• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drága! En is nagyon jól éreztem magam veled, miután eltűnik ez a fránya vírus utána puszizkodunk rendesen ;)
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette, az általam kért időpont szabad volt. Korrekt, kedves tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető helyen található a 13. kerületben az új építésű épülettömb. Minden közlekedési eszközzel jól megközelíthető. A parkolás most sem megy azonnal, de egy plusz kör megtételével most nem volt azért bonyolult egy kicsit távolabb megoldani.
  • Helyszín:

    Új építésű ház. Korrekt igazából ez a legjobb kifejezés. Több szoba , mai igényeknek megfelelően szép fürdőszoba jól felszerelve. A szobákban földön lévő "tatamin" vagy ágybetéten lehet elhelyezkedni. Külön jó, hogy a falra tükör lett rögzítve így az együttlétet végig lehet "mozizni" Fürdőben számolatlan típusú és mennyiségű tusfürdő. A listerin nem csak az adatlapon van kiírva, hogy kötelező, de van is , tehát nem csak szlogen, hanem valóság. Összességében nagyon rendben van látni, hogy az egész lakás a szolgáltatás céljának megfelelően van berendezve. ( Tisztaság is nagyon korrekt.) Több lány tartózkodik a helyszínen.
  • Lány külseje:

    Klassz vagány igazi van mit fogni "asszonyos" típusú nő Nancyy. Engem a szeme fogott meg leginkább. Egészében véve olyan igazi "gusztusos klasszikus menyecske".
  • Action:

    Érkezésemkor az egész házban nem találkoztam senkivel. A lift egy kicsit megtréfált , mert az elsőbe belépve nem volt messze annyi emeleti gomb benne, mint ahányadik emeletre kellett mennem. A mellette lévő lift ellenben már felvitt a megfelelő szintre.
    A körfolyosóról belépve a kinti szikrázó napfény után szinte semmit nem láttam, szinte vak emberként botorkáltam Nancyy után a szobába.
    Belépéskor mint egy amerikai limonádé filmben úgy a levegőbe adtunk egymásnak két puszit, mert rögtön jelezte Nancyy, hogy most a vírus helyzetre való tekintettel, bizony puszilkodás nincs.
    Nagyon helyes, bár nekem most azért a csók hiányzik minden találkozóból, de úgy gondolom, hogy most mégis ez a helyes protokoll.
    Szobába érve miután mondtam, hogy nem is látom felkapcsolta a villanyt. Hála az égnek, mert így nem csak szép szemét láthattam, meg hanem huncut vidám nézését is. Még el is játszott a különböző fényerősségekkel. Közvetlen vidám teremtés, de ami a lényeg van egy megfoghatatlan élet igenlő kisugárzása és ez mindig jó.
    Kötelező tisztálkodási körök letudta után a szobában találkoztunk.
    Kezdésnek így az általam kihagyhatatlan csók helyett rögtön egy csúszkamasszázzsal kezdett Nancyy, pontosabban egy cici masszázzsal. Igen méretes halmokkal áldotta meg a sors így amikor mellkasom és intim részeim köröl mozgott melleivel érezhettem, hogy azok nem csak látható méretük miatt nagyok, hanem súlyuk is komoly mértéket képviselnek.
    Jól esett nagyon ahogy fel alá körkörösen mozgatta melleit rajtam.
    Én ugye egy megszállott kölcsönös francia párti vagyok, így átváltottam az ő kényeztetésére. Gyönyörű puncija van pont a kislányos és az erőteljes asszonyos közötti kinézetű. Perfekt illattal. Mivel ujjazás nincs így csak nyelvemmel tevékenykedtem. Nancyy végig aktív volt tekerte rendesen, de visszafogott módon a csípőjét. Közben néha saját melleivel is játszadozott. Ujjazás nincs akkor maradt a nyelvem és jó néhányszor hüvelyébe is bevezettem azt. Fájdalmat biztos nem okoztam mert nem mondta, de elélvezni sem élvezett el. Nem is jelezte, hogy valamelyik részét a tevékenységemnek preferálta volna, de azért úgy hiszem neki sem volt ellenére a tevékenységem.
    Majd ő vette át az irányítást. Mióta ez a vírus borzolja az életünket azóta igazából az együttlétek sokkal direktebbek lettek. (Mondjuk én ennek nem örülök, mert tudjuk, hogy ez nem az aminek sokan látszatni akarják, de mégis ki tud alakulni egy klassz meghittség.) Rögtön a velem egykorúra bukott. Na ahogy tud szopni az egy gazi nagy csillagos ötös a franciázás bő nyállal kategóriában. Igazából nem is akartam már mást ahogy elkezdte, mert olyan jó volt.
    Majd gumit kértem és és misszionáriusban lettünk egyé. Nagyon kellemes forró barlangja van. Megfelelő élvezkedés után az amúgy nem könnyen felvett védőkupakot teletöltöttem.
    Mindenki gyors higiéniai tisztálkodásra elillant, majd egy rövid relaxálás és ásvány víz elfogyasztása után tipli.
  • Elszámolás:

    Normál Pesti átlag, most az eredeti vállaláshoz képest ésszerű okokból csökkentett formában. Előre leraktam végig a kis szekrényen maradt a virágcsokor.
  • Összkép:

    Klasz vidám korrekt szolgáltató. Valószínű, hogy sokkal emlékezetesebb élményt lehet nála megélni nem vészhelyzet idején. Ez a finomra hangolt vissza fogottság most teljesen indokolt. Én jól éreztem vele magam, de nagyon kíváncsivá tett , hogy milyen lehet vele egy teljesen felszabadult időszakban egy randi.
Happy Massage