• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hétvégén kerestem, azonnal felvette. Vele beszéltem személyesen. Könnyű volt elérni.
  • Megközelítés:

    Kocsival. Mivel társasház egy családi házas környezetben, ezért a ház környékén sok volt a parkoló kocsi, de pont egy szabad hely még akadt.
  • Helyszín:

    Bérelt lakás, tiszta rendes, a célra termett. Masszázs ágy és francia ágy is várt, lehetett választani.
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet, meglepetés nem érheti az embert. Mikor megláttam élőben, akkor mégis kellemesen meglepődtem, hogy még szebb, mint a képeken.
  • Erotikus masszázs:

    A francia ágyat választottam, illetve ő javasolta a másfél a órára, amit örömmel elfogadtam. Gondolva arra, hogy az a kényeztetés részre alkalmasabb lesz majd. Hasra feküdtem és Ő meleg olajat csorgatott rám. Már ez maga jól esett. A hőmérséklete nagyon jól volt beállítva. Határozottan meleg, de nem égető. Bizseregtem már ettől. Aztán elkezdte a hátam masszírozni. Jól csinálja. Semmi problémám igazából nem volt, de jól esett. Kicsit talán lehetett volna erősebb. Ezt meg is jegyeztem. Ő nem egy Ursula alkat, volt a válasz, és ebben teljesen igaza volt. Lehet, az én specialitásom, ha azt szeretem, hogy ropognak a csontjaim. Gyakorlatilag derék és nyak közt mindent átmozgatott, erősebb és gyengébb mozdulatokat váltakozva alkalmazva. Közben voltak olyan körömmel történő cirógatások, ami már a következő részt vezette fel. Itt már a fenekem felé is elkalandozott többször. Majd a lábam közé is benyúlt. Hátulról rám feküdt. Baromi izgató volt, ahogy egész testtel hozzám simult, fenekem pont az ágyékának ölében, neki feszült ahogy fejével az enyémet próbálta elérni, illetve a fülembe lehelt és kicsit harapdálta is. De nem annyira, hogy cakkos legyen a széle :)
  • Levezetés:

    Mivel előző tevékenységei hatására farkam már igencsak keményedett, örömmel vettem a megfordulhatsz parancsot. Friss olaj következett a farkamra csorgatva, és mellkasomat is masszírozta, simogatta kicsit. Aztán jött az örömteli rész. Közben az én kezem is el el kalandozott. Ciciját, popsiját, punciját simogattam. Ja, azt elfelejtettem írni, hogy rögtön a masszázs elején ledobott minden ruhát már magáról. Csiklóját kőrkörös mozdulatokkal morzsolgattam, amit jóleső sóhajokkal és nyögdécselésekkel nyugtázott. Láthatóan tetszett neki, de egy pillanatra sem lankadt a figyelme, és kitartóan foglalkozott a legnemesebb szervemmel. Majd itt jött a legkellemesebb rész. A kézi masszírozást csodás franciával egészítette ki . tökéletes összhangban dolgozott kezével és szájával a farkamon és gyakorlatilag így lett végem. Nem rántotta el a fejét akkor sem, mikor kilöveltem. Ez volt a legszuperebb a dologban. Gyakorlatilag natúr francia szájba élvezéssel volt, még ha nem is ment mélyre, illetve egy részét talán visszacsorgatta rám. Ami egyébként engem egyáltalán nem zavar. A lényeg, hogy utána még elég ideig babusgassa, hagyjon lenyugodni és ne rohanjon el a hölgy rögtön papírért. Hanna ezt csillagos ötösre abszolválta. Le szerintem nem nyelte. Egy papír törlővel megtörölte a száját, majd engem is szépen letisztogatott.
  • Elszámolás:

    A szájba élvezés nem alap az adatlapja szerint. Nem tudom, ez mennyire szimpátia kérdése? Szerintem én szimpatikus voltam neki. Ő nekem nagyon :)
    A bővebb infóban megadott másfél órát adtam. Nem volt róla szó egész idő alatt. A végén rendeztem. Nagyon megérte.
  • Összkép:

    Maximálisan elégedetten távoztam. Biztos lehet nála szebb, jobb alakú, stb lányt találni. De amit én kerestem, azt maximálisan megtaláltam. Egy érettebb, de nem "túlérett", tapasztalt hölgyet kerestem, barátnő feeling-gel, kedvességgel, amit maximálisan megtaláltam Benne. Közben jót beszélgetünk is. Biztosan megyek még hozzá. Kedvet kaptam rá, hogy legközelebb megpróbáljam én is Őt kényeztetni, KF-fel. A másfél óra alatt a leírtakat gyakorlatilag még egyszer megismételtük. Másodjára is fel tudott izgatni és el tudtam menni hajlott korom ellenére :) Egy Istennő! :)
Happy Massage