• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, elsőre ezúttal nem vette fel, de hamarosan visszacsörgetett. A csilingelő hangját ezer közül is megismerném :) Mint mindig, most is könnyen és gyorsan ment az időpontegyeztetés másnapra.
  • Megközelítés:

    Ahol a király és a királynő útjai keresztezik egymást, ott találja meg minden király az ő királynőjét, I. Wandát. A belvárosnál kicsit kintebb van, cserébe nagyon jó a közlekedés: több busz- és villamosvonallal megközelíthető, némelyik éppen a ház előtt tesz le. Ha belefér egy kis séta, akár vonattal is lehet jönni. A bejárat megtalálásához oda kell figyelni, kicsit bentebb van, mint a környező üzletek.
  • Helyszín:

    Maga a ház is igényes, a lakás pedig kimondottan szép és csinos. Nem is csoda, Wandus állandóan csinosítgatja, szeret is vele foglalkozni. A babaszoba nem nagy, és a hatalmas ágy miatt (ami akár egy hármashoz is elegendő) még kisebbnek tűnhet, de a célnak tökéletesen megfelel, és pakolni is van hova. A fürdőszobában több polc roskadozik a tusfürdőktől, emellett az is igényes és tiszta. Szájvízből most egy enyhébb ízű volt, ha esetleg valakinek ez számít.
  • Lány külseje:

    Nem tudom, hogy csinálja, de akárhányszor megyek hozzá, Wandus mindig eggyel szebb, mint előző alkalommal. Pedig már elsőre is magasról indult. Kis képzavar, mert amúgy pici lány, olyan ölelgetnivaló típus :) Husis testalkata van, de nem kövér, pont ott és pont annyira kerek mindene, amennyire kell. A nagy cicijeit is imádom, de a kedvencem a popsija, az kérem világbajnok! Nem véletlenül van róla annyi képe, hiszen ami szép, azt meg kell mutatni :) Most is abban az öltözékben fogadott, amiben a legjobban tetszik nekem: meztelenül. Lassan már el sem tudom képzelni ruhában :)
  • Action:

    Megérkezéskor a nemzetközi helyzet fokozódására való tekintettel meginvitált egy alapos kézmosásra, amit szerintem abszolút meg lehet érteni. Ezután csevegtünk egy kicsit, közben innivalóval kínált (még mindig bőven van választék), én pedig minél hamarabb igyekeztem kiegyenlíteni a köztünk lévő különbséget, már ami a ruhák mennyiségét illeti. Közösen vonultunk el zuhanyozni, ami Wandával mindig egy külön élmény. Ha nem lenne utána folytatás, még akkor is érdemes lenne ezért elmenni hozzá. Miközben jól megmosta mindenemet, az erotikus felvezetésre is volt gondja: hosszan elidőzött a farkam tisztításával, aztán biztos ami biztos, szájjal is ellenőrizte az eredményt. Én is lemostam őt, és szintén nagy figyelmet fordítottam az intim higiéniára :)
    A szobába érve következett a lepedőhúzós mutatvány, közben premier plánban a popsi. Természetesen most is muszáj volt megpuszilgatnom :) Ezután a kis kéjenc elhelyezkedett az ágyon, persze tudja már régen, hogy mivel szeretek indítani :) Csókolózni kezdtünk, majd elindultam felfedezőútra a testén. Újra üdvözöltem két másik régi ismerősömet bal és jobb oldalon, nekik is jutott a pusziból. Végül persze a puncinál kötöttem ki, ami most is finom, illatos és érzékeny volt, mint mindig. Wandát nagyon könnyű így eljuttatni a csúcsra, nem is tartott sokáig a nyelvmunka. Ilyenkor várom az "ez nem ér" felkiáltást, mert ez azt jelenti, hogy hamarosan én következem :) Helycsere után Wanda bele is kezdett a kényeztetésbe. Volt itt mélytorok, nyelvjáték, mindenféle boszorkányság, és ha ez nem lenne elég, a popsiját is igyekezett úgy helyezni, hogy csodálni és simogatni tudjam. Nem is kellett sok hozzá, és leállítottam, nehogy elmaradjon a folytatás.
    Gumihúzás után Wandus nyeregbe pattant, de nem siette el, először érzéki csókolózásba kezdtünk. Fokozatosan gyorsította a tempót, aztán hol vágtázott rajtam, hol pedig lassú, érzéki csípőtekergetéssel varázsolt el. Gondolom, az volt a cél, hogy minél tovább tartson. A kutyus sem maradhatott ki a programból, hiszen Wanda abban tudja igazán kidomborítani (szó szerint), ami a legszebb rajta. Gyönyörködni a popsijában, belekapaszkodni, markolni, paskolni, miközben a punciját veszem birtokba, ez egy felejthetetlen élmény! Így élveztem bele a gumiba.
    Wanda letisztogatott, újra innivalóval kínált, majd lefeküdt mellém. Kibeszéltük az élet nagy dolgait, én pedig felajánlottam neki egy masszázst. Nemcsak azért, hogy őt kényeztessem, hanem mert ez nekem is legalább olyan jó, na meg így is alkalmam nyílt a fenekét simogatni és puszilgatni :) Nem is maradt el a hatás, kis barátom jelezte, hogy nem volt még neki elég. Wanda megadta neki, amit kívánt, és újra franciába kezdett. A boszorkányos praktikák végül sikerre vezettek, és félig a szájába, félig a testére mentem el.
    Újabb tisztálkodás, rövid pihenés és beszélgetés, majd elvonultam zuhanyozni. Az egy órát megint túlléptem pár perccel, de ez Wandánál így szokott lenni.
  • Elszámolás:

    A virágcsokor még mindig kisebb a pesti átlagnál, bővebb infót (meglepő módon) a bővebb infóban találtok. Nem sok lány van, akinél ennyire megérné. Ráadásul bízik benned annyira, hogy csak utólag kéri, az más kérdés, hogy én előtte szoktam.
  • Összkép:

    Wanda nemcsak minden alkalommal egyre szebb, de az együttlét is mindig egyre jobb vele, pedig mindig azt hiszem, hogy már nincs hova fokozni. Hogy összecsiszolódtunk-e, vagy ő egyre jobb, azt nem tudom, de az biztos, hogy érdemes nála törzsvendégnek lenni :)
Happy Massage