• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés nagyon könnyen ment, telefonon hívtam, pár csörgés után fel is vett elsőre. Nagyon laza csaj benyomását keltette már a beszédstílusa is, ami tetszett. Megbeszéltük a részleteket, majd kérte, hogy az időpont előtt 1 órával jelezzek vissza, hogy áll-e részemről a találkozó. A találkozónk előtt 1 órával visszajeleztem, ahogy kérte, nyugtázta, majd indultam is felé.
  • Megközelítés:

    A lakás egy elég jó környék új építésű lakóparkjában található, jó megközelítéssel mind BKV-val, mind pedig autóval. Autóval az utcán lehet parkolni, csak kicsit körözni kell, hogy legyen üres hely.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű ingatlanban van, így elég korrekt állapotban van, ráadásul tágas is. A fürdőbe volt minden ami ilyenkor illik: törülköző, tusfürdő, szájvíz. A baszoba is kellemes hangulatú, található benne egy masszázságy és egy franciaágy is, ami mellett még egy kis tükör is van a falon.
  • Lány külseje:

    Kicsit hezitáltam, hogy meglátogassam-e Dominikát, mivel nem látszott az arca a képeken, és nálam az nagyon sokat számít egy Nő esetén. Viszont, amint beléptem hozzá elszállt minden ilyen jellegű kétségem, szép arca van, így alaptalan volt a félelmem. :) A teste tökéletesen megegyezik a képeken látottakkal, ráadásul mindene nagyon feszes. Nagyon szexi fehérneműben (combfix + bugyi + melltartó) fogadott, ami külön tetszett. :)
  • Action:

    A szobába belépve gyorsan rendeztük amit ilyenkor az elején szokás, majd irány fürödni. A nappaliban várt, amíg fürödtem, majd bekísért a szobába, ahol is törülköző le, Dominika ekkor a már említett szexi fehérneműben volt. Kezdésként állva összebújtunk, ölelkezés, simogatás, apró puszik, közben incselkedett velem, a velem egykorút kézzel izgatta, majd magához dörgölte kicsit, olyan igazi laza barátnős feeling volt, pont amire vágytam. Ez jellemző volt az egész találkozóra, hogy mindig azt dobta be, hogy csináljuk, amire előtte épp gondoltam is magamban, hogy majd szeretném. Apránként megszabadultunk a melltartótól és a bugyitól, a combfix fentmaradt rajta, így ott állt előttem egy gazella testű, szőke hajú, kék szemű bombázó szexi comfixben. :) Áttelepültünk az ágyra, ahol is kezdésnek egy érzéki franciába részesített, miközben én simogattam ahol éppen értem. Franciázás közben fel-felnézett azokkal a csábító szemekkel, olyan igazi játékos, izgató tekintettel. Gondoltam rá, hogy de szeretném én is kényeztetni, erre rá is kérdezett, hát persze, hogy igen volt a válasz. A hátára feküdt, én pedig előbb a ciciket részesítettem apró puszikban, majd a hasát és így tovább haladtam délnek a kedvenc régiónk felé. Miközben szájjal kényeztettem, egy újjal rásegítettem, nagyon kellemes, forró puncija van. Közben emelgette a csípőjét, illetve a combjait néha a fejemhez zárta, közben pedig a lábával a hátamat simogatta, eszméletlen jó érzés volt. A kis kölcsönös kényeztetés után védőfelszerelés fel, majd lovagló pózban kezdtünk. Rendesen meglovagolt, miközben a haja rámlógott, ami nagyon bejön, mert gyengém a hosszú, dús haj, közben pedig az egyik cicit simogattam. Lovagló póz után váltottunk kutyusba, amiben elég hosszan el is időztünk, hol gyorsabb, hol lassabb ütemben. Itt pont Dominikával szemben volt a tükör, így láttam a tükörben szemből az arcát. Közben fel-fel nézett azokkal az igéző kék szemekkel, és a gyorsabb ütemnél valamelyest a hangja is megjött, ami nagyon izgató volt részemre. Próbálkoztunk egy kicsit misszionáriussal, de kezdtem elfáradni, így végül 69-ben fejeztük be, ahol végem is lett. Kicsit hagyott lehiggadni, majd takarítás következett. Még volt némi időnk így a maradékban beszélgettünk, simogattam, ölelgettem, mint az elején, adva egy keretes szerkezetet a találkozónak.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt, már az alapban is minden olyan benne volt, ami nekem kielégítette az igényeimet. Extrát nem kértem semmit, így erről nem tudok nyilatkozni, majd legközelebb. :)
  • Összkép:

    Összességében kaptam egy barátnős élményt egy nagyon laza nagyon szép Nőtől, pont olyat, amire szükségem volt, így ha úgy alakulnak a dolgaim még valószínűleg megyek vissza hozzá.
Happy Massage