• Kamilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Személyes üzenetben majd később telefonon beszéltünk és egyeztettünk az idő pontról.
  • Megközelítés:

    Én a Keleti pu.-tól indultam gyalog. Ha egy mód van rá a vírus helyzet miatt próbálom kihagyni a BKV adta kényelmet, meg amúgy is jól esik a gyaloglás. Na le is sétáltam a Blaháig onnan meg az Oktogonig majd az Andrási útra fordulva közelítettem meg a Rózsa utcát. Útközben azért megálltam, hogy Kamillának meg vegyem az üdítőt meg a csokit amit ígértem.
  • Helyszín:

    Meg is érkeztem a megbeszélt 20:00 időpont előtt kb negyed órával. Fel is hívtam, hogy megérkeztem de mondta, hogy várnom kell így még volt időm egy kellemes cigire is a randi előtt. Mire végeztem meg is csörgetet egyszer tudtam, hogy ez a jel a kapu kód beütésére. Már nyitotta is az ajtót. A lift most nem működik de sebaj, gyorsan fel is ballagtam a megfelelő emeletre.
  • Lány külseje:

    Kamilla már halotta hogy jövök és nyitotta az ajtót. Kedvesen fogadott egy egybe részes testhez simuló sárga ruhában. Oda adtam a csokit meg az üdítőket. A lakás mint mindig tiszta szépen berendezett és nyugodtság árad mindenhól. Beszélgetés közben én meg is váltam a ruháimtól. Ez màr rutinból csinálom, meg van mit hova teszek-pakolom. Meg kaptam a törölközőmet de még fürdés előtt oda adtam a csokrokat Kamillának ne hogy elfelejtsem, sajnos történt már ilyen...
    Én neki is álltam a szokásos fürdésnek, kiválasztottam a Nivea tusfürdőt mert most ehhez volt kedvem. Kamillám is csatlakozott.
    Szép selymes bőre van és mostanában egyre feszesebb mindene, látszik rajta az egészség és hogy jól érzi magát a bőrében. Én sosem szoktam vele játszadozni-bemelegíteni fürdésközben, ez mindig a tisztálkodásról szól meg a beszélgetésről! Meg is beszéltük a mostani magánéleti problémám amit most veletek nem osztom meg:) Fürdés után egy kis dezodor, arra már nem emlékszem hogy melyiket választottam..
  • Action:

    A szobába érve a szokásos tisztaság fogadott!
    Szépen elrendezve minden kellemes fények. Kamilla meg terítette az ágyat addig én töltöttem üdítőt. Még egy kicsit dumáltunk egymás mellet simogatva majd meg kérdezte, hogy én szeretném e kezdeni? Még szép!:)
    Sajnos most a járvány miatt a finom csókjai elmaradtak, nem vállalja ami teljessen megérthető! (Remélem minél hamarabb vége lessz ennek járványnak mert nagyon hiányzik az ajka, a csókjai ami nekem a búfelejtő, feledteti a problémáim és teljessen megnyugtat bármilyen feszült is vagyok!:) )
    Hanyatt feküdt én meg csókolgattam a finom illatos testét és rátértem a mellére. Finoman szívogattam nyaltam játszottam vele, közben a kezem a belsőcombját és a popsit simogattam lassan érzéssel. Erre jött is a reakció, halottam a mély sóhajt és éreztem hogy el lazult a teste, tudtam hogy jól esik neki és élvezi.
    Gyorsan lejjebb is mentem, közben meg dicsértem, hogy milyen gyönyörű!:) Az külön tetszett és jeleztem neki, hogy az nap nem a szokásos csupasz pinu várt, hanem volt rajta kellemes érintésű apró szőrzet!:) Nekem nagyon bejött csak úgy néztem és simogattam és nem utolsó sorban jól is áll neki!:) Sajnos nem fogja meghagyni mert őt zavarja..:)
    Na neki is láttam nagy élvezettel!
    Csókol kád tam nyaltam a belső combjait az ajkacskákat valamint ajkai mellett a domború húst. Finoman rátértem a csiklóra, csókolóztam vele, néha szívtam is. Kezeim közben a testét kényeztették. Figyeltem a reakcióit.
    Mindent be vetettem:) A csiklót finoman, vadul majd az egész puncit nyaltam néha be be nyalva a szentélybe is. Mind a ketten élveztük, Kamilla közben a vállamat és a karom simogatta olyan finoman hogy még jobban beindultam:) Varázs keze van, elég ha csak végig simít és már harcra kész vagyok:)
    Egymásra néztünk és el is nevettük magunk annyira be voltam indulva, nagyon jól esett vele foglalkozni, ha tehetném még most is nyalnám falnám!
    Helyett cseréltünk és jött a mennyország!
    Rá helyezkedik a combomra és érzékel kezdett neki. Kis puszi a makkra majd lassan nyelvesen eltüntette. A kezei meg a testemet kényeztették, a mellem, hasam, belsőcombjaim és a fenekem.
    Én csak ott vergődtem az ágyon, néha fel nevettem az örömtől mert annyira jól esett! Ilyenkór én extázisban vagyok, annyira tudja mit kell velem csinálni hogy magamon kívűl legyek.
    Adtam egy csókot a kezére és mondtam hogy most már jöhet a gumi és meg dicsértem a kezét, hogy mennyire jól bánik vele!:)
    Ezzel nem fogok tudni betelni!
    Gyorsan fel is helyezte és jött a szokásos póz azaz én voltam felül.
    Kis síkosító és be is helyeztem. Finom meleg várt bent, hajlékony lábait széttárva a kezeim tartották. Nagyon szép látvány! Csókolgattam a lábát és a talpacskát de eszembe jutott hogy ott csikis és abba is hagytam:)
    Lassan nyomtam tövig ki és be, ki és megint be közben a testét simogattam ő meg a combjaim.
    Néha be gyorsítottam és keményebben toltam, majd megint lassan és közben a csiklócskát a hüvelyk ujjammal izgattam megkérdezve hogy ez jól esik neki és igen volt a válasz.
    Így játszogattam a finom kis testével majd a befejezésnél egy kicsit alá nyúltam a popsinak és a lábát a nyakamba rakta, tudtam hogy így hamar végem lessz és így is lett. Nagyon finomat és kellemeset élveztem!! Meg is köszöntem neki és hogy nagyon jól esett.
    Tisztogatás után üdítő majd beszélgettünk amit most nem osztanék meg veletek mert magán dolgokról volt szó.
    Irány öltözni, Kamilla meg fürödni így társalogtunk a jelenlegi vírus járványról.
    Aztán el köszöntünk és indulás haza szintén gyalog.
  • Elszámolás:

    Extrát-extrákat nem szoktam kérni tőle, nem
    Is nagyon van rá igényem. Én a szeretkezést szeretem! Ezért is járok hozzá olyan sűrűn, mert ezt Kamilla tudja megadni nekem minden egyes alkalommal!!
  • Összkép:

    Minden egyes alkalommal kiegyensúlyozva és jó kedvűen távozom! Sok lánynál voltam már azalatt a 20 év alatt de nem sok mindenkiről mondhatom el azt mint Kamilláról, hogy kedves, aranyos, gyönyörű és minden egyes alkalommal jó élményekkel, kielégülve és lélekben feltöltődve távozom!
    Most csak a csókot hiányolom de ezt a vírus számlájára írom!
    Úgy hogy tudod a szokásos köszönet mindenért Kamillám és tudod a Korona kerüljön el!!:)
Happy Massage