• Lyna Pompadour

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször beszéltünk telefonon. A héten dolgom is volt arrafelé, így gondoltam: kellemest a hasznossal összekötöm. Felhívtam, megbeszéltük hogy mikor, majd VTR-en megerősítettem szándékomat.
  • Megközelítés:

    Mivel mindenhová autóval megyek, nem néztem. De gondolom, nem ördöngős a BKV sem. Mázlim volt, mert akkor állt ki egy kisteherautó a ház elől, és meg leparkoltam a helyére.
  • Helyszín:

    Rendben lévő lakás. A kád kettönknek nem volt túl tágas, de legalább közel voltunk egymáshoz. Tisztaság mindenhol, a fertőtlenítő indult mielőtt beléptem a kádba, távozáskor szintén. A baszoba elég méretes, van szobainas. De csak áll, mint a Néma Levente.
  • Lány külseje:

    Mát ez az!! Már régebb óta nézegetem. Nagyon formás széparcú pici tejeskávé színű leányzó. Egy miniruhában fogadott, alatta cicifix, tanga. (nem sokáig voltak rajta) Nekem nagyon bejött. Olyan a felhozatalban, mint egy jó étteremben egy finom különleges desszert. Édes kis nő. Hogy a hasonlatomnál maradjak: tejeskávé, sok cukorral.
  • Erotikus masszázs:

    Nem leszek álszent! Szóba sem került a masszás. De így is kitöltöttük az időnket, bőven. Egy ilyen lányhoz nem masszíroztatni jár az ember, arra ott van Béla úr a Szecskában. Még kell 10 karakter. Mit is írhatnék, arról ami meg sem történt ? (De nem is azért mentem!)
  • Levezetés:

    Mint már mondtam: közös fűrdés volt. Csorgattunk egy kis folyékony szappant ide-oda, simogattuk egymáson, de egyre inkább az erogén zónák kerültek előtérbe. Majd letérdelt a kádban, és mivel ma Rudolf névnap van üdvözölte Rudy Brocksteint. Sokáig nem bírja az ember, mondtam: menjünk a szobába. Mint a villám, már ott is voltunk. Leültem az ágy szélére, Lyna elém térdelt, és tovább kényeztette Rudyt. Közben igazi nyelves csókok csattantak el, megszámlálhatatlanul. Lyna ingázott az alvég, és a felvég között. Én simogattam, ahol érte. nagyon szépek lettek a cicik, és érzékenyek a kényeztetésre. A punciról ne is beszéljünk. Voltunk, hogy csak engem szeretgetett, voltunk 69, 96, volt, hogy csak én őt. Nyaltam a csiklót, és néha 3 ujjam akcióban. (igaz nincs lapát kezem) Volt, hogy én ujjaztam ő pedig rásegített a csiklójára.
    Zseniális ez a Lyna! Néha rápillantottam, az órára, bár mondta: ne törödjek vele. De nem lehet pofátlan az ember.
    A gyerekek a szájában nyertek elhelyezést. Szilvia nem jött értük.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt hölgy. amit kiír, és megbeszél vele a páciens, azt hozza, sőt túlteljesít. Elszámolás: talán kicsit magasabb, az átlagnál, de utolsó garasig megéri!
  • Összkép:

    Nagyon elégedett mosollyal távoztam. Ahogy mondtan neki: ő egy "női latin lover"! Egy csoda ebben a karanténos világban!
Happy Massage