a szokásos deréktáji és gerinc ápolás mellett.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszatérve a masszázságyon elfoglaltam pozíciómat, és Liza megkezdte masszírozásomat de ez alatt tovább folytatódott beszélgetésünk. Szó esett tanulmányairól amelynek befejeztével gyógymasszőri végzettséget fog szerezni. Érintette a gyógymasszőr sportmasszőr titulus feltételeit és a tanulmányi időket. Szavait hallgatva meglepett, hogy főleg a másik oldalon milyen sokan hirdetnek mégis efféle masszázsokat, amiből ha csak a tanulmányok idejét tekintjük nekem az jött le hogy egy bizonyos életkor alatt lehetetlen ilyen végzettséget képzettséget szerezni.
    Már korábban említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, van régi és van friss tapasztalatom. Még az általam vélt legjobbak sem mérhetők Liza masszázsához, masszázsa alapos és határozott, érintése simogató de erőteljes és kifejezetten gyógyító. Végighaladt gerincem mentén, deréktájt, majd nyakamtól kezdve a neuralgikus részek kezelésével foglalkozott. Közben cicijei, mellbimbója finoman érintette néha hátamat. Nem forgolódtam, mozgolódtam élveztem a nagyon gyengéd de határozott érintések ellazító mámorát. Gyógyító kezelésem végén kis pihenő után könnyedebben mozogva helyeztem el magam a tatamin.
  • Levezetés:

    Ebben a pozícióban újabb finom masszázzsal folytatódott kezelésem. Olaj került testemre amin aztán Liza olajos teste kezdett el csúszni. Combjaimon kezdve siklott végig lábam tövén keresztül egész a felsőtestemig. Ott a cicijeivel elidőzött kissé, lehetőséget biztosítva hogy kicsit én is meg masszírozzam hiszen különösen kedvelem őket, majd indult vissza. Lent is elidőzött kicsit most ott masszírozott cicijeivel hogy utána újból vissza induljon. Itt fent nem mulasztottunk el csókot váltani sem.
    A csúszkálás keltette ingerek kezdték átjárni testem, és az ingerek hatására egyre inkább növekedett a vérbőség altestemben. Ezt észlelve a csúszka szép fokozatosan át helyeződött lentebbre. Egyre inkább vérrel telítődött alsó testtájékom, szerszámom a vérbőség határozott jeleit mutatta. Ezt észlelvén Liza a szerszámomra és környékére egy újabb adag olajat juttatott és kezdetét vette lokális masszázsa. A masszázsban a kezecskék és a cicik felváltva vettek részt majd később finom puha szájacska vette át a helyüket. Testemet egyre jobban kezdte elönteni a mámor, majd a kéj, egészen addig míg nem a tetőpontra el nem jutottam.
    A finom puha száj mindaddig nem engedett míg a teljes megnyugvásom el nem érkezett. Néhány papírtörlő használata után csókos simogatós összebújással pihentünk a tatamin, miközben váltottunk még jó néhány mondatot, majd a fürdő felé vettem az irányt. Olajmentesítés, tisztálkodás után felöltözve vettem búcsút legjobb masszőrömtől.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat mert Liza a maga valóságában egy extra. Az elszámolás annyi mint amennyi az adatlapon szerepel.
    Liza messzemenően korrekt, az idővel is bőkezűen bánik. Maga az élmény az érték!
    Vidéki lévén pesti átlagról nem tudok így nyilatkozni, de az oldalakat nézve néha úgy látom egyszer-kétszer megcsúszik a ceruza némely kezekben.
  • Összkép:

    Liza a masszázs mestere a szó valódi értelmében, szakmájának kiemelkedő művelője. Újból le kell írnom, nem ma kezdtem masszázsra járni, sajnos van évtizedre visszanyúló tapasztalatom. Ilyen masszázsban eddig sehol nem volt még részem csak Lizánál!
    Mindezeken túl Liza egy intelligens, okos, művelt, érzékeny és erotikus NŐ! Masszázsa és személyes varázsa visszavonz!
Happy Massage