• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Mátém!
    Ahogy már ígérem egy ideje... :) Most nem marad el a reagálás... Igaz kicsit megkésve... na de ne ezen múljon. :)
    Tudod hogy mindig örülök jöttödnek nyugat felől, :D s mint mindig tartalmasan eltelik az a 2-3 óra.
    Mivel nem újkeletű ismertségünk, mindig van miről beszélni IS, s ha arra van szükséged, csak... “Gyere sírj a vállamon” :DDD
    Örülök hogy tudtam segíteni és a gondokat kicsit feledtetni veled abban a kis időben míg együtt voltunk.
    S immár a fürdőszoba is fel lett avatva, de lesz ennek még folytatása ;D És ezt veheted fenyegetésnek... amit ugye tudod hogy mindig be is tartok! :D
    Remélem hamarosan foly.köv.!
    Addig is jó pecázást, csak ügyesen, mert már ki vagyok éhezve egy jó kis halászlére (IS)!!! :D
    Csókok:* ❤️

  • Egyeztetés:

    A hét elején írtam rá hogy mit szólna egy randihoz,mert szeretném le róni a tartozásomat amivel már két randi óta tartozom neki.
    Nem sokkal később vissza írt hogy örülne ha látna de emlékeztetett hogy nem egy hanem két tartozásom van felé. Tényleg kettővel lógtam neki,mert az ő születésnapi randiján is és a legutóbbi Nyuszival való párosnál is kimaradt.Hát igen Nikivel csak úgy repül az idő,már lassan a 2-3 órát is kevésnek érzem vele amit el szoktam tölteni :)
    Még telefonon is beszéltünk, ahol megegyeztünk hogy a randi elején fogom le róni a tartozásomat.
    Majd küldtem egy vtr-t is , ahol a cím helyett kaptam egy üzenetet hogy mi lesz a dolgom :)
  • Megközelítés:

    Személy szerint autóval érkeztem, GPS pontosan odavisz a ház elé(nekem már nincs rá szükségem), szerencsére még parkolóhelyet is lehet találni a ház előtt ami ingyenes. Mivel Kelenföld kb. 10 perc sétára van így a tömegközlekedés tárháza áll rendelkezésre a bujákodni vágyóknak!
  • Helyszín:

    Sok emeletes panel felső szintje. Lakás teljesen tiszta jó állapotú, a célnak teljesen megfelel.
    Fürdő tiszta, sok tusfürdő választék és szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    Nikiről írtam már néhány beszámolót így sok újat már nem tudok írni csak annyit hogy mióta ismerem csak egyre gyönyörűbb lesz.

    Niki arccal is hirdet így nála nincs zsákbamacska, aki megnézi a képeit tuti nem fog csalódni, élőben sokkal szebb.
    Nikinek csodálatos kék szeme és kedves mosolyú arca van, nagyon vonzó lány, aki után megfordulnék, sőt ha megkérne még haza is kísérném.
    Azok a gyönyörű kék szemeitől pedig rögtön beindulok, nemhiába a kék szemű szőke lányok a gyengéim.
    Hatalmas eredeti mellei vannak amik jól reagálnak a kényeztetésre és Niki is szereti ha törődnek velük.
    Hasát külön imádom puszilgatni.
    Gyönyörű formás,kerek popsival rendelkezik.Egész nap tudnám simogatni és markolni.
    Puncija teljesen csupasz, illatos.
  • Action:

    Ajtón belepve, cipő le majd megfordulok és Nikivel csókkal üdvözöljük egymást. Majd bementünk a szobába és le ültünk a kanapéra. Niki elég jól ismer már és látta rajtam hogy nincs valami rendben velem.
    Jól gondolta, van egy kis magánéleti problémám amit elmondtam neki és közösen próbáltunk keresni rá megoldást.
    Megbízunk egymásban és így nyugodtan ki tudom önteni neki a szívemet.

    Majd elindultam a fürdő felé de eszembe jutott hogy újra van lehetőség a közös fürdésre. Régen is szerettem volna de akkor már nem volt lehetőség rá és én ezt tiszteletben tartottam. De most újra vissza került.
    Így rá kérdeztem hogy nincs e kedve velem tartani. Pozitív választ kaptam és ő is elkezdett levetkőzni.
    Együtt indultunk a fürdőbe, majd a megfelelő vízhőfok beállítása után először én kezdtem bekenni tusfürdővel a melleit ahol elég sok időt töltöttem majd a hasa és a punciját is megmostam.
    Majd lemostam róla a tusfürdő. Ezután ő kezdte el bekenni a mellkasomat majd a kezei lejjebb indultak de beleütköztek az eddig már ágaskodó velem egykorúba.
    Kicsit játszott vele, majd megmosta és ezután lemosta rólam a tusfürdő.
    Majd leguggolt és eltüntette a velem egykorút. Valami eszméletlen finom franciát kaptam. Mivel kezdtem csúcs közelbe érni ezért javasoltam hogy menjünk az ágyra.
    Kijöttünk a zuhany alól és elkezdtünk törölközni de egyszer csak arra lettem figyelmes hogy Niki le hajolt és a látványnak nem tudtam ellenállni így benyaltam a gyönyörű punciba. Niki kicsit meglepődött de kezdte élvezni így javasoltam hogy tegyen a mosógépre egy törölközőt és üljön fel rá. Így is tett én pedig újra elkezdtem őt kényeztetni.
    Kezdett megjönni a hangja majd kérte a velem egykorút a puncijába. Gyors kiszaladtam egy gumiért amit utána fel húztam magamnak és behatoltam a forró punciba.
    Lassan kezdtem el benne mozogni közbe ő átkarolt én pedig egyik kezemmel a fenekét markoltam a másikkal pedig a melleit fogtam. Közben folyamatosan csókolóztunk.
    Közben a tempón gyorsítottunk kicsit, de közel voltam a csúcshoz ezért mondtam hogy szálljon le a mosógépről és támaszkodjon a falnak. Ezután így állva hatoltam be ismét. Mivel éreztem hogy közel vagyunk mindketten a csúcshoz így egyre gyorsabban járt ki-be a velem egykorú a punciba. Meg is lett a hatása ennek a póznak szinte egyszerre élveztünk el.
    Nikinek tetszett ez a kis hirtelen jött ötletem. Mondtam neki hogy az én kis piszkos fantáziámra mindig számíthat.

    Ezután bementünk a szobába és lefeküdtünk az ágyra és folytattuk a korábbi témákat.
    Majd Niki kezdte rajtam látni hogy eleget pihentem, ezért a hátamra parancsolt és ő pedig a lábam közé fészkelte magát.
    Valami utánozhatatlan lágy franciát kaptam tőle. Nagyon szeretem ahogy ő csinálja. Hol eltünteti az egészet hol csak a végével játszik a nyelvével. Közben pedig folyamatosan rám néz. A gyönyörű kék szemeivel pedig megbabonáz.
    Majd felültem és elkezdtem a cickóit nyalni falni. Majd csókolózás közben a hátára fektettem és elindulás a déli irányba. De hamar megálltam az egyik legszebb domboknál amit valaha is láttam és itt kellő időt is eltöltöttem. Kellően be barangoltam a tájat.
    Majd újra Niki szájában találtam a nyelvemet, közben én a combját és a lábát simogatta majd lassan a kezem betévedt a lábai közé ahol felfedeztem a gyönyörök kapuját.
    Egy ujjal be is ha toltam a kapun, közbe hol csókolóztunk hol a melleit kényeztettem.
    Majd újra neki lódultam délnek, de most semmi nem szakította meg az utamat és elértem a gyönyör kapuját.
    Nyelvemmel bekéreckedtem és el kezdtem a nyelvmunkát. Ami Nikinek tetszett, halk sóhajokkal kezdte tudtomra adni hogy jó az amit művelek vele.
    Egyszer még mikor felnéztem még párnát is tett a szája elé hogy ne legyen túl hangos.
    Kezeink megtalálták egymást és Niki a csípőjét egyre jobban kezdte mozgatni ami után elelvezett. Kis pihit kért, majd felült és gumit vett elő de előtte még egy kis franciát kaptam. Hamar hadrendbe álltam és fel helyezte a gumit majd doggyba fordult.
    Óvatosan behatoltam a forró punciba, majd lassú mozgással kezdtünk de hamar gyorsítottam és ennek a tempónak és Niki formás feneke látványának együttes hatására tele élveztem a gumit.

    Tisztogatás után következett a Niki által már várva várt masszázs. Tudni illik hogy pár randival ezelőtt Nikit megmasszíroztam és ez neki annyira bejött hogy azóta kihagyhatatlan a randijaink során. Persze hacsak el nem dumáljuk az időt :) utóbbi két randin kimaradt ,ezért már adósa voltam két masszázssal is. Így már randi elején megbeszéltük hogy most nem maradhat ki.
    Tehát Niki hasra feküdt én pedig a feneke mögé ültem. Olajjal bekentem a hátát majd elkezdtem végig masszírozni a nyakától a fenekéig a testét. Közbe persze végig dumáltunk. Mikor végeztem pedig megköszönte majd már kezdett újra hadrendbe állni a velem egykorú.

    Niki is észrevette és úgy helyezkedett hogy a velem egykorú újra a szájában találta magát.
    Elkezdett franciázni,de én még szerettem volna őt kényeztetni ezért kértem hogy forduljunk 69-be.
    Meg is történt, majd neki kezdtem a nyelvmunkának.Közbe Niki pedig teljesen eltüntette a velem egykorút. Egyre jobban perget a nyelvem a puncin ,Niki egyre inkább mozgott a számon. Kezdtem érezni hogy ha így megy tovább akkor hamar utol ér a vég ,ezért Niki leszállt rólam és gumit helyezett fel majd szemből lovagolt meg.
    Niki valami fantasztikusan tud lovagolni,olyan csípő mozgása van hogy az leírhatatlan ezt látni és érezni kell.
    Hol gyorsan hol lassan mozog,folyamatosan váltja a tempót.Közben folyamatosan csókoljuk egymást vagy én a cickóit nyalom és a fenekét markolom.
    Majd egyet gondolt és most háttal ül bele a velem egykorúba.
    Ha elébb azt írtam hogy fantasztikus akkor erre nem tudok már mit írni, ahogy látom ezt a gyönyörű formás popsit és közbe látom ahogy a puncija körbe öleli a velem egykorút és ki-be jár a punciba valami eszméletlen látvány.
    Ennek a látványnak a hatására és Niki közben gyorsított a tempón is meglett az eredménye egy hatalmasat élveztem a gumiba.
    Tisztogatás után még volt egy kis időm így tudtunk még egy kicsit dumálni és még eltudtam menni fürdeni is.
    Felöltöztem és az ajtó előtt még pár percet beszéltünk majd át öleltük egymást és egy csókkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Mivel 3 órát tartózkodtam nála és a bővebb infóban minden le van írva korrektül plusz egy extrát vettem igénybe.
    Nekem minden perce megérte a randinak.
    A randi végén rendeztem, a szekrényre tettem a rózsákat,köztünk ez már nem téma mindig a végén rendezem.
  • Összkép:

    Mondhatni sok randim volt már vele,de kivétel nélkül az összes fantasztikusan sikerült akár csak ez a mai is.
    Nemhiába járok vissza hozzá folyamatosan, egyszerűen mindent megkapok tőle amit szeretnék egy Nőtől. Nagyon jól esett hogy a gondjaimat meg tudom vele osztani és megpróbál segíteni is benne.
    Meg van benne minden akár belsőleg akár külsőleg amit keresek egy nőben.
    Még azt is szeretem mikor viccesen "szívja a véremet" ,de ez nem baj.Így ismertem meg és már nekem ez benne akkor is tetszett.
    Szerintem még nagyon sok randi vár ránk, rajtam biztos nem múlik.
Happy Massage