• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután telefonon kerestem. Nem vette, de egy kis idő múlva (kb. 10 perc) visszahívott. Megbeszéltük a lehetőségeket és egyeztetünk egy kora esti időpontot. Annyit kért, hogy a randi előtt egy órával küldjek egy sms-t. Ennek a kérésnek eleget tettem. Itt megjegyezném, hogy nagy kellemes a hangszíne.
  • Megközelítés:

    Tisztelt MT társak által jól ismert. Vélemény szerint nem kell bemutatni se a házat, se a közlekedési lehetőségeket.
  • Helyszín:

    Pár éve épült ház. Sok lány rendel ebben az épület együttesben. A lakás elég tágas, újszerű. Fürdőszoba rendben van, bár az egész lakás jó párás. Szellőztetés néha jó lenne. Tusfürdő mennyiség ok. Egy kis törülközőt kaptam, talán az egy mérettel lehetne nagyon, de nem zavart. Az események helyszínéül szolgáló szoba elég tágas. Bőven van benne hely. Az ágyat is kényelmesnek mondanám
  • Lány külseje:

    Dominika egy nagyon szexi és vonzó leányzó. Még akkor is utána fordulnék az utcán ha csak egy sima farmer és egy egyszerű póló lenne rajta. Gyengéim a magas és vékony lányok, szóval nálam teljes mértékben befutó. Arc kitakarástól nem kell tartani T. MT nagyon helyes arca van.
  • Action:

    Zuhanyzásból visszatérve az ágy előtt kicsit simiztük egymást és ment a csók. A csók igazából szájra a szájra puszi és a rendes nyelves csók között van, de nagyon izgató. Majd ledobta a ruháját és kibújtattam a cicifixből. Szép és kemény cickói vannak. Így simogattuk egymást majd az ágy szélére ült és elkezdett szopni. Jól csinálta, eléggé élveztem. Kis idő múlva rákérdezett a gumira, de mondtam neki, hogy most én akarom kényeztetni őt. Hátára feküdt, ezután végig pusziltam a testét, természetesen a ciciket nem kihagyva, majd hirtelen a combjai között találtam magam. Kívánatos a puncija. Elkezdtem nyalni. Tetszett neki a csípő, kéz és lábmozgások alapján, de sajnos a csúcsra nem sikerült eljuttatni :( Viszont az nagyon tetszett, hogy tevékenységem közben simizte a fejem és a rövid hajamba beletúrt. Számomra ez izgatolag hatott. Egyszer a fejemnél fogva felhúzott, az ágyra parancsolt majd franciát még egy kicsit. Jött a gumi és meglovagolt. Őszintén szólva nagyon tetszett ez a helyzet, hogy egy szexi és formás lány mozog rajtam. Nem is kellett sok és elrepültem.
    Szünetben beszélgettünk. Kommunikatív lány, lehet vele beszélgetni.
    Jött második menet. Elkezdtem kézzel izgatni, közben ő is rámarkolt a markolni valóra. Részéről kis francia jött, majd gumi és több pózt kipróbáltunk. Kifejezetten tetszett mikor a lábát ide-oda tette. Egy hosszabb menetet után missziben ért a vég és kis késéssel de szerintem Dominika is elment. Kaptam egy pohár vizet és mivel még volt időm folytattuk a beszélgetést. Majd időm lejártam előtt leléptem.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt csokrot látható helyre tettem. Randi végig ott volt és szóba se került.
  • Összkép:

    Dominikára a képei és beszámolói alapján figyeltem fel. Nagyon jó csaj, a szex is élvezetes veley szóval még visszatérek hozzá :)
Happy Massage