• Ariella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezúton is elnézést kell kérnem beszámolóm miatt: egyrészt Ariellától, hogy csak most küldöm be, másrészt a kedves MT-tól, hogy mire befejeztem annak írását, Kedvesünk új helyre költözött...
    Már másodjára jártam Ariellánál és az első teljesen ad-hoc egyeztetés után (amely telefonon történt és elsőre sikerrel jártam), ezúttal a randi előtt 4 nappal, VTR-en jelentkeztem be. Ezúttal viszont figyelmetlen voltam, mert rendelési idején kívül készültem felkeresni, amelyet jelzett felém, de kisvártatva arról tájékoztatott, hogy átszervezte programjait, maradjon az eredeti időpont. Nagyon megörültem ennek a kitüntető figyelemnek, rugalmassága tehát ezúttal is példás volt. Hirdetését itt az oldalon láttam meg, gyakorlatilag megjelenése idején és szinte az első beszámolók megjelenésével a kedvenceim közé is került.
  • Megközelítés:

    Utóbbiakban már nem először fordul elő, hogy mire befejezem a beszit, randi-partnerem közben elköltözik... Így történt a randink után is, de azért leírom, hogy a lakás, melyben fogadott, pár perces sétára található a Klinikák metrómegállótól, így azt gondolom, a tömegközlekedést választók könnyedén idetalálhatnak. Vidéki lévén ezúttal is autóval érkeztem, egy elég bonyolult szervezésű nap kora délutánján. A szeánsz után is iparkodnom kellett tovább, így igyekeztem a közelben parkoló helyet találni és sikerrel is jártam ezúttal - talán túl korai volt még az időpont. A szemben álló autón, vagy 3 mikuláscsomag díszelgett figyelmeztetve, hogy a parkoló őrök igen komolyan veszik feladatukat erre felé... A cím egyébként pontos, könnyű is megtalálni és a GPS is könnyűszerrel odavisz. Kicsit hamarabb odaértem, így tettem egy egészségügyi sétát és elintéztem ügyes-bajos telefonjaimat. Két perccel a megbeszélt idő előtt hívtam és bebocsájtást is nyertem volna, de figyelmetlenségemben pont ketten is odaértek a lépcsőház ajtóhoz előttem, így egy ajtónyitással léptem be velük..., így végül egy kis taktikázással jutottam észrevétlenül a lakás résnyire előre nyitott ajtajához.
    A megközelítéshez hozzáfűzném még, hogy azóta már egy újabb randin is túl vagyunk Ariellával és biztosíthatok minden kedves érdeklődőt afelől, hogy az új helyszínen sem bonyolultabb és nehezebb a parkolás, sőt...!
  • Helyszín:

    A fentiek miatt ez most ismét nem lesz teljesen releváns; a lakás egy viszonylag új építésű tágas közlekedővel és belső terekkel kialakított társasházban található. A bejáraton keresztül egy hosszabb közlekedőbe jutunk, melyről jobbról két dolgozó szoba, a végéből pedig a nappali nyílik, míg bal oldalt a fürdőszoba található. A lakás általam látott részeiben feltűnő tisztaság uralkodik. Kedvesünk a bejárathoz közelebbi, pici szobában rendel, ahol egy kétszemélyes tatami, polcos szekrény, kis asztalka, egy szék és egy szobainas található, melyekre a ruházat letehető. A fürdő egy kifejezetten tágas méretű helyiség, a tusolás kellemes színezetű zuhanyfüggönnyel ellátott fürdőkádban történik, jó néhány tusfürdő, szájvíz és mindkét tisztálkodáshoz formára hajtogatott törülköző áll rendelkezésre.
    A előző fejezethez hasonlóan itt is megjegyezném, hogy az új lakásban szintén tökéletes tisztaság várt, itt már egyedül rendel Ariella és a rendelkezésünkre álló tér is sokkal tágasabb volt, összehasonlíthatatlanul komfortosabbak lehetnek számára így a mindennapok.
  • Lány külseje:

    Számomra a beszámolók olvasásakor különösen lényeges, hogy a hirdető arcáról képet alkothassak. Nem tudom, mennyire fogok tudni segíteni a külső megfogalmazásánál a kedves látogató társaimnak ebben, mert sajnálatosan elfogulttá váltam... Mindeddig úgy gondoltam, hogy az egy hülyeség, - főleg ennyi idősen, mint én:) - hogy valakinek milyen típusú hölgyek a zsánerei. Valamilyen szinten még most is így gondolom, de Ariella nagyon is az esetem! Egyszerűen gyönyörű! Erotikus kisugárzása mágnesként vonz karjaiba.
    Ízlésesen sminkelt sötétbarna (már-már fekete) szemei csak úgy ragyognak, mikor mosolyog, ebben szép ívű szemöldöke, szájvonala, gyönyörű szempillái is segítik. Frissen mosott ében fekete haja vállig, vagy inkább az alá ér, szerintem nagyon jól áll neki. Arcán és teste több pontján apró piercingek és ízléses tetoválások találhatók, de egyáltalán nem zavaróak.
    Ariella testalkatára azt hiszem a "sportos" jelző a legpontosabb jelző, ahogy szokták mondani, ott gömbölyödik, ahol kell... Nem túl nagy, de nagyon formás, tenyérbe illő cicijei, érzékeny bimbóit mellkasomon megérezni szívmelengető érzés. Elképesztően szép ívű popója igazán kényeztetésre termett. Szoli-barna, bársonyos tapintású, feszes, szép bőre van, időtlen időkig tudnám puszilgatni..., ja, ha már puszi: puha ajkaihoz forrni és csókolni a legkellemesebb foglalatosságok közé tartozik, amit valaha műveltem.
  • Erotikus masszázs:

    A liftből kilépve rögtön nyílott az ajtó, majd a mögötte bújó Ariellával szájra puszival köszöntöttük egymást, akár a barátnőmhöz ugrottam volna fel. Beléptünk kis szobájába, majd egy kis beszélgetés; "kivel, mi történt mostanában" közepette nekiálltam vetkőzni, kaptam törülközőt, Kedvesem tájékozódott a fürdő foglaltságát illetően, majd kisvártatva már tusoltam is.
    Visszatértem után hason fekve várt a tatamin, így gyorsan oldalt fekvésben mellé telepedtem, beszélgetni kezdtünk. Ösztönösen a száját figyeltem, vette is a jelet, így kb. két mondat után összetapasztottuk ajkainkat, amit nagyon régen vágytam már. Nagyon finoman csókol, a múltkori randink után még álmodtam is a csókjáról...:) Hosszasan műveltük ezt a tevékenységünket, nyelveinkkel alaposan feltérképeztük egymás szájüregét...
    Magam alá fordítottam Gyönyörűségemet, majd így is folytattuk csókcsatánkat, de már nagyon vágytam teste további felfedezésére, így tovább indultam volna, azonban hirtelen felült, hiszen még nem vettük le a fehérneműjét. A melltartóját maga kapcsolta ki, de ahogy lekapta azt, mögé kerültem és hóna alatt előrenyúlva simogattam egy kicsit gyönyörű halmait. Visszafeküdtünk, majd végig puszilgattam orcáit, füleit, majd nyakán keresztül elérkeztem szépséges cicijeihez, akik ismét külön bánásmódban részesültek. Ágaskodó bimbóit igen nehéz volt otthagyni, de aztán egy újabb csók erejéig csak sikerült, majd szépen délebbi tájakra vándoroltam, csípőjének megemelésével lesegítettem bugyiját. Végig simogattam gyönyörű lábait, combjai belső felületének puszilgatása után értem el hívogató puncijához.
    Szép lassan, legjobb technikámat bevetve próbáltam örömöket okozni és nem kellett sok idő Ariella egyre mélyebb sóhajtásaiból tudtam, jó felé járok. Kisvártatva növeltem is a tempón, melyre beletúrt hajamba és úgy igazította fejemet a minél jobb hatás érdekében, majd nagyon aranyos hangok kíséretében mosolyogva sikerült elröppennie. Ráhajtottam fejemet a combtövére és én is pihegtem egy kicsit, közben gyengéden simogatott.
    Miután rendeződött légzése, gondoltam elhelyezek egy kis puszit csiklóján, majd szeméremdombját is körbepuszilgatva indultam volna felfelé, de egy hátsó gondolat visszatartott, így magamat is meglepve még egyszer odatelepedtem szirmaihoz... Belenyalintottam finoman hüvelybejáratába és egy izgató sóhaj volt a válasza, márpedig akkor lépjünk ismét a tettek mezejére -gondoltam. Nagyon jól tettem! Előző gyönyörének nedveit gondosan letisztítottam nyalakodásommal, ami már önmagában is kellő előkészítés volt Ariella örömének újra megtapasztalásában. Kérésemre egyik ujjamat is bevethettem, mely akadálytalanul siklott szűk puncijába, keresve azt a bűvös pontot, míg csiklóját nyelvemmel, ajkaimmal kényeztettem. Ismét egyre csak gyorsultak mozdulataink, hullámzó pocijából, szaporodó sóhajaiból éreztem, ismét jó felé tartunk és nem is csalatkoztam, egy az előzőnél még intenzívebb orgazmushoz segítettem Kedvesemet.
    Felkúsztam hozzá és finoman megcsókoltuk egymást. Kissé elhagyta ereje Ariellát, de aztán szép lassan átvette a kezdeményezést és Ő puszilta végig testemet. Elhelyezkedett lábaim között és nagyon érzékien vette birtokba szerszámomat és környékét. Először végig puszilgatta a medence környéki összes létező erogén zónámat, majd érzékien körbenyalintott a tetthely körül, de mikor rudam két oldalát puszilgatta végig, elakadt a lélegzetem... Aztán kisvártatva eltűntem ajkai között, nagyon érzi, hogy hogy esik jól. Talán nem is említettem, hogy egy gömbölyű nyelvpiercingje is van, mely bizonyos pontokon, elképesztő kellemes érzést kelt! Egyre ütemesebben haladtunk a cél felé, míg nem ajkai között ért a vég. Csak lenyugvásom után engedett, letisztogatott, rendbe tette saját higiéniáját, majd megfáradva nyúlt el mellettem a tatamin. Beszélgettünk egy kicsit, miközben hálásan simogattam, majd felajánlottam botcsinálta masszázsomat...:), melyet örömmel fogadott.
    Ha azt mondom, hogy eddigi két randinkon nem a masszázs játszotta a főszerepet, akkor nem túlzok és nem is járok messze az igazságtól... Masszázsomat csak pár percig sikerült művelnem, ugyanis beszélgetésünk közben állandóan leálltam... Így inkább Ő kezdett engem masszírozni. Nem az a szétszedős masszázs volt, inkább gyengédebb relaxmasszázs, talán jobban is illett a hangulathoz. Közben kellemeset beszélgettünk, majd fordulhatnékom támadt.
  • Levezetés:

    Nem is figyeltem, hogy ebben a fejezetben nem "levezetés", hanem "kényeztetés" szerepel. Talán, ha figyelmesebb lettem volna másként szerkesztettem volna beszámolómat, de hát most már késő bánat, így ebbe a fejezetbe már csak az én második kényeztetésem kerül.
    Szóval fordulás után mi mással is folytattuk volna, mint egy jó kis csókcsatával, majd Ariella kibontakozott karjaimból és délebbi tájaimra vándorolt. A fentebb is részletezett válogatott finomságokkal kényeztetett; először a környéket, majd a golyszikat, végül cerkámat vette kezelésbe. Mire péniszem oldalát végig nyalintgatva elért a makkhoz, merevségemmel már nem volt probléma... Aztán elérkezett a várva várt pillanat; szemkontaktust tartva eltűntem ajkai között, majd egyre ütemesebb bólogatása közepette, kisvártatva ajkai között landoltak az utódok. Lenyugvásom után engedett el, majd törölgetett körbe, hogy biztos mindent megbeszéljünk, ismét egymás mellé telepedtünk, de már-már szokásosan nagyon gyorsan elröppent az idő, így kisvártatva indultam is zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Annyi, amennyit előzetesen a telefonban megbeszéltünk, a pesti átlagnak megfelelő. Mint mindig, ezúttal is előzetesen a szekrénypolcra helyeztem. Rajongásom szerintem átjön a fent leírtakon keresztül, így nem is kérdés, sokalltam-e a virágszálakat.
  • Összkép:

    Sajnos maradt egy kis hiányérzetem..., mégpedig magamat illetően. Egymás kényeztetése után jobban, sokkal jobban ki kellett volna használnom Kedvesem masszírozási lehetőségét! Nem baj, majd legközelebb, mert, hogy lesz legközelebb abban részemről biztos vagyok!
    Egyszer Ariella valami olyat írt ki üzenőfalára, hogy: "Egy kis esti levezetés Ariellával..." Lehet, nem teljesen pontos az idézet, de ezt én nagyon is el tudnám képzelni, akár minden napra is...:)
    Talán sokan emlékeznek még Pom-pomra, aki szerette a kerek-, a szögletes-, a hosszú-, a rövid-, a gömbölyű, a lapos-, a lyukas- és még ki tudja milyen csokoládékat. Valahogyan én is úgy gondolom, hogy egy magam fajta kujon aki itt az oldalra téved, szeresse a szőke, a barna, a fekete, a vörös, a magas, a pici, a rövid- és a hosszú hajú, a kis- és nagy mellű, meg még ki tudja milyen szempontok szerint felemlegetett lányokat, de igazából nekem mindig is az összhatás volt a lényeges.
    Egy kicsit azonban most meginogtam..., mondom, hogy elfogulttá váltam!:))
Happy Massage