• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Zsuzska reagálása

    NO-KECMEC Drágám 😊
    Imádtam minden sorát a beszinek.
    Csók 😘 Zsuzska

  • Egyeztetés:

    Mikor megtudtam kedvesünktől, hogy meg fogja hosszabbíttatni a haját a fejemben már meg is született a döntés, látnom kell Őt élőben is.
    Többször jártam már nála, de azért az egyeztetés minden lehetséges formáját igénybe vettem. Nagyjából egy ötvenperces telefonos beszélgetés után fixáltuk az időpontot, ahol szinte mindenről beszéltünk csak az időpontról nem. Erre már csak a beszélgetés végén tértünk rá, megbeszélve, hogy küldök VTR-t is és üzenetekben tovább tartjuk addig is a kapcsolatot.
  • Megközelítés:

    Lehetne menni vonattal de az nekem nagy kerülő lenne, lehetne lehetőség a hármas metróra, (most éppen pótló buszok helyettesítették egy szakasszon) amit eddig kihasználva érkeztem a helyszínre. Most éppen autóval mentem, itt a Nyugati pályaudvarnál parkoltam. Igen meglepő volt, hogy
    a parkolók fele üresen várta az arra dolgát végző autósokat. Az "F" lejáratnál mentem az aluljáróba és megkerestem az "A" jelzésű kijárót ahol Szívem csücske dolgozik. Távozni együtt távoztunk és Zsuzska sokat nevetett azon, hogy egyszerűen körbe gyalogoltam a környéket és őt is jól meggyalogoltattam, pedig jó lett volna az első feljáró.
  • Helyszín:

    A lakáson belül van még egy emelet, az emeletet most nem láttam, az alsó szinten zajlott a mostani programunk. Rögtön meg is nyugtatok mindenkit, hogy a fürdőben van száraz kilépő és zuhanyfüggöny is akad a megfelelő mennyiségben, egy igen jól felszerelt és tisztán tartott fürdőről beszélünk, ahol minden kence-fice megtalálható egy alapos tisztálkodáshoz. Olyan otthonosan éreztem magam, néha elkapott a vágy egy hangos éneklésre, de Zsuzskát nem akartam elriasztani és minden dallam bennem maradt! :-) Ebben a szobában egy franciaágy van a program lebonyolításához, vagy marad a kemény padló és még meg kell említenem a széken ülős szaxi lehetőségét mert szék az van hozzá, de ide a ruháim pakoltam. Kellemes zene és füstölő teszi még romantikusabbá az itt töltött idő hangulatát. A lakás teljesen tisztán van tartva, sőt végig néztem ahogyan a találkozónk végén kedvesünk a tetthelyet fertőtleníti!
  • Lány külseje:

    Mikor előkerült az ajtó mögül hát azt kell mondjam, hogy nekem nagyon bejött az új egyénien megformált külső! A meghosszabbított haja teljesen megváltoztatta az arcának vonásait, igazán megdöbbentem a pozitív változáson. Talpig feketébe öltözve fogadott, magassarkú csizmát viselt ami a térdéig ért, tovább emelve a tekintetem előbukkant egy combfix aminek a ruhája izgalmasan, izgatóan látszani engedte a végét. A ruhát ami a testére simult ezzel jól kiemelve a formás alakját én valami latex szerűnek jellemezném és éppen csak a feneke aljáig ért, később kiderült, hogy még harisnyatartó is van alatta. A szája ajakfénnyel volt kiemelve, és szemüveget is viselt, ami nekem szintén nagyon bejött. Összegezve nekem nagyon tetszett az összkép amit volt szerencsém látni. A fotóin nem látható de kedvesünknek van egy különleges kisugárzása, ez pedig olyan kisugárzást biztosít, mint egy megszegett atomcsend egyezmény. Nem mondanám, hogy valami szemérmesen néztem Zsuzskára, majd felfaltam már a tekintetemmel. Ő is tud ám nézni, néha szűzlányosan, néha kihívóan mintha azt sugalná, hogy gyerünk mamlasz, kenj fel a falra!
  • Erotikus masszázs:

    Ez a masszás rész nálam mindig egy kényes pont, mert én azt általában ki szoktam hagyni, ami ebben az esetben is így történt. Én nagyobb élménynek élem meg ha egy ölelkezős összebújást kapok helyette, Zsuzsi ebben meg nagyon partnerem volt, teljesen egy barátnős csókolódzós, simogatós és beszélgetős levezetésnek nevezném. Nagyon tetszettek a cirógatós simogatásai amit én is próbáltam viszonozni számára. Nem mondanám, hogy egy spórolós típus mikor a zamatos csókjait osztja, igazán bőkezűen bánik velük és nem volt kifogása mikor én osztottam bőkezűen a sajátjaimat. Én nagyon szeretem az igazi csókolózós programokat, hát itt volt mindenféle. Voltak falhoz szorítósak és lágy ölbeülősek, meg ágyban csókolgatósak. Úgy éreztem ha Zsuzsit kellőképpen körbe udvarolja az ember fia akkor nagyon sok dolog irányában megnyílik és nagyon tudja viszonozni az e felé érkezett kedvességet!

    A Napokban volt Zsuzska szülinapja ezt a szünetünkben egy KFC-s menü elfogyasztásával próbáltuk megünnepelni. Tudom nem nagy ötlet volt tőlem, de nem vagyok valami kreatív mikor ilyesmiről van szó, sajnos tőlem csak egy ilyen ötlet tellett! :-) Mentségemre legyen mondva a vírus miatt most igen korlátozottak a lehetőségek, mikor egy szülinap megünnepléséről van szó.
    Később ismét az ágyban kötöttünk ki és egy nagyon barátnős kényeztetés következett.
  • Levezetés:

    A lakás több pontján is elkaptam egy alapos csókolózásra, néha a nőies bájait bevetve Ő provokálta ki az elkapási lehetőséget. Jó időbe telt amíg végül az ágyba keveredtünk, itt rögtön át is vette az irányítást. A kebleit bőségesen megkente olajjal és kecmeckét közéjük igazítva kezdett csúszkálni, néha jól összeszorítva őket. Később a szája is szerepet kapott, de előtte alaposan felingerelt egy izgató nyelves játékkal mire végül eltüntetett. Változatos egy technikát alkalmazott, gyakran váltott ütemet és gyakran visszatért a nyelves kényeztetéshez. Többször ismét a cicik közé kerültem, nálam annyi volt az összes irányító szerep, hogy többször felhúztam a fejét az édes csókjai élvezete miatt. Zsuzska nagyon odaadóan csókol, közben jól meglehet őt szorongatni, a lágyabb részeit pedig simogatni. Nem küzdöttem, nem akartam húzni- halasztani a robbanásom, hiszen a csókjaival már az előjátéknál nagyon felhúzta az agyam, egyszerűen meg akartam könnyebbülni. Kértem, hogy most már ne engedjen el az ajkaival mert itt a végem. Kérésemnek eleget tett, de még fokozta az örömöm cseppjeinek elengedése pillanatát,mert csillogó szemekkel az enyémbe nézett és a lehetőségekhez képest még mosolyogni is próbált. Miután a szájában lévő testnedveim ptörlőben végezték engem is letakarított.

    Szünetben többször rajtakapott, hogy az órát nézem, ezért megfenyegetett, hogy ha megint ránézek akkor kidobja. Mikor ismét az órára pillantottam akkor egy kecmecbarát megoldást választott, kipattant az ágyból és számlappal lefelé fordította. Pályafutásom során nem ez volt az első eset ahol láthatatlanná tették számomra az órát. :-)
    Visszatérve hozzám szorosan hozzám bújt, én kecmeckével a combjához dörzsölődtem aminek gyorsan látható jelei lettek.

    Zsuzsi kézzel kezdte húzgálni és azt vettem észre, hogy már megint egy kellemes csókolózásba keveredtünk., ennek örömére én a lábai közé keveredtem és apait anyait beleadva nyalni kezdtem. Volt lihegés, rángatódzás, remegés, nedvesedés de ezt a lányt én már többedik alkalommal sem tudom elröptetni. Van itt feladat a következő találkozóra össze kell kapnom magam! :-)
    Gondoltam addig sok fagyit elnyalogatok és gyakorlom a technikát. :-)

    Zsuzska jobban ért hozzám, mint én hozzá és egy csúszkás kényeztetése után ismét gyorsan a orgazmusig juttatott, a felokozott izgalmi állapotom miatt már robbanhattam is a keblei között amit a szájával fogadott.
  • Elszámolás:

    Egy másfél órás programra érkeztem, a VTR miatt volt plusz tizenöt perc grátisz lehetőség. A csokor mértéke nyilvános, amit a randink elején rögtön rendeztem is. Próbáltam ezt a részt diszkréten intézni és Zsuzska is diszkréten kezelte. Elárulta, hogy ez napra nincs több programja én meg felajánlottam, hogy szívesen haza vinném. Haza is vittem, de sajna a saját címére!
  • Összkép:

    Zsuzskánál nem most voltam először, de nem is útóljára! Mikor először megjelentem nála még nem is gondoltam, hogy ezt egy egész sorozat követi majd.
    Teljesen rákattantam erre a Hölgyre, olyannyira, hogy már a következő időpontot is megkértem magamnak. Nagyon tetszik a barátnős hozzáállása és a csacsogó, szórakoztató természete, azt sem hagynám ki, hogy néha szűzlányos ruhában fogad a viselkedését hozzá igazítva és néha dominának öltözik. Eddig minden alkalommal sikerült neki elvarázsolnia és teljesen új élményekkel stresszmentesen az utamra engednie.
Happy Massage