• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A neten láttam hogy hívható, fel is vette. Hamar megbeszéltünk mindent, bár sok kérdésem nem volt. Egy órán belül nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A 11 kerületi Marina, ahogy én szoktam hívni, érdemes a Nyéki előtti részen parkolni, az viszonylag zökkenőmentes. Az útbaigazítás tökéletes volt, nem lehet elrontani. Villamos és busz is jár a környéken ha valaki bkv-val érkezne.
  • Helyszín:

    Klasszikus lakópark feeling. Nem egyedül rendel ezért némi logisztika - leskelődés szükséges, de engem ez nem zavar. A lakás állapota rendben volt, higénia és rend ügyileg is. Baszoba a célnak megfelelő méretű, ágy is rendben van, nem akar szétesni alattad.
  • Lány külseje:

    Dominika teljesen rendben van. Szép arcú fiatal lány. Az arc megítélése szubjektív, de mivel tudom hogy van akinek ez szempont itt emelném ki, hogy aki a kislányosabb - természetesebb arcú lányokat keresi az nem fog csalódni. Szép arcbőre van, szépen sminkelve amire vigyázni kellett, így nagyon heves interakcióra nyakon felül ne készüljön az ember. Nagyon szép arányos teste van. MIndenhol elég kemény és karban tartott. Szép, kevés km-es punci, semmi nem lóg, sehol hegek, egyéb zavaró tényezők. Szembetűnő tetkó se rémlett. Nem egy teljesen ártatlan kinézettel találkozol, hanem az a fiatal szomszédlány kategória, akinek látod a szemében a huncutságot. De véletlenül se a kiéltebb - bevállalósabb "boncsánat - kurvásabb" verzió. Tenyérbe illő cicik, nem gravitálnak, kellemesen kemények annak ellenére hogy nem nagyok. A popsi hibátlan, aki szereti abból is a két tenyérrel megmarkolható verizót amit lehet pakolás közben szorítani, az imádni fogja. Szája különösen finom, nem tudom gyári-e de tökéletes.
  • Action:

    A piros szettben fogadott ami a képeken is van. Röviden megbeszéltük mit szeretnék és kis beszélgetés után közölte szabaduljak meg a ruháimtól. Kicsit csókolóztunk, itt jegyzem meg a csók mániásoknak, hogy nem fogja eljátaszani hogy imád veled csókolózni ha nem akarja. Én eléggé csók függő vagyok, vagy a szimpátia hiánya miatt vagy a hangulata miatt vagy akármi de elmaradt az a klasszik nyálas nyelves mélyebb csókolózás amit én szeretek. Lehet ő a szoldíd verizót szereti, nincs ezzel baj, csak azért írtam, hogy aki csók fétisben szenved, annak a kedvéért se fogja megjátaszani magát. Arcára vigyázni kell, hogy ne kelljen újra építenie magát két vendég között gondolom, vagy nem szereti a hevesebb interakciót, ezzel sincs baj, szintén a csók - nyál fétis hívőknek adok iránymutatást. Másfél órára maradtam. Viszonylag hamar franciába kezdett. Finoman csinálja, nincs rá panasz. A golyókkal és környékével nem nagyon foglalkozott, illetve semmi vadulást, hevességet nem észleltem, olyan kislányosan csinálta, igazából jól esett, nem instruáltam másra. Meg akartam kósotlni révén imádok franciázni, jó alaposan felfedeztem a punci és a popsi nyílásokat. Úgy tűnt élvezte, bár mint a végén kiderült, nem szokott / szeret vendégekkel elmenni. Tehát azoknak üzenem akiknek fontos hogy elélvezzen a lány, hogy itt nem nagyon lesz sikerélményük. Ettől függetlenül finom odalent, nagyon rendben van és élvezet volt felfedezni. Ezt követően gumit kérem, hátulról kezdtük a szeánszot. Egy egy tenyeremmel jól megmarkoltam egy egy fenekét szinte szorítani lehetett és jól megdolgoztam a punciáját. Kellemesen szűk volt, élmény volt csinálni. Kipróbáltunk még pár pózt, volt hogy belém ült, volt hogy missziben csináltunk, de semmi olyan extra produktum nem volt ami űberelte volna a doggyt szóval oda keveredtem vissza a végére. A guggolós rész jó volt, de tudjuk ez nagy állókpességet igényel, sajnos sokáig nem volt benne részem, de nem bántam. Szóval még egy kicsit megpakoltam hátulról, és gyönyörködtem a tükröben az arcában miközben dolgozok rajta, kicsit olyan volt mint a fent említett szomszéd lánynak elvenni a szűzességét. Időnk végezte közelével kértem egy 69-et, azt a popsit látni akartam innen is. Alaposan kiélvezkedtem magam a nyelvemmel ahol értem közben franciázott majd kézi levezetésben állapodtunk meg. Nagyot élveztem a végén, elégedett voltam. Segített letisztálkodni, könnyes búcsút vettünk egymástól és ennyi. Ő is tudta hogy nem leszek visszajáró én is, szavak nélkül ebben maradtunk, de midnenképp megérte a találkozás, nem bánom hogy elmentem, nem fogom elfelejteni. Élvezés előtt kértem egy kis mélytorkot egy ügyesen csinálta, tehetséges, kérhettem volna előbb is. :) Pornós feeling nem volt, nem úgy vettem észre, hogy a stílusa.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélt, egy extra van a lenyelés. Mindkét oldalon alap az arcra élvezés a valóságban olyan nincs. Én javítanám, de nem ok a panaszra tudok nélküle élni.
  • Összkép:

    Dominika nem akarta elhitetni velem abban a másfél órában hogy csak én létezem és nem akarta elvarázsolni, de ezt nem szemrehányásnak rovom fel, csupán infónak a többieknek. Nálam több kategória van, van aki tényleg elhiteti Veled, hogy amíg Nálad van kb. szerelmes beléd vagy Te vagy neki a hú, és ezt csinálja úgy hogy nincs színészkedés feelingje. Nos ez ritka és a fiatal lányoknál pláne ritka, de nincs ezzel semmi baj. Dominika nagyon jól néz ki, semmi mű nincs rajta figyel magára, kedves, partner benne hogy jól érezd magad, ami miatt nálam ajánlott kategória de a felejthetetlen és az istennőtől messze van. Persze az öreg rókák tudják hogy van akiket nehéz űberelni, de nem is ilyen elvárásokkal érkeztem ezért tökéletesen elégedett voltam. Kívánok Neked Dominika kedves, előzékeny, normális tiszta vendégeket és örülök hogy találkoztunk még ha nem is lettem "szerelmes"! :)
Happy Massage