• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előre leszögezném, Jazminnal az ismerettségünk nem újkeletü. Ezért randevúink egyeztetése soha nem ütközik akadályokba. Mind telefonon, mind sms formájában tudjuk tartani a kapcsolatot. Ha netán nem érem el, mindig visszacsörrent, és már meg is tudjuk beszélni éppen esedékes randevúnk időpontját.
  • Megközelítés:

    Megközelítés egyszerű, hiszen Magyarországon, azon belűl is Budapesten, azon belűl is a 14. kerületben található Jazmin elegáns, ezért hozzá illő lakása. Parkolni egyszerű, hisz az ember leállítja az autóját egy megfelelő helyen és kész. A gps számomra felesleges, de gondolom odavisz, hiszen a gps-t ezért találták ki.
  • Helyszín:

    A lakás állapota hűen tükrözi Jazmin igényességét. Tökéletes tisztaság mindenhol, a kuckó minden apró szeglete hűen tükrözi a ház úrnőjének magával és környezetével való elvárásait. A fürdőben egy hatalmas sarokkád, törölközők garmada, amelyek puhák és illatosak. A tusfürdők választéka sem hagyhat maga után kívánalmakat. A szájöblítéshez használt pohár személyre szóló, nem sokasodnak egymásban, csak egy van kikészítve. Nekem. A hálószoba sem hagy semmi kivetni valót, hisz egy nagy francia ágy helyezkedik el a szoba közepén, a ruhának sztender a sarokban, a későbbi látványnak pedig egy tükör szolgál ki minden igényt.
  • Lány külseje:

    Akkor a külső! Mit lehet írni akkor, amikor ez már a sokadik randevú, és mindig meglepetésekkel szolgál. Számomra tökéletes! Hamvas, puha illatos bőr, a haja mindig frissen omlik gyönyörű vállaira, bőre szolizott, a tetoválásai vágykeltőek, a teste minden egyes magazinban megállná a helyét. És amit nagyon szeretek az az, hogy ismer! Tudja, érzi, hogy mit és mikor vegyen fel, soha nem szoktam kérni, ő mégis tudja. A képei nem igazán fedik a valóságot, mert az életben ha a karjaimban tartom, még szebb és még tökéletesebb.
  • Action:

    Itt nem leszek szokványos! És azért nem, mert mikor most megérkeztem hozzá, tréfásan megemlítette, hogy elfelejtettem valamit. Kérdeztem mit. Nem küldted el a szokásos, kedves reggeli megerősítő sms-t, mondta. Szégyeltem magam, hogy elfelejtettem, elnézést kértem, majd megjegyezte: ettől függetlenül biztos voltam benne, hogy jössz. Csak hiányzott. Pedig az egyeztetés hétfőn történt. Egy ilyen kapcsolat az én tollamból nem érdemel mást, mint azt, hogy leírjam, Jazminnal nekem minden egyes perc csodálatos, szeretek vele megélni minden gyönyört, ismerjük egymást, ezért már szinte túl tökéletes vele az együttlétem. Szeretem amikor pihenés gyanánt simogatva hozzám ér, jó és üdítő vele beszélgetni, és nagyon jó és feledhetetlen vele szeretkezni. Lehet, hogy most sokan fanyalognak, hogy nincs "csattogás, pörgetés, meg miegymás "  itt jelentem nem volt más, csak két ember hálószoba titka! Igen, lehet önző vagyok, de ezek az órák a Jázminé és az enyém.
  • Elszámolás:

    Ez milyen? Elszámolás? Elszámolás az üzleti életben van. Itt nincs elszámolás, csak egy diszkrét boríték. És az is úgy, hogy ne keltsen feltűnést. A személyes ajándékom az igen, mert szeretem az arcán látni a gyermeki örömet!
  • Összkép:

    Szerintem ide teljesen felesleges bármit is írnom, hisz aki idáig eljutott az olvasásban, az úgy is megértette, hogy nekem Jazmin az a JAZMIN! Csak nagy betükkel. Tehát a konkluzió szerintem érzékelteve van.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-04-26 13:35:22
Happy Massage