• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Nagyon köszönöm a beszit Drága és szeretném is kihangsúlyozni,hogy miért.Nagyon kevesen képesek ilyen szépen, ízlésesen ,mégis részletesen írni egy nőről, programról,neked ez már másodjára sikerült.Nincs is mit hozzá fűznöm,egy igazi férfi azonnal felismeri ha egy igazi nővel van dolga, ez zsigerből jön, legalábbis remélem! Köszönöm én is az együtt töltött időt,mert ezt már soha senki nem veheti el tőlünk.Várlak legközelebb is, ugyanúgy ahogy eddig,vagy talán egy kicsit jobban!Millió Puszi

  • Egyeztetés:

    Ezúttal Suomi makktárs kedvéért (mert szeretem Finnországot) egy rövid és talán tárgyszerű beszámoló következik. Felhívtam pénteken Jázmin Hercegnőmet, mert már igencsak hiányzott. Segített eme elhatározásomban az is, hogy BryanAdams75 kolléga egy igen szép beszámolót írt róla, és így a Hercegnőm újfent eszembe jutott. Gyorsan megbeszéltük Jázminnal, hogy ha már ingyenes lett a parkolás hétfőtől, akkor meglátogatnám őt még a hétfő délelőtt folyamán. Hadd élvezzem egy kicsit az ingyenes parkolást (is).

    Ez most a harmadik látogatásom volt Jázminnál. Két hónapja az elsőről írtam a beszit. Normál esetben nem is írnék ilyenkor újabb beszámolót, de most a vírus idején úgy gondoltam, hogy értékes infókkal szolgálhat már az is, ha itt "minden a régi".
  • Megközelítés:

    A Marina park egyik új luxus-lakóháza ez. Könnyű odatalálni. Kocsival mentem. Könnyű volt parkolni, de Ti, ó kedves makktársak, ne közvetlenül a bejárati ajtóval szemben parkoljatok a fák alatt, mert esetleg ugyanúgy leszarják a madarak a kocsitok ablakait, mint azt tették az én esetemben. Az ingyen parkolást ezért egy fizetett kocsimosásnak kellett követnie.

    Metróval is mehettek oda. A metrókijárattól kb. 6-8 perces séta után értek a bejárathoz.

    A kapun való bejutáshoz egy elég hosszú kódot kell majd beütnötök. Ezt most könnyedén abszolváltam - ja bocs, ez már szükségtelen dicsekvés. Ezúttal rajtam kívül nem járkált arrafelé senki.
  • Helyszín:

    Luxus épület luxus kecója. A (talán) két maszobához két fürdőszoba is tartozik. Amennyire tudom, most a koronavírus okán csak ketten rendelnek itt. Teljes a diszkréció és a tisztaság. Minden tényleg tökéletes. Megjegyzem, a koronavírus előtti két látogatásomkor is minden patyolattiszta volt. Most ez talán még fokozódott is a fertőtlenítések frontján. Volt külön törölköző az érkezésemhez és - ha nem állok határozottan ellen - akkor egy másikat kaptam volna a távozásom előtti zuhanyozáshoz. Mellesleg ezek a törölközők szépen egyedien összehajtogatva vártak rám, a masszázspadon, amelynek más funkciója ezúttal sem volt. Megjegyzem: vén kéjencként utólag elkezdett járni az agyam azon, hogy a masszázspadot is mi mindenre lehetne kihasználni, de majd legközelebb. (Hopp: megint eltértem a tárgyszerűségtől). Volt még ott egy tatami sok jól elhelyezett tükörrel körülvéve, és egy kicsiny fotel. Arra raktam a ruháimat.

    Nagyon látszott mindenen a tökélyre való törekvés.
  • Lány külseje:

    Továbbra is olyan, mint a Disney-s Alladinból Jázmin Hercegnő, csak szebb. Ha Naomi Scott látná őt, akkor irigykedhetne a szépségére. Nagyon szép arc, csókra hívogató szájjal, tiszta csillogó szempár, hosszú fekete haj, mindenfelé selymes-bársonyos bőr. Még azt a pár tetoválást is megbocsátom a lábán. Tökéletesen szép alakú test, kecses nyak, vékony, de nem vézna karok, testalkatához illő szép formás mellek. Nagyon szép alakú szuper popsi. Nem az a manapság divatos kőkemény fajta, hanem az, amely önmagában csodásan áll, de ha belemarkolsz, akkor szépen simul a markodba. Eszméletlenül jó lábak. Szép ápolt punci lepkeszárnyas nagyajkakkal. Igéző illatot áraszt a punci, miközben bőségesen nedvesedik. Ha azt írná ki magáról, hogy 24-25 éves, az teljesen hihető lenne. Fontos, és ezért copy/paste az első beszimből: akinek az ilyen arabos/keleties arc a kedvence, annak jogos azt mondania, hogy nem látott még Jázminnál szebb nőt a világon.

    Egy izgi bugyiban és melltartóban fogadott. A tussolásom után elég kacifántos volt levennem róla a melltartót. Volt még rajta combfix, de attól gyorsan megszabadultunk, mert egy ilyen jó bőrt vétek letakarni bármilyen harisnyával, legyen az mégoly szexi is. Ezt tegyék inkább azok, akik optikai tuningot igényelnek. (Utolsó mondat törlendő.)

    Régi ismerősként, álomszép mosollyal fogadott már a bejárati ajtónál. És aztán ez a mosolygós, felhőtlen jó hangulat csak fokozódott és eltartott a látogatásom végéig.
  • Erotikus masszázs:

    Ha nagyon tárgyszerű akarok lenni, akkor volt néhány perc, amelyben masszázs zajlott, de fordított szereposztásban: én próbáltam Jázminnak kedveskedni. Nagy kárt nem okoztam. Elviselte :-)

    Ide sorolható még, hogy amikor nem egymást kényeztettük éppen, akkor Hercegnőm cicásan mellém feküdt, hozzám simult, és élveztük a csendet, vagy éppen azt, hogy esetenként halljuk egymás szívdobbanásait, vagy erősebb légzését. Beszélgettünk is néha sok mindenről. Nagyon intelligens és tájékozott beszélgetőtárs.
  • Levezetés:

    Először én próbáltam Jázminnak örömet szerezni, talán sikerrel. Amikor igazán jó neki, akkor nagyon szexi dolgot művel: megfeszül a teste, mint a húr, különösen a lábszárak és a combok. A dereka és a csipője a magasba emelkednek, szinte hídba megy át. Ilyenkor mosolyog a legszebben. A puncija ilyenkor talán még lucskosabb, mint máskor, és ott táncolt a szemem, orrom, szájam és nyelvem előtt. Eközben hozzádörgölte magát a puncijában lévő két ujjamhoz. A csiklóját is ő járatta a nyelvemen, és nem fordítva. Döbbenetes volt, ahogy ilyen formán ő irányított. Nekem roppantul tetszett. Talán egy negyed óráig tarthatott, és ha Jázminnak is annyira jól esett, mint nekem, akkor rendben vagyunk.

    Rövid lihegés és pihenő után Jázmin belefogott az én kényeztetésembe. Körbenyalta a farkamat és a golyóim is kaptak volna a jóból, mert Jázmin elindult arrafelé, de én úgy érzem magam legjobban, ha a makkom a szájában van, így hát visszakértem őt erre a territóriumra. Néha rövid szüneteket tartva kikerültem a szájából és csak a kezével verte. Az is jó volt, de az meg még jobb, hogy csak rövid időkre történt ez, majd újra bekapott. Én közben markolásztam a popsija két gerezdjét, simogattam az egész testét és megujjaztam, merthogy mellettem térdelt. Eközben jól elélveztem a szájában. Ennek ellenére a pornós feeling osztályozását kihagytam, mert valahogy nem az, hanem a harmónia dominált mindvégig.

    A második kör az első másolata mindkét irányban. A végén felálltam és egy hercegnő betérdelt a lábaim közé és így is kényeztetett még a szájával és a nyelvével.
  • Elszámolás:

    Nem esett róla szó. Egy szerény ajándék kiséretében a virágszálaimat a megérkezéskor diszkréten odatettem a masszázspadra. Ott is maradt érintetlenül a távozásomig.
  • Összkép:

    Jázmin lenyűgözően szép. Kedves és simulékony, mint egy cica, vagy mint egy keleti (arab) hercegnő. Félelmetesen ügyes az "ágyban" (értsd: mellettem fekve.a tatamin). Nagyon ügyesen feltalálja magát ebben a munkakörben. Okos és értelmes beszélgetőtárs. Világos elérhető életcéljai vannak, két lábbal jár a földön. Egy nagyon szerethető személyiség. Én bátornak tartom, és ezért külön tisztelem is azokat, akik ilyenkor is fogadnak vendégeket, és akiknél a repertoár sem szűkült emiatt.

    És csak azért is egy nem tárgyszerű - sőt ömlengős - gondolat a végére: már három találkozó után is nagyon-de-nagyon megkedveltem ezt a lányt. Ő is egyike azoknak, akikre életem végén úgy gondolok majd, hogy milyen szerencsés flótás vagyok, hogy megismerhettem őket. Hercegnőm: nagyon szépen köszönök mindent. Remélem folyt. köv.
Happy Massage