• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szuper képei mellett arra figyeltem fel hogy sorra kapja a besziket rövid idő alatt, így piszkálta már egy ideje a fantáziám. Privát üzenetben is ajánlották. De igazán csak Imrus11 beszámolója hatására döntöttem a látogatás mellett, az annyira tetszett így végső lökésnek bizonyult.

    Én is a közelben voltam a Móriczon, felhívtam 17:00-kor, megkérdeztem 18:00 jó e neki, a 19:00 volt a legkorábbi nyerő így azt fixáltuk le. Még kért megerősítő hívást vagy smst 18:00- kor. A pontos címet megkaptam eddigre világossá vált hogy ő kezeli a telefonját, vele beszéltem. Megnyerő volt a hangja. Addig az időt elütöttem valahogy. 18:00- kor sms. Telón is hívtam elértem, oké minden vár.
  • Megközelítés:

    Móriczól indult a villamos (mind megy arra), a benzinkútnál kell leszállni, annál az osztráknál. Múlt héten is ebben a nagy újépítésű lakópark komplexumban jártam, akkor az elején, most a végéhez közel kellett menni. Hívtam '59- kor, kért pár percet hogy visszahív, így is lett megkaptam kódot, emeletet, szobaszámot. Lépcsőn fel, nem olyan sok. Amúgy van lift is.
  • Helyszín:

    Külsőre aki az épületet nem ismeri az az utóbbi pár évben nem járt lányokhoz ( vagy nem erre ). Új építésű lakópark, modern és így az lesz belül is. Bejáraton belépve (cipő le) egyenesen tovább pár lépésre van a tetthelyszoba. A fürdőszoba hátul van. Odáig elmenve láttam egy konyhát vagy nappalit és tudatosult mekkora nagy lakásba csöppentem. Fürdőszoba felszerelve tusfürdővel, volt sok én sokat láttam, de egy volt igazán nagyon tele,szinte frissen vett na én azt használtam, márkás is volt. Szájvíz és több kis műanyag pohár.Szájvizeztem is. Be tetthelyre, hangulatos szoba. A meleget amit olvastam nem tapasztaltam, kellemes volt a hőmérséklet. Az ágy tetejénél volt tükör, kevésbé használtuk ki. A ruháimat egy masszázságyra tettem le, bizony még az is volt a szobában!
  • Lány külseje:

    100%-os egyezés a képekkel, nekem a 8. volt a kiindulási alapom, mert azon látszik az arcából egy kevés, akit az alapján elképzeltem az a lány köszönt vissza. Fiatal, tini, nyitott, érdeklődő kisugárzással, szép arccal, pornós szem és szempilla megoldásokkal ez profi munka nagyon tetszett, hosszú haj, imádom. Vékony test, formás, valamiért úgy érzem nem sporttól hanem genetikától. Nagyon formás a feneke. A melleit is dicséret illeti, anyut aput főleg mert biza van formája és az nagyon jó na meg naturálban versenyez velük, szép sikerekkel meg voltam elégedve a látvánnyal. Rosszkedvűen érkeztem de mikor hátat fordított nekem még az ajtóban a fenekét nézve éreztem hogy egyre jobb kedvem lesz. :) Fogadóruha: a képeken lévő piros szett. Mikor mondtam hogy a beszikben is ezt olvastam mondta hogy a feketét is használja, váltogatni szokta és pont nálam cserélte át pirosra. Pont jó mert ebben akartam látni. Mostanában a lányok gondolatolvasók. Laza stílus jellemzi. Annyira ügyesen kommunikál mintha tanfolyamon tanították volna meg, nagyon gördülékeny. Ilyen fiatalon hogy lehet ennyire ügyes és egy-két dologban jártas? Pedig ilyen fiatal. Elmondása szerint maximalista.
  • Action:

    Szóval nyílik az ajtó, fiatal lány nyújtja a kezét üdvözlésül-bemutatkozásul én pedig az enyémet ha nem félsz a koronavírustól mondattal, nem fél mondja, látszik is hogy semmitől. Amúgy én se. De a reakciójára kiváncsi voltam.Laza és természetes.És iszonyat szexi abban a piros ruciban, még rajta van, abban fogad. Feneke eszméletlen mikor bevezet a szobába. Megkérdezi szeretnék e menni fürdeni. Remélem csak udvariaskodó formula ez és azért elküldi a vendégeket fürdeni. Igaz én fürödtem előtte (3 órával), de természetes hogy a fürdést, szájvizezést választom. Ő egyébként hibátlan, jó illatú. Szóval ebben igényes. Aranyos ahogy mentegetődzik hogy nem a nagy törülközőt adja, nem vagyok törcsifétises. Próbál maximalzmusa miatt megfelelni mindenben.

    Visszajövet még rajta a fogadóruha. A szoba közepén kezdjük, ad már itt rövidebb szájrapuszikat, én simogatom a testét, fülcimpája bekapására csikit jelez, azt innentől kihagyom, fenekét simogatom. A ruhából ő szabadítja ki magát, először a melltartó, erre már nincs szükség mondja mosolyogva, erotikusan levéve engem izgatva, felcsigázva. Majd aztán a bugyi is és erre sincs szükség nevet és ott áll előttem meztelenül gyönyörű melleket látok. Az ágyhoz megyünk, ott ő leül én állok és bekapja a farkam elején még óvatosan, aztán bevadul. Még mondom neki golyó nem kell, csak maga a farok. Ennek megfelelően jár el kevés kezezés, van hogy a kinyújtott nyelvéhez veregeti a farkam. Nem sokáig maradunk így, az ágyra kér hogy feküdjek és úgy játszik rajtam tovább. Nem mélytorok, később majd mondja hogy azt méretfüggően tudja, van akivel megy neki. Nekem nem baj hogy nem mélytorok, nagyon jó a szájában lenni. Miközben szop fogja a haját, odanyúlok és én fogom, közben mozgok a szájába. Majd gumit kérek.Megjegyzi mosolyogva hogy biztos azért kérem nehogy idő előtt elmenjek a szájába. Tiltakozom. :) Bírtam volna csak az időt aktusra is akartam fordítani.

    Tehát elnyúl a gumiért, ágy mellett van könnyű elérni vagy 10-12 db oda van készítve, síkosító is. Ő húzza fel, én csak a farkamat tartom oda.Ügyes, tud gumit húzni.
    Mozdulataiból ítélve lehet lovaglás járt az eszében, én viszont szemből missziből kérem a kezdést, sikosít és belekezdünk, puncija jól bírja. Egy darabig így vagyunk majd mondom neked a hátulról a kedvenced, fellelkesül és mondja honnan tudtad? Mondom olyan vagány bevállalós lánynak tűnsz. És ő az ágyon bepucsít négykézláb én meg mögé állok és folytatjuk. Van ki- be játék, előtte megkérdezem nem baj ha kiveszem, beteszem újra. Nem bánja. Olyan is van hogy csak ő tolat a farkamra. Tükörből talán lát valamit oldalt, én nem tükrözöm, nekem ott van szemből az eszméletlen jó popó látványa. A gumira is figyelek, érdekes módon az eleje kinyúlik ( már valahol láttam ilyet), elsőre megijedek de aztán látom tövig rajtam, fura jelenség Dominikának is mutatom, mivel tövig rajtam és nincs sérülés folytatjuk, most ő jelent be ötletet a lovaglásra, fölém kerül és olyan gyors ütemben, mozgással lovagol meg hogy még épp hogy csak tudatosodik bennem milyen gyönyörű ciciket látok szemből már ki is végez, többi pózban tudnám magam tartani. Múltkor is így lett végem. Homlokomra van írva hogy ebben lehet gyorsan kivégezni? :) Vagy női tapasztalat sok vendég után mert így ő irányít?

    Leveszem a gumit, el akarok menni kezet mosni, ujjazni szeretnék azért , ad nedves törlőt azzal alaposan áttörlöm. Majd miközben ágyon fekszik ujjazom, formás fenekét puszilom és érzem hogy nedvesedik. 69 következik, én alul ő felül, nyalom a punciját, hibátlan gyönyörű látvány finom, higiéniailag is rendben. Van hogy rámtolat erőszakosan, teljesen ott vagyok ilyenkor puncijában. A farkam meg a szájában, néha kezében. Újra gumi és pucsítós dugás, ő ágyon én meg állok, megy egy darabig majd szájbaélvezős tervem előjön, benne van, gumi le és szőnyegen térdel én állok, igazi pornós jelenetet vág le a farkammal, szerintem filmekből tanulta össze. Közel járok az élvezéshez, mondom neki dugni szeretném, azt mondja lazán akkor dugj meg, gumi fel és egy erőteljes hátulról nyomulás ahogy eddig, így élvezek el másodszor, órára ránézek '45 van. Ez jó. Mennyi minden belefért.

    És még nincs vége a csodának. Megkérdezem hogy hoztam az extrára, neked akartam adni, lehetne szájba élvezés? Megkérdezi fog menni? Mondom most van '45, '55- re mindenképp abbahagyom. Igent mond, a félbeszakított orált folytatjuk, előbb már majdnem megvolt csak punci lett, szóval előttem térdel, én állok és ez a pornós feeling '48- ra kivégez, végre szájába élvezek. Még játszik a farkammal, hú nem emlékszem a kiköpésre de nem vállal nyelést így biztos kiköpte csak nincs meg ez a rész. Megkérdeztem ezt a 3-at azt mondta amúgy kettő van, most kivételt tett ez most egy kivételes alkalom, szóval ne erőltessétek, legközelebb szerintem ez már nekem sincs. A szitu jött ki jól. Utána még pici beszélgetés, jó emberismerő. Ajándékozás. Adtam jó tanácsot is hogy ajándékot ne tévessze szem elől, mert kiment egy picit megnézni mehetek- e fürdeni és ott voltam az ajándékkal kettesben. Egy gyors telefont is elintézett míg kinézett innen megerősített hogy ő kezeli. Amíg velem volt addig én voltam csak neki, a telót be se hozta végig kint maradt. Letusolás.

    Még egy dolog kiesett, a csókolózások nem tudom hol melyik szakaszban voltak, de sok volt itt jelzem, de rendhagyóan csókolózik. Sokkal többet csinál mint szájrapuszi, sokáig össze is érhet a száj, mozgatható egymáson, csak annyit kér nyelvet ne dugjuk át, ő így szereti. Ez elég szenvedélyes és barátnősebb volt a sok pornófeeling mellett, nekem tetszett.

    Valamikor érdeklődött hol láttam a hirdetését, honnan jöttem.Helyes odafigyel a visszajelzésre, mindenre. Profi lesz, egyszer a legjobb. Itt is adtam tanácsot, maradjon fizetős hirdető, ahhoz többen jönnek.
    Kérdezett hobbiról, húsvétról, ilyen területen volt- e már rossz élményem, gyakran járok ilyen helyekre, kb ennyi. De sose volt tolakodó. Mivel foglalkozol kérdést nem tette fel.
    Na kb mindenre kitértem remélem.
  • Elszámolás:

    Utólag a végén magamtól, ágyra tettem. Nagyon-nagyon előnyös. A többiek azt írták pesti átlag alatt. Nos nem voltak pontosak ugyanis már rég nem a pesti átlag amit annak hittek, az már régi pesti átlag!!! Nos ő a régi pesti átlag alatt van. A szájba az extra, de kedvező, a szokásos extránál előnyösebb. Együtt is az új pesti átlag alatt marad, szinte épp meghaladja a régi átlagot, szóval szinte csak a nagy kerekség...
    Ebből látszik hogy hosszú távra tervez, némi tudatosságot is érzek. Bevezető, törzsvendégépítő. Ha elmúlik a járvány, egy jól felépített vendégkörrel, visszajárósokkal övé a világ, ha átlagra igazítja akár az új átlagra kaszálni fog. Ilyen külsővel mindig lesz vendége.
  • Összkép:

    Amit elképzeltem vele azt sikeresen megvalósította, fiatal, jó testű, lelkes lány. Vagány, talpraesett. Korosztályában egy csoportban biztos vezéregyéniség lenne. Tipikusan olyan aki ha valamit a fejébe vesz megvalósítja. Ötvözi a barátnő és a pornó feelinget, bár talán a pornó feelingje erősebb. Mondjuk nekem ez se az se probláma. Csókja volt a szenvedélyes, barátnős, az orálja pedig a pornós. Ha visszalátogatnám fekete fogadóruhájában is megnézném szívesen, pirosban már láttam. Abban nagyon dögös, utóljára Dolly VIP tudott így elvarázsolni piros szexi ruháival, most már Dominikának is sikerült. Könnyű dolga volt, alapból nagyon szexi lány.
Happy Massage