• ZSUZSI

  • Beküldte:
  • ZSUZSI reagálása

    Drága NO-KECMEC!
    Köszönöm hogy a fantasztikus randinkat ismét meg örökitetted :) azt viszont sajnálom hogy a jó kis kondáslevesedből nem ehettem :)

    Remélem meg nyugodtál hogy, már tudod hogy kárt nem okozott bennem a lefejelésed illetve hogy nem haragszom :) de azért legközelebb beszerzek egy bukosisakot :D
    Várlak vissza :) ❤️Csók Zsuzska ❤️

  • Egyeztetés:

    Ez a rész teljesen előtettek zajlott, Zsuszsi csevegőjébe irkáltam és jött az ötlet a nyilvános egyeztetéshez. A drágaságunk ezt annyira nem pereferálta, megkért szintén a csevegőjében, hogy ezt magán úton beszéljük meg. Magam sem tudom mi történt, de ezt a üzenetét éppen nem olvastam, így folytatódott a nyilvános lánykérés. Máshol nem is egyeztettünk, bár beszéltünk telefonon is de ott másról diskuráltunk. Végül még volt egy VTR is a tisztességes szándékaim bizonyítása érdekében és a pontszerzés lehetősége volt elhanyagolható tényező.
  • Megközelítés:

    Megközelítésem alatt én elintéztem a napi bevásárlást, mostanában délutánra teljesen le vannak fosztva az üzletek, így bevásároltam egy remek gulyásleves hozzávalóit. Marhahúst nem kaptam így sertés lett az alapanyag, az ebből készült ételt nem lehet gulyásnak nevezni, inkább nevezném kondás levesnek! Ennek a vásárolt csomagomnak a végén még szerepe lesz. Egyébként metróval mentem de többféle tömegközlekedési lehetőségből válogathattam, ez tűnt a leggyorsabbnak. A parkolás nagyon nehézkes, inkább a szerencse kérdése, talán a közeli bevásárlóközpontban megoldható, a környék a fizetős zónák közé tartozik! Már voltam a címen GPS segítségével is, tehát ez a lehetőség is adott.
  • Helyszín:

    Csitti-fitti minden! Én a legfontosabbal kezdeném, ez meg a száraz kilépő, ez olyannyira száraz és szűz volt, hogy a kádba lépésemkor lett odaterítve. A második legfontosabb dolog a zuhanyfüggöny, persze volt az is. Egy igazán jól felszerelt fürdőről beszélünk rengeteg a tusfürdő, szinte megszámolhatatlan lehetőségből válogathatunk, aki itt nem talál megfelelőt az már kekeckedik. Van szájvízből is választék a hozzá tartozó eldobható pohárkákkal és szemetes is van, hogy tudd hová dobni. A szobában hangulatos zene meg hangulatvilágítás, meg tatami és van masszpad is, remek lehetőség a tükör az események szemmel tartására. Amúgy az emeletre lifttel lehet feljutni, ha ez nem működne, akkor esetemben a kényeztetős rész ki is maradna, Zsuzsinak az izomláz megelőzésén kellene ügyködnie a remek massz programjával.
  • Lány külseje:

    Zsuzsi valós képekkel hirdet, viszont a fotókból nem jön át az élőben látható, tapasztalható erotikus kisugárzása! Egy falatnyi fehérneműben fogadott, amit nem sokáig tartott magán. A ciciket sebész alakította nagy és formás kivitelűre, a bimbócskák folyamatosan rám kacsintottak egyszerűen gyorsan keményednek az ingerlésre, bár ennek érdekében én is sokat ügyködtem. A tekintete néha kacéran kihívó, néha szégyenlősen szemérmes. Néha szemüveget is viselt, ilyenkor tud rendreutasítóan is nézni, de ezt a viselkedése nem sugározza. Vörös színű a haja, itt most sok figyelmetlen kollégának meglepetést okozok, de a lényeg az alapos leírás és ne toljuk el azzal a dolgokat, hogy a fotóinak tökéletesen megfelel a valóság. :-) Az erotikus kisugárzása miatt folyamatosan kínálja a lehetőségek tárházát, ezért szanaszét röpköd a fantáziánk a látogatás alatt!. Igazán kedves természetű beszédes teremtés, nála nem lesz kínos csend a program alatt.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor rögtön kávéval kínált, ezt elfogadtam, gondoltam jól felpörgetem magam egy lazító masszírozáshoz. Ez után letusoltam, és befeküdtem a szobánkban található tatamira. 1-2 perc telhetett el és Zsuzsi is megérkezett, már álló farokkal fogadtam, mert elég intenzíven fantáziáltam a további eseményekről. Oda-vissza történt a egymás testének való alapos átgyúrása, én kezdtem a programot sok esélyét nem láttam, hogy most kínok nélkül a hasamra tudnék feküdni. A testének érintése tovább rontotta a helyzetem, még a nyakam is merev lett, nem beszélve a derekamról. igyekeztem kellemessé tenni számára a masszázst, ami kicsit önzőre sikeredett programom lett, mert mindég azon voltam, hogy kecmeckét valamelyik izgalmas testrészéhez dörzsöljem. Helycsere következett, most én feküdtem a hasamra, nem kevés kínok között, igen nyomott a tatami altájon. Itt már egy remek masszásról beszélünk, Zsu igazán jól csinálja. Teljesen ellazított a technikájával még kecmeckében is megszűnt a túlzott véráram, amíg nem kezdtem el a tükröt nézni. Mindenesetre a nyakam és a derekam lazára masszírozta, ezzel szemben kecmecke ismét a kemény tatamival erősködött, néha már roppanást is véltem hallani. Mindenemet alaposan átgyúrta, a végére egy igazán egyedi dolgot tartogatott. Az olajjal bőségesen megkent hátamra térdelt és a lábszárával meg a térdével folytatta a maszt, olyan módon, hogy a tenyerével megtámaszkodott a padlón és így húzgálta magát rajtam, olyan volt mintha síelést imitálna. A hátamon úgy siklott mint egy jégpályán, bár ez a sok olaj miatt már olyan csúszós is lehetett. Mikor jött a kérdés a fordulást illetően én majdnem elfelejtettem, hogy Drágaságom még a hátamon van, sőt el is felejtettem, mert pördültem azonnal. Szerencsére csúszott úgy a hátam, hogy simán érkezett a térdével a tatamira.
  • Levezetés:

    Forduláskor már ismét nagyon állt a cerkám, (szinte majdnem az egész programunk alatt Zsuzsi után ácsingózott) Drágaságunk bőségesen megkente olajjal, mert egy lingamal vezette fel az elkövetkezendőket. Csókot annyit lophattam közben amennyit akartam, igazán jól csókol nem fogja vissza magát, osztja bőséggel és nagyon odaadóan. A csókjai igazán valódiak, változatosak, olyan barátnősnek nevezném, figyel az igényeidre és gyorsan felveszi a ritmusod. Egy remek csúszka előtt ismét kaptam olajat a szerszámra és magát is bekente. Csúszkált rajtam a hasával, a combjaival és a cicikkel, néha satuba is fogta az ikrekkel a végéhez pedig gyakran oda illesztette a száját. Nagyon jó érzés volt eme körülmények között eltűnni az ajkai között és élvezni a látványt. Nem mondanám, hogy sokáig kellett küzdenie az örömöm cseppjeiért, mert gyorsan a vége felé közeledtem a történetnek. A tükörből néztem ahogy a kezével a tasakot simogatja, cirógatja, én lövök és folyik vissza rám a kilövelt anyagom. Most nem mind a szájába érkezett, volt egy spricc az ajkaira is. A levezetést szintén profi módon intézte, tudta meddig kel még ingerelnie, szopogatnia, húzgálnia a tökéletes befejezéshez!
  • Elszámolás:

    Nyilvánosak a virágszálai ezen nem változtat a program alatt. Mindent megkapsz amit ígér. Nekem nem ígért semmit , az előző látogatásom után nem tartottam fontosnak újra megbeszélni, persze a nyilvános egyeztetés miatt ez nem is lett volna korrekt. A végén rendeztem a dolgokat, egy füstölőtartó mellé helyeztem a virágszálakat. Igyekeztem a szimmetrikus elhelyezésére, de a komód nem állt szimmetriában a füstölőtartóval, így csak kiraktam mellé. Talán a komódon lehetne igazítani egy kicsit. :-)
  • Összkép:

    A barátnős hozzáállása miatt én remekül éreztem magam nála, úgy érzem, hogy a lehetőségeket teljesen kimaxolta számomra. Biztosan fogok én még nála időpontért jelentkezni. A program legvégén az is kiderült, hogy kedvesünk nem egy haragtartó típus és a váratlan helyzeteket is jól kezeli. Távozás előtt észrevettem, hogy a szatyrom nem fogja hazáig kibírni, Zsuzska adott egy másik szatyrot, amit megtartott egészen addig amíg belehelyeztem a csomagom. A baj ott volt, hogy a végén hirtelen engedtem el, neki pedig kicsúszott a kezéből. Próbáltam elkapni még a levegőben, de ennek az lett a vége, hogy véletlenül úgy megfejeltem Kedvesünket, hogy percekig szédült miatta, addig a karjaimban tartottam és nem győztem elnézés kérni tőle. Itthonról még megérdeklődtem a hogylétét és rákérdeztem maradt-e esetleg látható nyoma ennek a csúnya balesetnek. Kedvesünk a következőt válaszolta "Abszolult semmi nyoma... Máskor is mehet" Szégyenlem magam a történtekért, de nem akadályoz meg a további kapcsolattartásban és időpontkérésben!
Happy Massage