• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A járvány miatt hosszabb időre szabadságra ment, de néha megírtam neki privátban, hogy mennyire megudvarolnám már a lakás különböző pontjain, ezért a visszatérése után készüljön rá lelkileg és testileg. A napokban egy kedves üzenetben felvilágosított, hogy ismét a fedélzeten tartózkodik, szóval ne csak a szám járjon. A tettek mezejére léptem és megbeszéltük az érkezésem napját és időpontját.
  • Megközelítés:

    Mindig autóval érkezem hozzá vendégségbe, és a szomszédos panelház árnyékában teszem le a verdámat. A parkolásért jelenleg nem kell fizetni, de ha kellene sem tartana vissza attól, hogy átéljek vele egy emlékezetes élményt. Az utcában jár busz, és több kötöttpályás viszonylat is elérhető egy kitartós sétával.
  • Helyszín:

    Ideális leánylak egy kellemes, gyakran vad légyotthoz. Mindig rend és tisztaság fogad a lakásban, de most csak a nappaliban található kanapéig jutottunk.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, mert a valóságban is úgy néz ki, mint az adatlapján látható fotókon. Igaz pár centivel magasabb a zsáneremnél, de ezért nem fűrészelnék le a lábából. Személyisége megosztó lehet, de nekem nagyon bejön a határozott stílusa, és persze a testét is imádom, a produktumról nem is beszélve. Fekete bugyiban és combfixben várt rám, de ezt így is beszéltük meg korábban.
  • Action:

    A megbeszélt időpontban a kapuban álltam, majd nyomtam a belépéshez szükséges kódot. A felvonóba lépve, miközben haladtam a jól ismert emeletre Győrfi Pál arcképébe ütköztem, és egy feliratba amiben azt kérdezte: -Hová lesz a séta?!- Oh, Palikám ha tudnád!- Gondoltam magamban...

    A bejárati ajtó a megérkezésem pillanatában kinyílt, majd a lakásba belépve lerúgtam a lábamról a cipőt, utána a nappaliban található asztalhoz léptem. Csak annyi időm volt, amíg lepakoltam a dolgaim, mert Ramóna rám repült és szenvedélyes csókjával üdvözölt. Közben próbáltam megszabadulni a fölösleges ruhadarabjaimtól, ami nagyon nehezen ment, így időt kellett tőle kérnem. Kedvemre van Ramóna előjátéka és türelmetlenül vártam a folytatást, ezért a fürdő felé vettem az irányt, hogy minél előbb egymásnak essünk.

    Tusolás után az asztalnál állva ajkaink ismét összeforrtak, és vadul csókolni kezdtük egymást. A kanapéra néztem, majd Rami szemébe és amikor kacsintottam, majd biccentettem a buksimmal már sejthette, hogy a mostani kalandozásunk helyszíne az a bizonyos bútordarab lesz. Pár lépés után a dohányzó asztalt kikerülve vendéglátóm a kanapén pózolt és játszadozott velem. Amikor az incselkedését elkezdte már tudtam jól, hogy milyen pózban kapom el.

    Arra kért, hogy helyezzem magam kényelembe, majd miután megtörtént Rami a francia párnát a lábainak előkészítette. Mielőtt élvezhettem volna nyelvjátékát és ajkai érintését odalent, előtte egy hosszú csókot lopott, majd a nyakam körül elidőzött és az illatom dicsérte. A szemembe nézett, egy kedves megjegyzést tett a hímtagomra, utána finom puszikat lehelve testemen haladt lefelé a hancúrléchez.

    Bájdorongom a tövénél megragadta, a szemembe nézett és teljes hosszában végig nyalta. Közben a kezét finoman használta, és a nyelvóra alatt kéjes hangokkal édesítette meg a látványt és az érzést, ahogy a szájával a kedvemben jár. Nagyon szép látvány és érzés, amikor Rami ajkai édes ölelésében látom hímvesszőmet, érezhetem nyelve érintését és annyira felhúz a franciája, hogy egész nap tudnám élvezni a ténykedését. A végletekig tudja húzni és gyakran elidőzött a gát környékén, majd amikor egy csókváltás után a fülébe súgtam, hogy már nagyon szeretném megudvarolni, akkor a szájával felöltöztetett a báli ruhába.

    Feltérdelt a kanapéra, kitolta a popsit az ágyékomhoz, majd hátrafordult és utasított, hogy mit csináljak vele. Sokat nem kellett várnia, kérlelnie sem, hiszen erre vártam hetek óta, így szinte azonnal a nedves birodalmába jutottam. Az első lökéseket gyengéden, majd utána egyre gyorsabb iramban játszottuk ki-be játékomat. Szex közben magasztalta az állóképességem és gyakorlatilag követelte, hogy közben markoljam a popóját.

    Az együttlét alatt folyamatosan változott a vehemencia, de végig élvezhettem a látványt, ahogy péniszem ki-be jár benne. A kanapé támláját végig markolta, néha próbált hátra nézni és a szemével is élvezni a ténykedésem, de számomra a legszebb látvány az, amikor orgazmusa közben felakad a szeme. Raminak nincs szüksége pihenésre a csúcs elérése után, csak egy kicsit finomabb érintésekre vágyhat, ezért erre mindig ügyelek.

    Egy kis lazító mókázás után megragadtam a derekánál fogva, és féktelen vágyaimat kiélve udvaroltam tovább, amit a hanghatásaiból és megnyilvánulásaiból is levágtam, hogy neki sincs ellenére. Igaz lehet a mondás,- Olyat adok, hogy a fal adja a másikat, -mert ez pont így történt. A viszontlátás annyira lobbanékonnyá tett bennünket, hogy csak a második orgazmusa után vettük észre a falra kent szemfestékét.

    Pihenés gyanánt, na meg egy kis idegeskedés után, miután megjegyezte, hogy mennyire megudvaroltam technikai szünet lett beiktatva, mert a falról el kellett tüntetni a találkozásunk nyomait. Miután sikeresen letudtuk a műveletet, ismét kényelembe helyeztem magam és vártam, hogy a szájába vegyen.

    Elém térdelt, a szemembe nézett és miután a tövénél fogva megragadta kéjrudam, pár pillanat múlva már ajkai ölelésében érezhettem magam. Finoman beszélt hozzám francia nyelven, de arra kértem, hogy a kezével is foglalkozzon velem. Néha a nyálát csurgatta a makkomra, végig nyalta kéjrudam, majd miután őrületbe kergetett a francia tudásával a mellére élveztem.

    Nagyon éheztem már a közelségére, ami a vulkán erején és mennyiségén is tapasztalható lett. Úgy megöntöztem a mellét az örökítő anyaggal, hogy még a kezét is oda kellett tennie, mielőtt a nappalit elönti az ár. Nagy nehezen azért kijutottunk a fürdőbe, ahol a tus alatt lehűtöttem magam és a vágyaimat. Öltözködés után szenvedélyes csókot követelt, majd utamra engedett.
  • Elszámolás:

    Ezt a részt mindenki másképpen értelmezi, de az én megítélésem szerint a városi átlag feletti virágcsokorral érkezem hozzá vendégségbe. Általában annyi időm van rá, hogy a gyümölccsel együtt az asztalra tegyem, mert utána letámad. Minden pillanata megéri számomra.
  • Összkép:

    Ismét bebizonyosodott számomra, hogy Ramival nagyon kevés az egy óra. Élveztem minden percét a találkozónknak, csak sajnos gyorsan elrepült az idő a társaságában..
Happy Massage