• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Zsuzska reagálása

    Kedves andrew52!
    Nagyon szépen köszönöm ezt a meglepetés beszit, nagy örömet okoztál velle 😊
    Csókollak Zsuzska

  • Egyeztetés:

    Már szinte hazajárok Zsuzsihoz, nem is emlékszem, talán üzenetben vettük fel először a kapcsolatot, aztán telefonon is beszéltünk, ma már elég a viber üzenet is. Nagyon aranyosan rendezi, hogy számomra szabad legyen az időpont amikor menni szeretnék.
  • Megközelítés:

    A lakás a Nyugati tér zsúfolt környéke, sajnos elég nehéz a ház közelében parkolót találni, de ott a közeli bevásárló centrum is lehetőségként. Aki tömegközlekedéssel érkezik, annak minden létező lehetőség a rendelkezésére áll!
  • Helyszín:

    A lakás egy modernnek számító 7 emeletes tömbben van, 2 szintet foglal magába. A masszoba az emeleten van, ruhainas, tükör a falon, masszázságy, tatami illatos gyertya, lágy zene, szóval minden, ami a kellemes ellazulást, és az erotikus hangulatba esést elősegíti. A fürdőben is minden megvan ami kell, ezt nem sorolnám.
  • Lány külseje:

    Miután Zsuzsi arccal hírdet, ezzel nyert meg engem is magának,senkit nem ér meglepetés, ha találkozik vele, gyönyörű bájos, kislányos, szemüvegben tanárnénis arca lebilincselő. Külön nem emelnék ki egy testrészét sem , mert minden szempontból arányos , törékeny nőies alkata van , szerintem versenyre kellhet a nála 15 évvel fiatalabbakkal.
    Ide írok egy közhelyet, de tényleg igaz, élőben az igazi, a képek csak illusztráció!
  • Erotikus masszázs:

    No ez az a rész, ami számomra a legnehezebb, mert annyira jó beszámolók születtek már Zsuzsiról, köszönet az itt előttem íróknak, hogy a fogalmazásgátlómat feloldva mégis tudjak írni arról az egyébként leírhatatlan élményről, amihez immár többedszer is szerencsém lehetett.
    Ajtónyitáskor Zsuzsi legutóbb egy tüzpiros két részes kis csipke csodában fogadott, ami éppen hogy csak elfedte a szemérem által fedni való dolgokat! Már az előszobában egymást átölelve csókra tapadt a szánk, mire konstatáltam, hogy talán a bejárati ajtót be kellene csukni! Lekabátolás után, mint régi ismerősök beszélgetésbe kezdünk, mindkettőnket érdeklő dolgokról persze közben újabb csókok ölelések, s kezek kalandozása. Mindig nehéz eljutnom a fürdőig. Zsuzsi míg tisztálkodom, bekészít egy teát, vagy üdítőt, no és a forró olajat!
    Én szeretem az oda vissza , az adni és kapni dolgokat, így felajánlottam Zsuzsinak, hogy először én masszírozok, míly érdekes, nagyon szívesen elfogadta! Zsuzsit először hasra fektettem és módszeresen végigmasszíroztam, szó szerint a feje búbjától a talpáig. Elmondjam a kedvenc részeimet? A derék, csípő, és az izmos, de nőiesen karcsú combjai, melyneknek tövében óvatos yoni masszázsnak mondott tevékenységet is végeztem, persze csak ízelítő jelleggel. Fordulás után, kénytelen voltam újabb édes csókokkal némi erőt gyűjteni magamba, ami után tenyérmasszázs, a kar, a csodás mellek következtek. Ekkor már Zsuzsi lábai között térdelve haladtam lefele, újra a combok felé, s ismét a csodásan nedvesedő finoman leborotvált kelyhecskét vettem célba, de immár nem a kezemmel, hanem csókokkal a combjai belső feléről indulva a legérzékenyebb pontot elérve. Nyelvjárásomnak köszönhetően Zsuzsiból felszabadultak a nedvek, és a sóhajok, és hogy nagyobb legyen az élvezet az ujjaimat is bevetettem. Ugyan robbanás szerü orgazmust nem tudtam kicsikarni Zsuzsiból, de a közelében jártunk!
    Ezután következett a kapok! Forró olaj a hátamra, majd Zsuzsi térdeivel könyökével igyekezett a merev izmaimat fellazítani, ami igen jóleső érzés, bár Zsuzsinak ez egy veszélyes mutatvány, mert az olaj miatt a térdei le le csúsztak a hátamról, no de van ennél biztonságosabb és bódítóbb masszázs is, amikor is a teljes testfelületével végigcsúszik a hátamon, a fenekemen a combjaimon, érzem az isteni melleket, érzem a punciját, ahogy nedvesen csúszik a combomon...
  • Levezetés:

    Most én fordulok a hátamra, és immár , a közben keményre edzett játszótársmon érzem Zsuzsi melleit, és végig szánkázik rajta a lucskosra nedvesedett punciával, majd magamhoz húzom s, megint hosszas érzéki csókcsatába kezdünk, majd visszacsúszka, mellek a combomon, velem egykorú Zsuzsi ajkai között. Mindezt a tükörből, mint valami csodás erotikus filmet is nézhetem. Feltüzelt állapotom ellenére igyekeztem minnél tovább kitartani Zsuzsi csodás munkája közepette, amely kiterjedt a zacsikra és a tojcsikra is, de végül nem kerülhettem el, hogy édes kis szájába lüktetve önkívületben élvezzek el! Nagyon édesen hagyott pihegni, majd ks tisztogatás után összebújva, ölelkezve csókkal tértünk vissza az alap szívverésünkre.
    Még így beszélgettünk hosszasan, de közben elröpült két óra hossza, ugyan maradtam volna még kettőt sőt...de eljött a búcsú pillanata , gyors fürdés öltözés, a rózsaszálakat majd el felejtettem. Két kezem közé fogtam Zsuzsi arcát lágy csók, ölelés, és szomorúan boldog távozás.
  • Elszámolás:

    Még az első ott jártamkor megbeszéltük az ajándékokat, korrekten, azóta csak a korábban másfél órát váltottam fel kettőre. Az ajándékot vagy az elején, vagy a végén a szekrénykére teszem, nem esik szó róla.
  • Összkép:

    Elégedett vagyok-e? Ajánlom-e? Mondhatnám, nem, nem nem ajánlom csakis magamnak! De nem mondhatom! Ajánlom minden kedves, tisztelettudó, az érzéki erotikát kedvelő férfitársamnak!
    Ütolsó Üzenet: Boldog Szülinapot Drága Zsuzsikám!
Happy Massage