• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen tudtam egyeztetni Annával. Gyors egyeztetés után már indultam is zuhanyozni és már fel is kaptam a kocsikulcsot. Indulás Annához.
  • Megközelítés:

    GPS segítségével könnyen megtalálható a hely. A parkolással is szerencsém volt, annak ellenére, hogy mostanság mindenki otthon van. Viszont érdemes Anna instrukcióira figyelni a bejutással kapcsolatban. Aki figyelme és odafigyel, annak nem okoz gondot.
  • Helyszín:

    Tökéletesen megfelel a helyszín a "randira'. Ráadásul egyedül fogadott, aminek én külön örültem. A tisztaság és a szoba kialakítása, stílusa nagyon megnyugtató volt. Ha Ő rendezte be, akkor jó ízlésre vall. Erre nem kértem ki a beszélgetés során. A fürdőszoba is nagyon tiszta volt. Egy valamire vigyázzatok srácok. A fürdőkád nagyon szúszik. Ha valaki nem figyel oda, az könnyen kitörheti a nyakát. Az nem lenne szerencsés, ugyanis Anna nagyon jól néz ki. De erről később írok bővebben.
  • Lány külseje:

    Szóval Anna külseje. A fényképei teljesen megfelelnek a valóságnak. Szép szilikonos mellei vannak, kifejezetten sportos alkat. Látszik, hogy sokat foglalkozik a testével. Szóval, egy igazi csúcsragadozó. Nagyon sokat mosolyog és igazán kellemes vele a beszélgetés. Sok dolgot tudott meg róla az ember. Egy igazán értékes ember.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsprogramom egyórás volt. Szokásos standard program. Így a gyakorlott látogatóknak annyit tudok írni, hogy fejtől a lábig szakszerűen végig megmasszírozott szakszerűen. Már ezért megérte a masszázs.. Ami igazán nagyon izgató volt, az a masszázs 2. része, amikor már kifejezetten az örömszerzésre épült. Nagyon érti a dolgát. Tudja, hogy milyen lágyan hova kell nyúlnia. Szóval, tényleg még a halott ember is feltámad az érintésétől. A nyelvével is elkalandozott az ánuszomig. Na ezt nem szabad kihagyni. Őrületesen fel tudott izgatni vele.
  • Levezetés:

    Az izgatás utolsó szakaszában miután az ánuszomat kellőképpen felizgatta, jöhetett a fordulás és a franciázás. Hol kéz nélkül, vagy a keze segítségével, hamar eljuttatott a csúcsra. Nem kapkodott, hanem az utolsó cseppig "megtisztította" a farkamat. Ezután még egy kicsit beszélgettünk, csókolóztunk, aztán indultam a fürdőszobába. Felajánlotta, hogy megmossa a hátam. Ha lehetne egy kicsi kis építőjellegű kritikát írni, akkor csupán csak az volt, hogy szerettem volna kölcsönösen izgatni én is a nyelvemmel, de sajnos erre nem volt lehetőségem, mert a bugyit magán hagyta. Erőszakoskodni nem akartam, mert nem érte volna meg ezzel elrontani az estét. Vagy nem volt rákattanva, vagy csak a hangulata nem volt meg hozzá. Mindegy is. De kíváncsi lettem volna a puncijára. Talán majd legközelebb...
  • Elszámolás:

    Egy totál átlagos csomagot kínált, ami abszolút érték arányban van a nyújtott szolgáltatásával. Érdemes rá vigyázni Uraim. Értékes szolgáltatóról beszélünk.
  • Összkép:

    Egészen biztos, hogy még fogok hozzámenni. Nem tudom meddig lesz még a "piacon", így érdemes kihasználni az általa nyújtott szolgáltatásait.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-04-15 14:11:03
Happy Massage