• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ki volt írva, hogy telefon mellett van, kb 3 csngetés után fel is vette. Életkorához képest mélyebb hangja van, mint amire számítottam, de abszolút nem kellemetlenül.
  • Megközelítés:

    Ismert budai ház. A parkolás a környéken nehézkes, érdemes egy 10 perccel előbb érkezni, sokszor csak 5-6 perc sétára van parkolóhely. BKV-val könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, a lakást ketten használják a lányok. Diszkrécióval nem volt gond, nem találkoztam senkivel, akivel ne lett volna tervezve :)
    A fürdő kellemes, meleg víz könnyen állítható, a sugár kellemes. Rendeltetésnek megfelelő tiztálkodó kellékek adottak.
    A szobában a fal mellett masszázságy - erre nem kérdeztem rá, hogy használja-e Domi - a tetthely kényelmes széles franciaágy. A matrac minőségi, nem nyikorog, nem süpped, pont ideális.
  • Lány külseje:

    Dominika az a típusú lány, akit amikor meglátsz, az első gondolatod, hogy haza akarod vinni és egy életre megtartani - én legalábbis ezt éreztem :D
    A képeken is látható piros-fekete összeállításban fogadott.
    Sok hirdetésnél olvasni, hogy "arcom csak a diszkréció miatt van kitakarva - majd az ajtóban ér a kisebb-nagyobb csalódás. Hát, Urak, itt nem fog. Domi tényleg modell alkat. A randi alatt szerintem csak 15 percet azzal töltöttem, hogy feküdtem mellette és az arcát néztem. Talán az igéző a legjobb szó rá.
    Cicik eredetik, számomra pont ideális méretűek - sem túl nagyok, sem túl kicsik. A popsija eszméletlen. Azt mondta, hogy - az ő szavaival élve - "lusta életmódot folytat", mégis hihetetlen kerek, ruganyos tenyérbe illő popója van. Az a fránya genetika... Domi elég jól járt vele :)
    Nekem a legjobban mégis az ajkai tetszettek: nagy, puha, csókra termett levelecskék.
    Összességében: Domi az a típusú lány, akihez egy szórakozóhelyen nem mersz odamenni, amíg eleget nem iszol hozzá (de ha ehhez eleget iszol, akkor már nem tudsz menni...).
    Nekem 11/10
  • Action:

    Betoppantam, egy pár ütemet kihagyott a ketyegőm a látványtól, bemutatkozás, puszi, odaadtam a kis ajándékot.
    Ruhák le, kis csevegés, irány a fürdő. Zuhanyzás után finoman csókolózni kezdtünk, majd Domi felvetette, hogy talán levenné a melltartóját. Le is került, a csókok folytatódtak, majd engem maga után hózva elindult az ágy felé. Hátulról átkaroltam, puszilgattam a hátát-vállát, mire lehajolt, megszabadul a bugyitól és az ágyra ülve lekapta a törcsimet és elkapta a már ágaskodó szerszámot.
    Nem túloztak az eddigi beszámolók írói: őstehetség. Hol lágy és érzéki, hogy szenvedélyes és vad. Nyállal, cuppogtatással nem spórol.
    Egy kis idő után hanyatt döntöttem és ráhajoltam pár csókért. A nyakánál lassan lefelé indulva először a két cicit fedeztem fel. A bimbói finom selymesek, a nyelvemre finom keményedéssel reagáltak. Lassan haladtam tovább lefelé, de nem rontottam ajtóstul a házba, előbb végigpuszilgattam Domi egész testét le egészen a lábujjaiig. Nagyon jó az illata, a bőre finom, selymes.
    Az ágy elé térdeltem és elkezdtem viszonozni a nylevleckét. Domi puncija tipikusan az esetem: lágyan fodrozódó pillangó. Még ha nem lenne teljesen borotvált, hanem lenne fölötte egy kis pamacs - szerintem a látványtól is eldurrannék :D Jó hosszaan elkalandoztam odalent, Domi először a nyakamra tette a lábait, hogy a csípőjével irányíthasson és adhassa a tempót, egy idő után a kezeink is összefonódtak. Egy idő után felfeé nyomtam a csípőjét, feltérdeltem az ágyba, és így folytattam a nyelvórát. Domi meglepődött rajta, de úgy láttam, nem bánja, jól esik neki. Meg is kérdezte, hogy ez valami extrém volt? Mondtam, hogy úgy láttam, azt szereti, ha jó mélyem bekalandozom a nyelvemmel és így érem el a legmélyebben :)
    Ezután a hátamra feküdtem és ismét kaptam egy adagot Domi szuper franciájából - ekkor a már többek által említett gyolyózsonglőr tudományát is megtapasztalhattam. Csak arra tudtam gondolni, hogy Úr Isten, ebben a csajban még mennyi meglepetés van...? Gyors gumihúzás és domi rámpattant paciba. Nem éreztem, hogy kzel lennék az elsüléshez, de olyam hihetetlen vágtába kezdett azonnal, hogy kb 1-1,5 perc alatt el is durrantam. Egymás szemébe néztünk és elnevettük magunkat.
    A tisztogatás után beszélgetni kezdtünk. A randi során végig azt éreztem, hogy Domi feszült, nem egészen tudja magát elengedni - de ez talán csak az első találkozás szokásos "furcsa" hangulata miatt volt. Mit mondjak, én sem voltam teljesen laza, ez szerintem természetes.
    A második kört ismét francialeckével indítottuk, de éreztem, hogy ez most nem lesz olyan könyű. Domi gumit húzott rám, de közben elszállt az ihlet. Ő gyorsan kapcsolt, és elém pucsítot, a fenekét felém tolva. Elképesztő látvány - vettem a lapot. Hátulról kezdtem újra a nyelvórát. Csak ismételni tudom magam: isteni puncija van, egész éjszaka el tudnám nyalogatni. Miután elég kemény lettem, betettem hátulról. A bemutatkozója szerint ez a kedvenc póza - hát, Vele nekem is az lett. Szép lassan jöttek a finom nyögések, hol én, hol ő irányította a tempót. Az ágy fejénél ráadásul van egy vékony tükör, amiben végig tudtunk szemkontaktot is tartani. Ez eléggé megdobja az érzést.
    A hosszú karanténos szobafogságnak azonban meglett az eredménye, a második kört nem tudtam elsüléssel zárni. Ez egyáltalán nem Domi hibája, még többet is tett, mint amit egy ilyen helyzetben amúgy "elvárnék", végig kezdemnyező és aktív volt.
    Összességében nagyon jól éreztem magam. A lényeget, amiért mentem, hogy kicsit lelazuljak az elmúlt hetek feszült egyedülléte után, megkaptam. Nagyon jól éreztem magam Domival, és ebből biztos lesz még szerintem nem is egy új találkozó :)
  • Elszámolás:

    A rózsacsokor mérete a pesti átlag alatti. Egyetlen "gyakori" extrája a NFVSZ, de az is átlag alatti méretű.
    Nem kérte előre, ami első találkozáskor a bizalom jele, jól esett, nem szeretek a randi elején pénzt számolni, megtöri a hangulatot. A végén mielőtt kimentünk volna a szobából a kisasztalra tettem a csoki mellé.
  • Összkép:

    Sokat tűnődtem, hogy megszülessen-e ez a beszámoló, mert annyira jó élményt okozott neke, hogy szívem szerint megtartanám saját magamnak :D
    De az irigység nem szép dolog, és úgy voltam vele, hogy mind az oldalt böngészők, mind Domi érdekeit is az szolgálja, ha ez ide kerül, ígyhát ahogy a klasszikus tartja: itt az írás, olvassátok.

    Domi egy csodás lány, bennem remek élményként marad meg az együtt töltött 1,5 óra. Remélem, hogy legközelebbi találkozásunkor mindketten fesztelenebbek tudunk majd lenni.
    Ti, Urak, meg vigyázzatok rá! - akinek pedig ő a zsánere, hajrá, itt tuti nem ér csalódás :)
Happy Massage