• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nézegettem már egy ideje itt az oldalon, aztán most hogy időm szabadult fel és észrevettem hogy ő is hívható, megcsörgettm elsőre nem vette fel de elég hamar visszahívott, gyorsan tudtunk egyeztetni egy óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Dél buda ismerős helye, Gps könnyedén odatalál. A jelenlegi helyzetben túl nagy forgalom sem volt ,autóval mentem, parkolni egyszerű volt.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, szép nagy lakás, tisztaság és rend volt mindenütt szerintem panasz nem lehet rá. A szoba Nem túl nagy de a célnak teljesen megfelelő kényelmes franciaággyal. A fürdőszoba és rendben volt előnye az új építésű háznak hogy nem kell fél órát vágni a melegvíz
  • Lány külseje:

    Itt komoly meglepetés ért. Megszoktam már hogy jó esetben a lányok úgy néznek ki mint a képeken vagy a képek túl szépek és a valóság egy picikét gyengébb. Dominikánál viszont a képek gyengék... A valóság lényegesen szebben néz ki. Hibátlan szép alak, kedves mosolygós arc fogadott.
  • Action:

    Rövid taktikai megbeszélés után irány a fürdő, egy gyors frissitesre. A szobába érve állva simi, puszik, és kicsomagoltam a megmaradt felszereléséből...Olyan csodaszép teremtés tárult a szemeim elé hogy egyből fickós lettem . Rövid ráhangolódás után egy kellemes franciát kaptam, lágyan, finoman, de nem bírtam sokáig, gumi fel, és bekéretkeztem hátulról. Gyönyörű formás hátsójával hamar befogadott, és a látványtól az első menetnek rövid időn belül vége is lett. A regenerálódás alatt kellemes beszélgetésben volt részem, Dominika értelmes nyitott kedves lány jó volt vele társalogni.
    Ezután elindultam feltérképezni alaposabban szépséges testét, nagyon jól fogadta a közeledést, láthatóan és hallhatóan élvezte a tevékenységemet ,igazi kellemes barátnős ismerkedés alakult ki belőle. Öleltük, csókoltuk simogattuk egymást. A második menet franciás felvezetése után lovagló pózban kezdtük, csodálatos látvány és érzés, nagyon ügyesen mozog, A lényeg az egészben ami megfogott a természetes kedvessége és hogy minden megjátszás és mű nyögések nélkül, tényleg élvezi és szereti azt amit csinál.
  • Elszámolás:

    Minden úgy történt ahogy a telefonban elmondta ,nagyon kedvező ár színvonalas szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Az utóbbi idők legjobb élményében volt részem nagyon kellemes volt ilyen gyönyörű, kedves, természetes lánnyal együtt lenni. Biztos hogy visszamegyek, kérlek vigyázzatok rá!
Happy Massage