• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Alfonz!

    Hé, lehet ilyet? Egymás után kétszer is ugyanarról a személyről beszámolót írni? Ez csak bunda lehet, semmi más.

    Tényleg ennyire kiszámíthatatlan lennék? És ez most nem költői kérdés hanem válaszra vár. Többször kaptam már ilyen visszajelzést, és sokszor elgondolkoztam már ezen. Szerintem egészen kiszámítható vagyok. A viselkedésem, a reakcióim. Vagyis én mindig találok benne logikát.
    Jössz itt állandóan a kék szememmel, most ezt fogják követelni a vendégek. Ki sem vehetem a kék kontaktlencsét, hogy tartani akarom a szintet. De ha már ennyire tetszik neked ígérem mindig ebben foglak fogadni.
    Csajozni tudni kell. Nem megy ez mindenkinek, de te egészen ügyes vagy benne. Van akinek ez ösztönös, és van akinek kicsit gyakorolni kell. Jó pár olyan vendég megfordult már nálam (főleg 30 alatti korosztály) akik azért jöttek, hogy egy kis rutint szerezzenek ezen a téren. Lehet ilyen tematikájú kurzusokat kellene indítanom: hogyan kell bánni a nővel, hogyan kell ráhangolódni, megérinteni, hogyan kell figyelni rá, stb. És lenne egy-két vendégelőadó aki pedig férfipraktikákat árulna el a tanulni vágyóknak. Elfogadnád a meghívásom? Mesélnél arról, hogy kell meghódítani egy nőt.
    Szeretek sztorizgatni és erről a témáról eszembe is jutott egy kamaszkori történetem.
    (Miközben ezt írom neked a barátnőm átküldte egy orosz ruhamárkának a weboldalát, így azt kezdtem el nézegetni. Tehát itt az írásban kb fél óra szünet állt be, de már itt is vagyok és folytatom tovább. Pedig olyan összeszedettnek gondolom magam, aki annyira tud a célra fókuszálni...ami jelen esetben a reagálás megírása lenne.)
    Szóval a csajozásra visszatérve folytatnám az igazából el sem kezdett sztorimat. Van nekem egy öcsém és van egy gyerekkori barátnőm -Andi- akiről szerintem már korábban is írtam. Öcsém 8-9 éves lehetett amikor is próbáltuk megtanítani, hogy is kellene udvarolnia. Volt egy kislány aki nagyon tetszett neki és a közelgő farsang tökéletes programnak ígérkezett arra, hogy meghódítsa szíve hölgyét. Andival tanítgattuk miket csináljon és miket mondjon Bettinek (így hívták a kislányt). Hívja el a büfébe, vegyen neki limonádét meg sütit, dicsérje meg milyen kis csinos és milyen jól áll rajta az a ruha amit felvett, kérje fel táncolni, beszélgessen vele, fogja meg a kezét csak úgy véletlenül, és ha nem húzza el akkor nyert ügye vagy, stb, stb. Ilyen okos jótanácsokkal láttuk el, igazi csajozógépet “csináltunk” belőle. Eljött a nagy nap, az alsósok farsangja. Anyukámnak mondtam, hogy nem kell fáradnia, majd én elkísérem öcsémet a farsangra. Kissé gyanúsnak találta a dolgot miért vagyok ilyen rendes, de hagyta magától elhessegetni a kétségeket és csak örülni annak, hogy nem neki kell mennie. A farsang a szokásos módon zajlott, először a jelmezesek mérettették meg magukat, voltak kalózok, hercegnők dögivel, de utána eljött a mi időnk, hisz kezdődött a disco. Öcsémet még egy két jótanáccsal láttuk el mint a bokszolót az edzője a ringbe lépés előtt, majd útjára bocsátottuk. Vártunk és vártunk, nézelődtünk, mikor jelenik meg Betti és öcsém a táncparketten. Már egy lassú szám is lement ami igazán alkalmat adott volna a romantikázáshoz, de ők sehol. Elkezdtük keresni őket. Hamarosan Bettit meg is találtuk, egy sarokban árulta a petrezselymet. Ekkor öcsémet is megpillantottam amint a táncparketten rohangál. A fiúkkal kitalálták, hogy a legjobb az lesz, ha a táncolók között nekiállnak fogócskázni. Kócosan, leizzadva, rákvörös fejjel, szakadt inggel, mint egy mérgezett egér, cikázott össze-vissza. Megállítottuk, és próbáltuk emlékeztetni rá, hogy ő éppen Bettit jött meghódítani. Erre közölte, hogy már nem is érdekli a lány hanem a fiúkkal akar tovább fogócskázni. Mi ezt nem engedtük neki, kicsit talán még kiabáltunk is vele, amire elbőgte magát és kijelentette, hogy haza akar menni. Frusztráltan, veszekedve tértünk haza. Öcsém ezután az eset után soha többet nem kért tőlem tanácsot csajozással kapcsolatban. Betti egyébként mégiscsak a nagy szerelme lett e fiaskó ellenére is. Tehát uraim a jótanácsom: kevesebb fogócska több romantika és akkor nem lesz gond. Na és egy kis süti sem árt néha.

    Minket Alfonz a pandémia hozott össze. De a vírus napjai meg vannak számlálva. Kíváncsi vagyok, hogy túléli-e az ismeretségünk a járványt. Hamarosan ki fog derülni. Együttérzésből (vagy szánalomból) igazán adhattál volna egy kicsit több csillagot a pornós hangulatra, hisz szerintem többet nyögdécseltem és lihegtem mint az első talin. De neked produkálhatja magát az ember!

    De azért köszi! Nagyon is.

    Üdv:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefon + VTR. Épp jókor hívtam, mondta, hogy más is jelentkezett, de még hezitál. Én nem, így beelőztem. Utólag is bocs valakitől, ez van. :) Most nem fogom bőlére ereszteni, nincs ihletem, az élmény kikívánkozik belőlem.
  • Megközelítés:

    Van busz, meg piros sínen közlekedő cucc, van parkoló, ingyenes. Nem csak most, amúgy is. A címet el sem lehet téveszteni, főleg másodjára már csukott szemmel megy.
  • Helyszín:

    Tisztaság, rend, fegyelem. Ezen elvek mentén lehet élvezetet lelni eme helyen. (nyugi nem lesz több eszperente :) ) . Minden van mi kell és semmi, ami nem. A fürdőben ha elbújsz a fal mögé, kevésbé locsolsz ki, amiért Aliz hálás. Tusfürdő számtalan, törülköző elég nagy és puha. Van szájvíz is többféle. A szobában széles matrac, kettőnknek is elég. Félhomály, zene, ami nem neked, neki szól. Mondjuk úgy az egész együttlétre jellemző Aliz egészséges önzése. Ő ilyen. Ha nem tetszik, nem fogod jól érezni magad. Egyébként igen.
  • Lány külseje:

    Aliz elragadó. Már ahogy ruhában, vagyis abban a csipkés bodyban, vagy miben előtted áll és néz a valószínűtlenül gyönyörű szemeivel. Meg a mosolya is. Amikor jön. Nem alap, de el lehet érni nála. Ami alap, az a csípős nyelve. Ezzel együtt én kedvelem, mert nem bántó. Szóval ott áll és vonz, mint a mágnes. Nem azért, mert Victoria's Secret modell alkat, pedig szép szív alakú feneke van és a cicik is eléggé rendben vannak. Vagy mert címlaplány arca van (amúgy de, csak szerintem ő nem vágyik rá), hanem mert olyan a kisugárzása, hogy rabul ejt. És ott nagyjából véged is van.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után kis összebújás, beszélgetés, simizés. Majd belekezd. Sok olajat használ, ami langyos így a mozdulatok már eleve kellemesebbek egy sima masszázsnál. De azért megdolgozza a hátamat, kilazítja, ahol kell. Kellemest a hasznossal. A mozdulatok vegyesen erősek és kellemesek, itt-ott erotikusak. Néha rám fekszik, ilyenkor érzem a forró testét, ami a hason fekvés ellensége. Később lejjebb csúszik és a lábaimmal is foglalkozik, a lábfejtől fenékig, mindennel. Egyre kellemesebbek a mozdulatok. Nem kapkod, nem siet, csak céltudatosan érint meg, ahol éppen neki jól esik. És persze nekem is. Közben hosszú percek is eltelnek szótlanul, de egyáltalán nem kínos csend ez, inkább az egymásra hangolódás percei. A combnál van, hogy egészen aláfog mindkét oldalról, amitől egyre kényelmetlenebb a fekvés, de annál izgalmasabb is. Közben a nyakamra kapok csókokat és csúszkál rajtam, a melleit érzem és egyre jobban lüktetek, szinte fordulásért kiáltok.
  • Levezetés:

    Lassan megkönyörül és megfordulhatok. Mellém fekszik és csókolózni kezdünk. Elképesztően finom szája van. Ilyenkor mindig elképzelem, milyen lenne, ha más testrészem is oda kerülhetne. Gyanítom mennyei. De ez megmarad a képzelet szintjén. Közben a kezeink is kalandoznak, mindenhol csúszik az olajtól. Szemből is végig csúszik rajtam, a mellei közé kerül álló farkam. Kicsit lejjebb csúszik, amitől beindul a képzelet, na, hátha most kapok odalent is egy csókot. De nem. Jön vissza és a csók fent érkezik. Markolom a fenekét és húzom magamra. Ő hátranyúl és marokra fogja az ágaskodó ágykígyót. Mindenhol fogja, simítja, szorítja kedveskedik neki. Ez a forgatókönyv még marad egy kicsit, aztán megölelem és magam alá fordítom. Nem ellenkezik, tudja mi vár rá. Végig csókolom, vagyis inkább végig nyalom, helyenként megállva és számba véve testrészeit, míg végül a pihe-puha puncinál kötök ki. Aliz stílusával szöges ellentétben egy bársonyos, feszes, mégis lágy hölgy. Ezen testrésze különösen finom. Élvezet kényeztetni. Szeretem a reakcióit, jó látni, érezni, ahogy egyre emelkedik benne a kéj. Most én sem sietek, lassan adagolom neki az örömöt, mindketten szeretjük ezt játékot. Tevékenységemet végül siker koronázza, kéz a kézben ér Aliz a csúcsra, mindkettőnk örömére. Kis pihi után rám ül és szánkázik, de én már kicsit túlhúztam magam ezért hasra fordítom és az olajos farkofák segítségével fejezzük be jövetelem célját. Megjegyzem, vele akkor is élmény, ha a férfi erő megmarad.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák, mert alap vállalás sincsen. Aliznál amit elérsz azt kapod. Nem könnyű megugrani a lécet, de megéri tornázni érte. Tudom sokan kíváncsiak a piszkos részére is, legyen. A legkisebb Pitagoraszi számhármas kisebb befogója * 10.
  • Összkép:

    Valahogy egyszerűen csak jól érzem magam a társaságában. Szeretem az okos nőket és vele az élmény intellektuális szinten is megvan.
Happy Massage