• Napsugár

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg Napsugárt pár órával a randink előtt, rögtön felvette és megbeszéltük, hogy mikorhova.
  • Megközelítés:

    Lakótelep, de annak nagyon kellemes környék, van sok parkolóhely, és szerintem szabad is volt bőven, bár nem nagyon figyeltem. BKV-val könnyű odamenni, könnyű megtalálni a kaput.
  • Helyszín:

    Tiszta, rendes lakás, egyszerű modern hangulata van. A fürdőszoba is rendezett, többféle illatú tusfürdő, száraz kilépő, függöny a kádon, nagy és puha törülköző. A masszázs szobát gyakorlatilag elfoglalja a matrac, ott történik a kényeztetés. Kellemes félhomály volt szinte mindenhol, én ezt szeretem.
  • Lány külseje:

    Napsugár nagyon szexi idomokkal megáldott lány, de nem csak a külseje vonzó, az egyénisége is nagyon kellemes. Kedvesen fogadott, puszi arcra, megkínált innivalóval. Nem rámenős, inkább kissé visszafogott elsőre. Ez egyébként tetszett benne. Fekete valami volt rajta (nem tudom a szakszavakat, olyan derékig érő fátyol-szerűség) és fekete fehérnemű (enyhe paradoxon).
  • Erotikus masszázs:

    Végén történt, mert én kezdtem a masszázst neki.
    Pontosan ott gyúrt, ahol kértem és pont annyira, hogy jól megmozgatta az izmokat, de kellemesen lazító volt. Egyértelműen tanulta, technikáján és tapasztaltságán is érezhető volt. Rövid ideig tartott (ennyit hagytam), de így is majdnem bealudtam. Sokáig jól esett volna.
  • Levezetés:

    Igazából leginkább én kényeztettem őt is meg magamat is, de én választottam ezt, kicsit meg is lepődött rajta, hogy ő kapja a masszázst. Lábfejtől fenékig mellette térdeltem a matracon, finoman kényeztettem a punciját is hason fekve, átengedte magát neki, de nem tudom, mennyire érezte izgatónak. Nekem az volt.

    Amikor deréktájhoz értem a masszázsban, ráültem lovaglóban, az olajtól csúszós, igen formás fenekén csúszkáltam szép lassan a péniszemmel miközben gyúrtam, és amikor már végig masszíroztam nyakig (20 perc? fél óra?) abba is hagytam a masszázst és csak magammal foglalkoztam, azaz az olajtól sikamlós combjával és fenekével, így jutottam a csúcsra. Aztán megtöröltem őt, magamat, elugrottam mellékre és visszajöttem lazulni (ld. előző pont).

    Ez alatt a rész alatt (az utolsó pár percet kivéve) vigég jót traccsoltunk, de már nem igazán emlékszem mikről. Masszázsról, kinek hogyan jó, biztos sok szó esett.
  • Elszámolás:

    Nem is néztem milyen extrákat vállal, ez a fajta "aktus" nekem tökéletes volt. Végén adtam a rózsacsokrot, megköszönte, lerakta az asztalkára. Annyi, amennyi a bővebb infóban van, de felfelé kerekítettem.
  • Összkép:

    Kicsi tündér, de nem törékeny, viszont sokrétű. Nagyon tetszett, hogy a legelején kicsit leállított, hogy ez neki túl gyors, mégis valahogy nagyon kedvesen történt, tisztán kommunikálta, nem célozgatott vagy szégyenlősködött, hanem felnőtt emberhez méltóan szólt. Elejétől a végéig nagyon jól éreztem magam, erotikus szempontból is, emberileg is.
Happy Massage