• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, emlékeim szerint első próbálkozásra felvette, egyeztettük a másnapi randit, amit az oldalon is megerősítettem. Egyetlen szívfájdalmam az volt, hogy elsőre 1,5 órát nem vállal, én meg kevesebbre nem szeretek menni, mert nem vagyok rohanós típus - de látva az értékeléseit könnyen lenyeltem ezt a békát.
  • Megközelítés:

    Lehel piac mellett közvetlenül, a térkép pontos és a közelben számtalan tömegközlekedési összeköttetés van. Kocsival én stratégikusan a Westend-ig mentem és ott parkoltam, hely bőven volt. Onnan 3 perc séta, még jól is esik kiszellőztetni a fejed előtte-utána, segít ráhangolódni.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, portaszolgálattal. A bejutás azonnal ment, fennakadás sehol nem volt. Az emeleten egyből megtaláltam. A lakásból sokat nem látsz - lásd az action részben, de csupa jó okból, így szinte fel sem tűnik. Amit látsz az teljesen rendben van, abszolút komfortos és a célnak tökéletesen megfelelő. A portaszolgálaton kívül csak az ügyeletes cicával találkoztam többször is fürdőbe menet - ő abszolút diszkrétnek tűnt, így erre sem lehet panasz.
  • Lány külseje:

    A feltett képhez képest biztos van Alice-on plusz, de mivel a feltett képen kockás hasú vékony lány, ez a pici még mindig abszolút nem zavaró, sőt kifejezetten szép görbületeket ad neki. Az arc kitakarásától nem kell tartani, nem fog csalódás érni. Lenge köntösben fogadott, sok teret nem adott a fantáziámnak, de egyáltalán nem bántam. Kellemes illatát a puszinál megéreztem és a bőre selymessége is kiemelkedő.

    A kisugárzása egyből levesz a lábadról, a szexualitása belépve egyből tapintható és számomra ez legalább olyan fontos, mint maga a külső. Összességében csak elégedetten tudok nyilatkozni, belépés után azonnal tudtam, hogy itt nem lesz gond a vággyal :)
  • Action:

    Minden eddigi úgy érzem mellékes Alice kapcsán, ami miatt érdemes hozzá menni azt úgyis ebben a részben találjátok.

    Belépve egyből közvetlen volt, s közben áradt belőle a szexualitás. Az a fajta, akit akkor is megkívánsz, ha előtte nem azzal a tudattal jöttél volna, hogy itt most szex lesz. Kértem egy pohár vizet, minimálisan csacsogtunk, de kb 3 percen belül már a zuhany alatt voltam. Letudtam a kötelező tust és szájvizet, aztán léptem vissza a szobába, s Alíz már meztelenül várt. Ezek azok az apróságok, amiből érzi az ember, hogy odafigyelnek rá - sok ilyen apróság volt, aminek egy része eszembe se jut - de volt bőven ilyen. Ezek a figyelmességek sokat adtak az élményhez nekem.

    Egyből csókkal kezdtünk és szenvedélyesen. Alice hamar az ágyon találta magát, én pedig rajta és finoman kibontakozva a csókokból elindultam le megkóstolni az ajkai ott mivel várnak. Elképesztően finom volt, s azt hiszem pillanatok alatt sikerült egymásra hangolódni, mert csak 1-2 perc kérdése volt az első élvezése. Rá is kérdeztem ez orgazmus volt-e, annyira gyorsnak tűnt, hogy én sem akartam elhinni amit éreztem - de megerősített benne. Kérdeztem, hogy mindig ennyire könnyen élvez-e, de mosolyogva azt válaszolta nem, csak remekül ráéreztem az ízlésére. Nos úgy tűnik az ízlése pont olyan mint az enyém, azért is kezdtem így, - de ezt elraktam, majd kamatoztatjuk később.

    Fordultunk és ő jött. Mivel előttem sokan említették a franciáját és a lapja is erre van kihegyezve, ezért nagyon vártam már az ajkai érintését. Valahogy látszik és érződik azon, aki nem kizárólag kényszerből csinálja, s ha nem is magát a franciát élvezi, de a hatást minimum, amit kivált vele. Nos Alice abszolút ilyen. Ráadásul - bár lehet ez csak nekem szempont - végre nem oldalról próbálja, hanem alulról a két láb közé ülve, ahonnan a legérzékenyebb részeket - fitymafék alján, a makk alsó része - is éri. Változatos kényeztetést kaptam, s minden egyes nyelvcsapással hangolódtam arra, hogy milyen lesz benne lenni. Azt hiszem ő kérdezte meg, hogy húzunk-e gumit, de ha így is volt már vártam a kérdést, csak valahogy nem akarod ezt az élményt inkább megszakítani - még néha akkor sem, ha tudod utána még jobb jön.

    Mert bizony jött. Én már nagyon kívántam, az orálnál csak azzal lehet jobban felhúzni, ha érzem a másikon, hogy élvezi, amit csinálok vele és itt mindkettő bőségesen megvolt. Pattanásig feszülve hatoltam be és elkezdtük a közös táncot. Olyan volt, mintha a nyalás utáni résznél folytattuk volna Alice még mindig totál elázva, de nem tudtam, hogy ez még csak a kezdet. Rengeteg póz volt, lovaglástól kezdve, misszionáriuson át hátulról oldalfekvésben és még sok más - sem sorrendre, sem az összes pózra nem tudnék visszaemlékezni, mert ezeket az agyam ilyenkor nem rögzíti. Viszont az élményt igen.

    S az az élmény az utóbbi idők legtöbb élményénél jóval jobb volt, egyszerűen azért, mert Alice élvezett és élvezett újra, egy idő után mondtam neki hogy szóljon, ha sok - de nem szólt. Hamar ráéreztem, hogy kifejezetten csikló domináns az elélvezése, így a legtöbb pózban egyszerre kapott ingert a csiklója kezemtől vagy a csípőmtől és a puncija a behatolásból. Volt hogy hagytam kicsit visszajönni, de közben a szeretkezést nem hagytuk abba, csak a csiklót kíméltem, aztán újra elindultunk a csúcs felé - számolatlanul. Hatalmas élmény volt érezni minden élvezését, s elképesztően megkívántam közben újra és újra ahogy éreztem egyre nedvesebb lesz. Egy idő után nem akartam elhinni, hogy lesz ez a nedvesség több is, mert már az egész popsiján ez csurgott és az én ölem is ezzel volt tele, de valószínűleg az újabb élvezések ezt hozták elő belőle. S mindig volt még nedvesebb és még nedvesebb állapota - imádtam, máig csillog a szemem, ha eszembe jut.

    Nos így összefonódva - 2 spriccelés nélküli (részemről) orgazmus után jelezte hogy váltsunk és újra játszana rajtam a szájával. Nem mondom, hogy nem tudtam volna tovább élvezkedni még - nem véletlenül 1,5 órára megyek minimum - de egészen határig vitt így is. Szájjal fejezte be, nagyszerűen, élmény volt az ajkai között lüktetve végezni. Az a típusú aktus volt, ami után egyből áll fel a farkad, mert azonnal megkívánod a folytatást.

    Aztán jelezte, hogy lejárt az időnk, ami ebben meglepett, hogy honnan tudta, mert se óra, se telefon nem volt a szobában, de elmesélte az apró kis trükköt honnan lehet ezt csalhatatlanul megállapítani. Megmosolyogtatott vele - imádom az okos nőket :)

    Abszolút kezdeményező volt végig, ahol meg én irányítottam ott tökéletesen adta át magát az élménynek. Egy olyan élménynek, amit bármikor örömmel megismételek, mert az élvezési adottságai és a nedvesedése még sokáig fog a memóriámban újra feltüzelni.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt - extrát tőlem nem kért, minden amit csináltunk alapban volt, nem is tudom van-e extrája. Az 1 órás magasabb az átlagnál, de amit cserébe kapsz az sem az átlag szintje. Előre nem kérte, utólag tettem le. Részemről azt mondom egy ilyen élmény abszolút megéri - az ember ilyeneket keres minden együttlétben.
  • Összkép:

    Mindenkinek ajánlom. Abszolút korrekt, amíg vele vagy teljes az élmény, s nagyon magas szinten űzi Alice azt amit ad. Nagy szavakat nem akarok használni, de az sok mindent elmond, hogy még másnap is felállt az érzésre, ahogy a nedvessége folyik le mindkettőnkön közben és ennek ellenére érzem, hogy percről percre még nedvesebb lesz. Aki ilyen élményre vágyik - meg fogja találni a számítását.
Happy Massage