• Csodabogár/Krisztina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Csodabogár/Krisztina reagálása

    Sami :)

    Annyira kerek, egész az értékelés, hogy törpölnöm kellett, hogy egy "köszönöm" és egy "nagyon örülök, hogy megismerhettelek, várlak sok-sok szeretettel máskor is" kb elég is :)
    Na meg persze, hogy nem fogom olyan vadul reklámozni a közös ismerőseinknek, hogy ezen a platformon futottunk össze :D

  • Egyeztetés:

    Itt a beszamolok.com-on láttam a hirdetését, amiben saját honlapjára is invitál. Azt is megnéztem, és tényleg még bőségesebb információt kaptam a szolgáltatásról. Aztán felhívtam, és jól elbeszélgettünk. Nagyon barátságos, segítőkész volt. Kérdezett, hogy mire van szükségem, én meséltem a fájó részeimről. A csontkovácsolást ajánlotta, amit rögtön jeleztem, hogy nem merem. Készségesen elmagyarázta, hogy ettől nem kell félnem, és később erről meg is győződtem. Az egyeztetés könnyen ment, igaz másnap akartam menni, így nagyobb esély is volt, hogy van szabad időpont.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület Duna parthoz közeli része, egy közismert szálloda és egy táncos színház közelében található panelblokk. A GPS odavisz. Jobban mondva a kocsi vitt oda, a GPS csak segített. Nem tudom, hogy van-e parkolási díj, most COVID kedvezmény van az autósok részére, amivel éltem is. Egyébként a metró megálló kb. 10 perc gyalog, a troli meg a közelben áll meg.
  • Helyszín:

    A lakás kulturált, kifejezetten a masszázs céljára kialakítva. A fürdő egy tiszta és szép tusolót tartogat a látogató számára. Van bőven tusfürdő választék, jobbnál jobb illatokkal. A törölköző is megfelelő méretű, száraz és tiszta. A masszázsszoba elég tágas, közepén a masszáspaddal, ami melegíthető.. A falnál egy nagy álló tükör. Kellemes félhomály, halk relaxáló zene, kellemes illat.
  • Lány külseje:

    Krisztina egy nőies, magas és erős nő. Ez ebben az esetben fontos, mármint hogy erős és magas, mivel a fogások hatékonyságához ez elengedhetetlen. Ha nincs meg a kellő erő és végtag hosszúság, akkor nem csak egyszerűen nincs meg a kellő erő, de nem is kontrollálható rendesen. Ez olyan, mint amikor az ember ki akar húzni egy dugót a borosüvegből. Ha túlzottan erőlködnie kell, akkor a dugó kihúzásának pillanatában tovább lendül a keze, mint ahogy szeretné, ellenben, ha megvan a kellő erő, akkor a kicsusszanás pillanatában meg tudja állítani a mozdulatot (bocsánat a gyenge hasonlatért, de amikor az ember gerincét mozgatják, akkor fontos, hogy minden mozdulat pontos legyen). Nekem egy nőnél mindig fontos az arc. Nekem ez is tetszett rajta. Mosolygós, kedves, helyes, bizalmat ébresztő. Egyébként a hirdetési képek a valóságot tükrözik, úgyhogy nem is tudom, miért írtam ide ennyi mindent.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdéssel kezdtem, de előtte megkérdeztem, hogy meztelen legyek a masszázs alatt, vagy alsónadrágban. Tettem ezt azért, mert Krisztina nem erotikus masszőr, amire már a hirdetésben is felhívja a figyelmet. Vagyis nem szentel semmilyen praktikát az ötödik végtagnak. Így gondoltam illik megkérdezni, és nem lerohanni egy szál árbócban (na jó, ez nagyképű volt, maradjunk a kovászolni való uborkánál). A válasz az volt, hogy ne legyen rajtam semmi, mert csak így tud megfelelően mozgatni.
    Először azt kérte, hogy álljak vele szembe. Megdicsérte méretes lúdtalpaimat, satnya ágyéki lordózisomat, és a kihúzott helyett behúzott mellkasomat. Persze mindehhez oldalról és megnézett.
    Ezután felfeküdtem a padra, és elkezdődött a kezelés. Sokat beszélgettünk közben. Kiderült, hogy rengeteg közös ismerősünk van (ezért számítok a diszkréciójára, ami az itten profilom illeti, de ezt nem neki üzenem, mert biztos vagyok benne, hogy e nélkül is számíthatok rá). A lényeg, hogy folyamatosan beszéltünk, főleg Krisztina. Ez azért volt fontos, mert bármiről beszélt, az mindig valahogy a szakmájához kapcsolódott. Ő egy megszállott, aki folyamatosan képezi magát, tanfolyamokra jár, gyakorol, tudást gyűjt, hogy jobban ismerje az emberi testet, és hogy jobban tudjon segíteni a problémákon, illetve a problémák megelőzésében.
    A kezelést nem fogom pontosan leírni. Ízületi kimozgatásból, és myofasciális kezelésből állt. Ez utóbbi talán legjellemzőbbje, hogy a bőr mozgatásával lazítja fel az izomburkot. A kimozgatás meg jobban elképzelhető első hallásra is. Csípő, gerinc, váll, nyak, ha nem is ilyen sorrendben.
    A program másfél órás volt, és amellett, hogy jól esett, több napig éreztem a jótékony hatását. Ajánlott nekem egy 8 kezelésből álló programot, amit legalább hetente ajánlott beiktatni, hogy egymásra épülő hatása legyen, de sajnos egyelőre nem tudtuk elkezdeni, mert a munkahelyem más programot talált ki nekem. Mindenesetre nem mondtam le róla, hogy végigcsinálom, illetve abban biztos vagyok, hogy még visszamegyek Krisztinához.
  • Levezetés:

    A kényeztetés... Ahogy már írtam, az nincs, ha mindenképpen erotikus élményre vágyik valaki. Viszont, ha valakinek (pl. nekem) az is kényeztetés, hogy egy szakmailag felkészült és tapasztalt testművész megpróbál alakítani rajtad, csak rád koncentrálva 90 percig, rád térdelve, aztán ölbe véve, vagy az, hogy egy lingam masszázzsal ellentétben még jópár nappal később is érzed a hatást, akkor mégis van kényeztetés. Még akkor is, ha az a bizonyos uborka nem kovászolódik meg.
    Egyébként a kezelés előtt és után is kérte, hogy nézzem meg magam a tükörben, és tényleg látható volt a különbség pl. a mellkasomban. Szépen kiemelgette a vállaimat.
    Igaz, azóta túl vagyok egy lakásfelújításon, és úgy össze vagyok törve, hogy minden porcikám fáj. Már nézegetem is a naptáramat, hogy mikor tudok visszamenni, igaz, most kipróbálnám a svédmasszázst az elgémberedett karjaimra és derekamra.
  • Elszámolás:

    Nem tudom, hogy ebben a kategóriában milyen a pesti átlag, így ahhoz nem tudom viszonyítani. Viszont a hatását tekintve megéri az árát, amit így elsőre is utólag egyenlítettem ki.
  • Összkép:

    Összességében kiváló másfél óra volt, amit egy kiváló hét követett testérzés szempontjából, és ez Krisztinának köszönhető. Biztos van, akinek hiányzik a programból legalább egy kézi levezetés, amit elismerek, néha jól tud esni, de ebben az esetben egyáltalán nem volt hiányérzetem. Egyszerűen a kezelés annyira nem erről szólt, hogy eszembe sem jutott. (uborkának sem).
    Krisztinában az a legjobb, hogy nem neten edződött kókler, hanem hivatástudattal felvértezett szolgáltató, aki hiszi, hogy segíteni tud az embereknek. Amikor a kezei közé kerülsz, megnyugszol, hogy jó helyen vagy. Én a szakmámból adódóan szintén az emberi testtel, leginkább a mozgás szervrendszerével foglalkozom, ezért bizonyos szintig tudtam értékelni a mozdulatokat, illetve az elhangzottakat, igaz, nem vagyok az ő szakterületének mély ismerője, de nem idegen számomra. Ennek alapján nyugodtan kijelenthetem, hogy komoly tudás és munka van már Krisztina mögött.
Happy Massage