• Csodabogár/Krisztina

  • Beküldte:
  • Csodabogár/Krisztina reagálása

    De jó ^.^
    Köszönöm, hogy megírtad a mi kis történetünket :)

    Bizony, bizony, rég találkoztunk, de nagyon jó volt újra látni :) örülök, hogy már csak apró pici igazítások vannak veled kapcsolatban :) ilyen az, amikor valaki rendesen csinálja a házikat :D és bármi nem tetszik magán menet közben, elővesz egyet-kettőt és helyreáll a Rend :)
    Csak gondoltam, elpiszmogom a többieknek, hogy példát vehetnek Rólad :)))

    Általában magamból indulok ki, ami az élet többi területén nem mindig jön jól :D de itt bevált ;)
    Én is szeretem tudni, mi miért történik, szeretem ismerni az összefüggéseket és szeretek magamról, a működésemről mindig újabb és újabb dolgokat tanulni :)
    "Titkos" vágyam, hogy egyfajta egészségnevelőként is funkcionáljak, hogy az embereket nagyobb fokú önállóságra és a testük feletti kontrollra megtanítsam ^.^
    Az olyan vendégek, amilyen Te is vagy, mindig mosolyt csalnak az arcomra és megsimogatják a lelkemet, mert látom, hogy jó és működőképesek a sokszor naívnak tűnő elgondolásaim ^.^
    Az pedig, hogy közben még össze is barátkoztunk... az már hab a tortán :) vagy a karamellszirupos hab tetején a koktélcseresznye vagy egy gyönyörű eper, mentalevél-ágyon :DDDD

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, mert már régen találkoztunk és így meg tudtunk beszélni sok mindent ami utolsó találkozásunk óta történt velünk.
  • Megközelítés:

    Mivel utolsó találkozásunk óta új címre költözött megkaptam a címet, ahova a GPS simán odanavigált. (Új címe egyébként 10 perc séta a régitől) A ház melletti nagy parkolóban könnyen találtam helyet . BKV-val is oda lehet jutni ha jól láttam.
  • Helyszín:

    A lakásban a szokásos rend és tisztaság fogadott, viszont a fél szobából a légkondival ellátott nagy szobába került át a masszázs helyszíne, ahol helyet kaptak még a kondizáshoz szükséges eszközök is. A fürdőben kellemes meglepetésként nem káddal, hanem egy kényelmes nagy tusolóval találkoztam, nagy mennyiségű tusfürdővel, ami a kényes igényeket is ki tudja elégíteni.
  • Lány külseje:

    Kriszti képein arccal és teljes alakos képekkel hirdet, ami a teljes valóságot tükrözi. Magassága és a sok edzés eredményeképpen egy fáradhatatlan nagy szakértelemmel rendelkező masszőr kezeibe kerültem (már régóta tartja karban izmaimat, ízületi gondjaimat)
  • Erotikus masszázs:

    Régóta nem találkoztunk, ezért a fürdőből visszatérve egy testtartás ellenőrzést kértem, hogy milyen állapotban vagyok és szerinte mi az amin javítani kellene. A minden oldalról való ellenőrzés eredményeképpen elmondta hogy nem romlott sokat az állapotom, egy két apró javítani valót pedig megoldja. A sokféle masszírozási lehetőség közül én az oszteo terápiát választottam, ami egy csontkovácsolással, izom csoportok nyújtásával és egy teljes állapot felméréssel kezdődik ~ 1,5 órában. Ha végig megyünk a Kriszti által ajánlott terápián az hét alkalmat jelent és a csont kovácsolásos első alkalom után másfél-másfél órás állapot javítást foglal magába.
    A következő alkalmak során egy-egy alkalommal csak az alsó lábszárak, majd a combok, utána a has, a mellkas, a hát és a váll, majd a nyaki izmok átdolgozására, felszabadítására kerül sor - néha szokatlan, de nagyon hatásos módszerrel - aminek végeredményeképpen nálam a több évtizedes letapadások okozta deformációk felszabadultak és a testem fellélegzett és olyan energikussá vált ami már régóta nem volt jellemző rám. Mindeközben közvetlen, kedves, stílusával elmagyarázza hogy mi és miért történik, így hamar rájöttem hogy a folyamatos képzések által szerzett, nagyon szakértő, a szervezet működését nagyon jól ismerő, általam nem ismert, egymástól látszólag független izomcsoportok összefüggései által létrehozott stimulálásával, életminőségemet egy régen tapasztalt szintre emelte. A kezelések során persze az élet minden dolgát végig szoktuk beszélni , ezért egy nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. A mostani kezelésnél éreztem hogy nehezebben mozdulnak azok az izomcsoportok amik már jól működtek, de a masszázs végére ellazulva, felszabadultan, energiákkal telítődve jöhettem el Krisztitől.
  • Levezetés:

    Első találkozásunk előtt honlapját átolvasva úgy éreztem hogy egy elkötelezett, mások életminőségének javításán fáradozó ember invitál, hogy megismerhessem az általa adható plusz energiákat és egy jobb életminőséget. Találkozásaink meggyőztek hogy az életem minőségét nagyon meg tudja javítani és ezért csak a gyógyító masszázs oldaláról ismertem meg. Máshol nem találkoztam ilyen szakértő, segítő tudással, így csak ezt az oldalát ismerem és értékelem nagyon nagyra.
  • Elszámolás:

    A honlapján megtalálható, vagy pedig telefonos érdeklődésre Krisztitől is megtudható, hogy a sokféle masszázs fajta adta lehetőség közül választva mire számítsunk, ami aztán természetesen a helyszínen sem változik.
  • Összkép:

    Az hogy az energiáim ismét egy elég régen tapasztalt szintre emelkedtek azt Krisztinek köszönhetem és ezért az általa képviselt életminőség javulás miatt nagyon tudom ajánlani
Happy Massage