• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A jelenlegi helyzet okán, sajnos több mint egy hónapja nem találkoztunk. Egyéb csatornán jeleztem felé, hogy mielőbb pótolni kellene a lemaradást. Aztán végre úgy alakultak a dolgok, hogy a tettek mezejére léphettem. Látva az oldalon, hogy most elérhetem, azonnal hívtam. Pár jelzés után felvette, s gyorsan tisztáztuk, mi a számunkra megfelelő idősáv. Így nem is késlekedtem. Egy hetes szakállamat lekaszaboltam, összekaptam magam, s már ültem is az autóba, nehogy lekéssem a randit. Még a VTR-re sem volt időm, a határidő közelsége miatt.
  • Megközelítés:

    A megszokott helyen, az uralkodók nevét viselő főútvonalak kereszteződésében található újabb épületben várt rám Kedvesem. BKK minden irányból, némelyik szinte a kapuban tesz le. Autóval parkolás a környező utcákban, még mindig ingyenes, bár most szinte mindenhol az.
  • Helyszín:

    Kellemes kis lakás, ahova mindig szívesen térek vissza, na nem a kégli miatt. A rend és tisztaság megszokott, minden a helyén van. A hangulatos hálószobában a bikavadító szín, és a méretes franciaágy uralkodik. Fürdőben minden felszerelés, kádas zuhany függönnyel, száraz kilépő.
  • Lány külseje:

    Aki ismeri Wandát, annak nincs mit írnom. Aki nem, az a fotóit végignézve, majdnem teljes képet kap. Ami csak a valóságban tapasztalható, kedves, bájos arca. Csillogó, mosolygó szemei, csókra, és másra is váró ajkai hívogatóak. Ápolt fekete haja jól illik hozzá. Most a hagyományoktól eltérően, mármint Éva kosztüm, fekete fehérneműben fogadott. A méretes cicik nagyon kérezkedtek volna kifelé, hamar segítettem nekik. A csipkés tanga még egy darabig tartotta magát.
  • Action:

    Nyílt az ajtó, én beléptem, s miután bezárult, előttem állt kedvesem. A szokásos összeborulást most halasztottuk, azért a szájra puszi megvolt.. Cipő le, majd irány a fürdő kézmosás céljából. Onnan visszatérve a konyhapultnál álló partneremet hátulról átöleltem, s végigpásztáztam kezeimmel mindenét. Megszabadítottam a melltartótól, s előre nyúlva, már érezhettem is a keményedő bimbókat. Ez tetszett mindkettőnknek, de aztán megkaptam az utasítást, induljak a fürdőbe. A ruháimat gyorsan ledobáltam, nagy igyekezetemben majdnem gatyába mentem a zuhany alá. Wandácska most nem tartott velem, de azért bejött egy rövid ellenőrzésre. A függönyt félrehúzva, látva "tehetetlenségemet", azonnal a kezeibe vette az irányítást, a kormányrudat megszerezte. Gondos ápolása következtében, hamar emberesedni kezdett a rúd. Ugrottam is ki a kádból, s egy közös szájvíz fogyasztás után bevettük magunkat a szobába.

    Figyelmesen megvárt a lepedő terítő műsorral, amíg egy kis folyadékot vettem magamhoz. Ő ment előttem négykézláb, rendezgetve a lepedőt, én mint a jó kutya, utána. Előre nyúlva a ciciket simogattam, majd a sejtelmes tangán keresztül a punci is sorra került. Mire végeztünk a feladattal, igen csak ágaskodott már a műszer. Wanda hanyatt feküdt, várta, hogy megközelítsem Őt, a jól bevált forgatókönyv szerint. Most azonban én változtattam ezen. Mondtam neki, most megkapja, amit hoztam neki. Vállai mellé térdeltem, s mi közben a zsákot a duzzadó halmokra helyeztem, duzzadó tagomat ajkaihoz közelítettem. Csábos tekintettel rám mosolygott, s a következő pillanatban forró ajkai és fürge nyelvecskéje őrjítő játékba kezdtek. Nagyon vártam már ezt az érzést. Néztem, ahogy szorgoskodik, néha rám sandított, s elégedetten folytatta a műveletet.
    Megelőzvén a korai repülést, elvettem játékszerét, s igazi csókkal köszöntem meg odaadását.

    Maradva a kezdeményezésnél, pár csók után haladtam a megkezdett úton. Nyakán keresztül eljutottam a dús kebleihez, s miután körbe puszilgattam őket, a bimbikkel is foglalkoztam, mondhatom eredményesen. Mikor lejjebb csúsztam, kezeivel már nyúlt is a tangához, én azonban elhárítottam a segítséget. Combjait szélesebbre tártam, s a bugyit félrehúzva, nyelvemmel végig simítottam nőiességét. Meglepetésemre már most éreztem nedűje ízét, ez kihozta belőlem az ördögöt. Elégedetten konstatáltam, hogy ez a kezdés, kedvére volt partneremnek. Nyelvem fickándozott a nedves punciban, Ő már kezdett mindent markolászni, ami a keze ügyében volt. Áttértem a duzzadó csikló kezelésére, ekkor már erőteljesen fészkelődött. Mikor már majdnem "ott" volt, ismét a nedves barlangot lefetyeltem tovább. A második ilyen váltás után kért egy kis pihenőt, azt mondta, nagyon rossz vagyok. Rövidesen újra nekiveselkedtem a feladatnak. Ismét váltakozva barangolt nyelvem, hol a mézes csupornál, hol a csiklónál leragadva. Éreztem, nagyon várja már a beteljesedést. Ölét az arcomba nyomta, kezeimet szorongatta, fejemet még közelebb húzta. Én azonban kitartóan élvezkedtem a nedves punci kényeztetésével. Mikor már a kispárnát két kezével arcára szorította, csiklóját nyelvemmel lassú ütemben simiztem, néha szinte alig hozzáérve. Teljes teste megfeszült, csípőjét magasra emelve ért a csúcsra a Drágám. Megkönnyebbülése után kérte, hogy most tényleg hagyjam egy kicsit békén a punciját, mert nagyon-nagyon érzékeny lett. Azért búcsúzóul, egy-két hosszú nyelvcsapással, ismét érezhettem izgató nedvességét. Mellé feküdtem, s finom, hálás csókot kaptam jutalmul. Azért megjegyezte, azt hitte, már soha nem fog sikerülni célba érnie, biztos direkt csináltam. Hát, volt benne igazság, de túl régen taliztunk már. :)

    Nem volt pihenő. Mellém térdelt visszafelé, majd ölemre hajtva fejét, a golyszik nyalintása után, ajkai fogságába estem. Erőteljesen dolgozott a szerszámon. Ajkai szorítása és nyelve selymes simogatása, hamar helyzetbe hozták az elfeküdt testrészt. Amikor úgy gondolta, hogy már megfelelő az állapotom, mélyen engedett torkába. Lent tartva egyszerre érezhettem torka forróságát, s nyelve fürgeségét. Ezt a gyakorlatot szerencsémre többször ismételte,, közben szemünk is találkozott, mikor ellenőrzött. Hálásan simogattam a buksiját, másik kezemmel meg a nedves puncit. Érezte, hogy ezzel nagyon felizgat, ezért az ágy elé parancsolt. Én álltam mint a cövek, Ő előttem ülve az ágy szélén újra ajkai közé vett. Ismét ütközésig engedett a csodás mélységbe, közben nyelve is dolgozott. Fejére tettem a kezem, s gyengéden szorítottam magamhoz, ne érjen véget ez a kéj. Mikor már majd szét durrantam, kértem a védelmet, s hogy lovagoljon meg.

    Az applikálás után beillesztette a szerszámot a helyére, s lassan rám ereszkedett. Elmerültem szemeiben, és a magába fogadó punciban. Lassan galoppozni kezdett, dús keblei lebegtek arcom előtt. Jó volt érezni és közben látni Kedvesemet. Egyre mélyebben engedett magába, éreztem, neki is kellemes ez a foglalatosság. Egy jó idő után kezdtem elpuhulni, jött a gumifóbia. Ismét a helyemre lettem állítva, mármint az ágy mellé. Gumi le, s csodás ajkai és torkocskája újra keménnyé varázsoltak. Új VV, előttem kedvesem tompora. Kezemmel végigsimogattam a nedves bejáratott, majd már toltam is befelé a rudat. Rendesen megdolgoztam a szorító puncit. Mélyen kis mozdulatokkal kezdtem, majd mikor Wandácskám fejét az ágyra hajtotta, hossz és kemény löketekkel próbálkoztam. Kedvesem hangjai is megjött idő közben, ez biztosított a felől, hogy valamit jól csinálok. Bár mennyire is élveztem ezt a helyzetet, sajnos ismét jött a fóbia. Kedvesem ezt megérezve, kiengedett magából, majd felém fordult az ágy szélén ülve.

    Igen vehemensen vett újra csókos szájába. Keményen dolgozott, közben kezével a golyszikat birizgálta. Pikk-pakk kemény lettem újra. Ajkai és nyelve ütemes játéka hamar a végtelen szélére juttatott. Óriási lövésekkel végeztem be, Ő közben tovább kényeztetett, míg lenyugodtam. Mikor már érezte, hogy ennyi voltam, kiengedett a csodás ajkak fogságából. Gondosan megtörölgetett, kifacsarva az esetleg bennmaradtakat, közben a többiek megérdemelt helyükre, a pociba kerültek.

    Kis csók és pihegés után meglátogattam a fürdőt, majd összeszedve magam, elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó megfelelő tájékoztatást ad. Nekem a kapott dolgok sokkal többet jelentenek, mint az ajándék mértéke. Távozás előtt a szekrénykére tettem, nem szoktunk beszélni erről.
  • Összkép:

    Nagyon hiányzott már ez az együttlét. Talán ez mindent elmond. Remélem sok ilyen élményben lehet még részem. Köszönöm Drágám!
Happy Massage