• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kezdem azzal, hogy ünnepi hangulatban voltam. Délelőtt már abszolváltam egy randevút, de úgy gondoltam, még egy légyott kijár nekem. Böngészgettem az oldalon, olvasgattam, majd telefont ragadtam és csergettem Dominikát. Hamar fel is vette és megfelelő alapossággal tájékoztatott mindenről, hogy a pozitív döntésemet meg tudjam hozni. Az időpontot is sikerült megfelelően kijelölnünk. A telefonban rugalmas, készséges volt.
  • Megközelítés:

    A rendelőintézet (többen használják a lakást), a XI. kerület, hírneves lakóparkjának egyik lépcsőházában található. Ahogy írni szoktam, ha ide jövök, Osztrák benzinkút és uszoda a környéken. Busz és villamos áll a tömegközlekedők rendelkezésére. Az autóval érkezőket a gps pontosan a helyszínre repíti. A parkolás nehézkes, cserébe díjtalan, így érdemes erre egy kis időt szánni.
  • Helyszín:

    A lakásban már jártam korábban. Akkor is ugyanez a pedantéria uralta. Rend, fegyelem, tisztaság. A fürdő kádas zuhanyfüggönnyel, a peremén megfelelő számú férfi tusfürdő. A kézmosónál kis poharak és szájvíz. A törölköző mérete alapján inkább kéztörlő volt. Nem vagyok egy vastag emberke, de még engem sem ért körbe. A kilépő száraz volt. A szoba is rendben van. Nagy és kellően keméby franciaágy, nagy tükörrel a fej résznél. Masszázspad a sarokvan (hátha masszőz veszi igénybe a szobát), szekrény, hangulatvilágítás, szobainas, amit sikerült levennem a lábáról (majdnem hemperegtem azzal is egyet, megbotlottam ugyanis). Valaki megírta hiánynak, így jelzem, hogy még cipőkanál is van, nem is egy.
  • Lány külseje:

    Dominika egy nagyon fiatal és rendkívül vonzó, szexi leányzó. Fiatalságának és a jó genetikának köszönhetően bomba alakkal áldotta meg a sors. Vékony, kecses lábak, kemény és kerek popsi, a korának megfelelő tinilányos csupor, keskeny derék. Feljebb érve természetes és tenyérbe illő, alma forma cicik. Vállvonala íves, szépen illeszkedik hozzá keskeny nyaka. Az arca is szép. Nagy szemek, puha ajkak, amelyet hosszú, szőkés haja keretez. Aki a fiatal lányokat kedveli, nem érheti csalódás. A szokásos szettben fogadott (piros-fekete). Érkezésemkor minden eldőlt. Szerény véleményem szerint nem Én vagyok a grál lovag, aki elrabolta a szívét.
  • Action:

    A lakásba érve cipő le és már indultunk is a szobába. Megkaptam a türcsimet és kikémlelést követően megindultam letudni a szükséges higiéniai körutazást. A folyosón várt Domi, így együtt vonultunk be a kuckójába. A türcsi lekerült és állva fonódtunk össze. A csókja felszínes, nem az a mindent bele nyelvelős kategória, ami a randevú végéig meg is maradt. Lekerült a melltartója (nem volt egyszerű, négy csatos) és az ágyra ült. Finoman vette kezelésbe a velem egykorút ami igen hamar bedagadt az ajkai közé. Kérte, hogy helyezzem magam kényelembe, Ő addig megszabadult a falatnyi bugyijától. A lábaim közé helyezkedett és folytatta a francia nyelvleckét. Hol a makkon körözött, hol teljesen eltűntette a szerszámot. Kitért a környezetre. Én nem vagyok nagy híve a golyó szopogatásnak, de az is megvolt. Helycserét kértem, hogy Én is közelebbi ismeretségbe kerüljek vele. A hátára feküdt Én meg megindultam testének felfedező korútjára. Nyaka, mellei, oldala, combjai végigpásztázva. A mellbimbói, mint a csiga, úgy bújtak elő a kényeztetés hatására. Leértem kejhéhez, melyen heves nyelvtáncba kezdtem. Nem volt ellenére, de kitörő lelkesedést nem fedeztem fel. Meg is jegyeztem, hogy úgy látom, nem váltok ki belőle nagy örömöt. Aranyos volt, mert azt mondta, hogy dehogy nem, csak Ő ilyen kis visszafogott. Váltottunk és feltérdelve megint eltűntette ajkai közé a farkamat. Felvérteztük a megfelelő védelemmel, majd az igehírdetők pózával kezdtünk. Szűk és meleg volt, nagyon kellemes érzést nyújtva ezzel. Néha a derekamat megfogva segítette a ténykedésemet, majd fáradásomat érezve, négykézláb helyezkedett. Olyan popsija van, hogy rajzolni sem lehetne kerekebbet. A tükörből figyelte, hogy hogyan alakulnak a dolgok, így Én is konstatáltam, hogy nem sok örömöt okozok neki. Elszórakoztunk így egy ideig, majd telelőttem a gumit. Letisztogattam magam. Mivel túl sok időnk nem maradt, beszélgettünk egy kicsit, majd öltözés és balra el. (Mivel innen már haza mentem, nem bajlódtam a zuhannyal.)
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, semmi extra. A végén rendeztem kerekítve.
  • Összkép:

    Dominika egy nagyon dekoratív leányzó. Semmi műviség, nincs megjátszás. Nekem egy picit hiányzott az illúzió, de mivel előtte utána olvastam, tudtam, hogy mire számíthatok. A csók felszínes, inkább szájra puszi.
    Ajánlom mindenkinek, akinek nincs szüksége az illúzióra, aki megelégszik azzal, hogy egy fiatal, jó testű lánykával tölthet némi időt.
Happy Massage