• Jàzmiiin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Jàzmiiin reagálása

    Köszönöm Anexic! Én is jól éreztem magam Veled :) Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Visszatérő vendég vagyok, valószínűleg el van mentve a számom nála. Elsőre nem értem el, fél óra múlva sikerült kapcsolatba lépni. Mivel emlékezett rám - arra is, hogy milyen extrákat szoktam kérni - az egyeztetés nem vett igénybe egy fél percet sem.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, a GPS pont oda visz. A környéken tömbházak vannak, ingyenes és elégséges parkolóval, tényleg 50 méteren belül találtam üres parkoló helyet. Buszmegálló 200m, a Bikás parktól több busz is indul errefelé.
  • Helyszín:

    Mostanában költözhetett ide, a régi, 7. kerületi lakás sokkal kisebb volt. A WC és a fürdőszoba apró, de külön helyiségek, ellenben a tett helyszíne sokkal de sokkal nagyobb az előző helyszínhez képest. Ezt a későbbiekben talán ki lehetne használni úgy, hogy az ágyon - szobainason - széken, asztalon kívül valami más (egy szófa mondjuk?) is bekerül, növelve ezzel a lehetséges tetthelyek számát, de ez abszolút nem panasz, csak észrevétel. A berendezés diszkrét, ízléses. Légkondi van a szobában, gondolom működik is, nem volt rá szükség egyelőre :)

    Hátrébb található még egy szoba és egy konyha, azok privát területek - de hát nem is albérletet keresek, nem azért jöttem.

    A lakás részét képezi két cuki habcsók kutya, akiket én imádok, de a randevú ideje alatt el vannak zárva. A fürdőben a nagyjából 3 féle tusfürdő közül lehet választani és mindig van szájvíz is. A törölközők frissen mosottak és illatosak, a rendre és a tisztaságra nem lehet panasz.
  • Lány külseje:

    Mint írtam, visszatérő vendég vagyok, így a külső nem volt meglepetés. Bomba test, az oldalon megtalálható fotók nagyjából mindent elárulnak róla. Talán egy kicsit fogyott az utóbbi időben. A cicik természetesek, a fenék - a gyengém - közel van a tökéleteshez.
  • Action:

    Frissen zuhanyozva várt egy őrjítő piros bodyban, ami ráadásul popsi tájékon egy kis meglepetést - egy anal plugot - rejtett. Ez csak azért is különösen jól esett, mert nem beszéltük meg előre, hanem emlékezett rá, hogy mennyire odáig vagyok az ilyen játékszerekért. Azt hiszem, az ilyennel nagyon meg lehet fogni valakit, ez az igazi barátnő feeling, mint amikor a kedvenc éttermedben a pincér tudja, hogy milyen előételt szeretsz, és azt elkészítik akkor is, ha esetleg nem szerepel az étlapon. Borzasztó gyorsan húztam el zuhanyozni.

    Zuhany után natúr franciával nyitottunk. Érzékien, nagy odaadással csinálta, én meg élveztem minden pillanatát. Először álltam az ágy mellett, utána feküdtem, majd kis idő múlva 69-be fordultunk. Az illatos puncit nyalva, az anal pluggal játszva lett végem a szájában, de előtte azt hiszem elment ő is, vagy ha nem, akkor mesterien eljátszotta.

    Tisztálkodás után frissítővel kínált, és egy kicsit beszélgettünk, amíg újra tettre késznek nem mutatkoztam. Amikor elment mellettem, hátulról megölelt és kaptam egy kis harapást a nyakamra, amikor velem szemben ült, olyan Sharon Stone-osan megmutatta, hogy ő készen van, és azóta sem vett fel bugyit. Nem kellett sok, hogy újra felhúzzon.

    A második menetet is natúr franciával nyitottuk, majd ő az ágy szélére feküdt, háton, én az ágy előtt álltam, és a nyakamba kerültek a lábai. Dugtam így, majd az egyik- és a másik oldalra leraktuk a lábakat amolyan magzat pózban (én továbbra is álltam az ágy mellett), végül felállt ő is nekem háttal, és az ágyra könyökölt, álló doggy pozícióban. Egyszer csak hátra szólt, hogy akkor most legyen valami szűkebb, hátra nyúlt, megfogta a farkamat, és átrakta a popsijába. Nem tudom leírni az érzést, néhány perc múlva kitört a Vezuv, láva helyett szivárványt lövelve, a helyére kerültek a dolgok a galaxisban, a DK- és Fidesz hívők virágot nyújtottak egymásnak, Benjámín Netanjáhú megegyezett a palesztínokkal egy disznótoros vacsora keretében, Kínában szabad választásokat tartottak, Amerikában egy nobel-díjas lett az elnök, én pedig tulajdonképpen ráájultam az ágyra.

    Sajnos nem maradhattam örökké ebben az utópiában, az időm is lejárt lassan (nem kaptam erre vonatkozó figyelmeztetést, csak én nem szeretek visszaélni a dolgokkal, pláne amikor ilyen szolgáltatást kapok, szerintem nem lenne fair), így egy rövid tisztálkodás után felöltöztem, az asztalra raktam a csokrot, kaptam még egy “vigyázz magadra, legyen szép napod” csókot, vagy kettőt (ki számolja?) az ajtóban és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Nem beszéltük róla, mert nem először jártam nála. Nem mondta, hogy lenne változás, így a szokásossal kedveskedtem neki.
  • Összkép:

    Azt hiszem a beszámolóm elmond mindent. Jázmiiin az egyik legfőbb indok arra, hogy várom a kijárási tilalom végét, hogy ezeket a találkozókat gyakrabban tudjuk összehozni.
Happy Massage