• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia!
    Köszönöm szepen a beszamolot! Örülök,hogy ismét találkoztunk.
    Puszi,Enikő

  • Egyeztetés:

    Nem először voltam már Enikőnél, telefonon kicsit nehéz volt először elérnem de most privát üzenetben egyeztettük a látogatás időpontját ,minden a legnagyobb rendben ment.Miután ez már a harmadik látogatásom volt a bizalom egymás iránt 100 %-ban kialakult, ezért megerősítő SMS-t sem kért csak a kapuból telefonáltam mikor hajszálpontosan megérkeztem.
  • Megközelítés:

    A cím Angyalföldön található ,elegáns nemrég épült dunamenti lakóparkban , ezért a tömegközlekedés kicsit távol esik, de autóval tökéletes. Én a kapuban tudtam leparkolni, amely persze fizetős, de nem a drága fajtából. A metró szerintem 500 m-re tesz le az objektumtól.
  • Helyszín:

    Fantasztikusan ízlésesen berendezett luxus lakásról beszélünk amelyben minden megtalálható ami szem-szájnak ingeret. Fürdőszoba kádas, zuhanyfüggönnyel,Tusfürdők széles választéka, és Listerinből is többféle van, amit pálinkás pohárból “ ihatunk”. A ruháknak fogas és vállfa áll rendelkezésükre. A Tetthelyen hangulatvilágítás, és egy hatalmas francia ágy várja az üzekedni vágyókat.Egyszóval :csillagos ötös!
  • Lány külseje:

    Enikő egy igazán manöken alkatú lány! Ma is egy fekete Koktél ruhában fogadott magassarkú cipővel. Haja közép hosszú, szőkésvörös, arca intelligens, tekintetek érdeklődő. Karjai vékonyak és nőiesen izmosak. Lábai mint a képeken kecsesek és hosszúak. A ruha levétele után, Először a melltartótól szabadítottam meg, de ez már az akció rész...
  • Action:

    Megérkezésem után cipő le, a vírusra tekintettel hozzá sem értem a leányhoz. Levetkőztem, majd szaladtam fürdeni ahol is a szájfertőtlenítővel koccintottunk. Törölközésem után kért még 1 percet utána levette a Koktél ruhát és bejött magassarkúban, bugyi-melltartó szerelésben. Csókolózni kezdtünk, csókja hosszú volt és mély... Majd meg szabadítottam a melltartótól, és elém tárultak pici ,gyönyörűségesen formás mellei rajtuk az igazán érzékeny csókra váró bimbókkal. Azon nyomban kezelésbe is nyelvelésbe vettem őket, mire a csodás bimbók vídia keménységűek lettek. Újra csók, majd lesodortam a bugyit, hanyatt fektettem ,és az ágy elé térdelve orálisan kényeztetem illatos gyönyörű Punciját, aminek hamarosan látható és hallható jele lett: elröppent! Ő kezdettel franciázni bekapva a már kőkemény falloszom, de már érezni akartam belülről csodás punciját ezért gumit kértem, s kaptam. Missziben Keztünk, finoman hatoltam be szűk de annál nedvesebb barlangba, majd kértem hogy lovagoljon meg. Itt érte a második orgazmus! Csodálatos élmény volt látni Enikő remegő testét! Még végigpróbáltunk néhány pozitúrát hol finoman hol vadabbúl szeretkeztünk. Az órára nézve láttam hogy már nem sok az idő ezért kértem hogy a gyönyörűséges pici ciciket fejezzem be. Gumi le, és már törtek is elő a gyerekek, hogy anyjuk kebelén pihenhessenek. Rom eltakarítás ,majd egymás kezét fogva beszélgettünk egy jót a hátralévő időben. Részemről újra zuhi , majd érzékeny búcsú ,csókkal ,és ki a havas márciusba.
  • Elszámolás:

    Zuhi után az itt is látható óradíjat helyeztem a konyhapultra valami alá. Egy szó sem esett róla egész végig. Végtelenül korrekt!
  • Összkép:

    Enikővel lenni olyan, mintha egy elegáns fogadáson fölszednél egy finoman elegáns ,arisztokratikus megjelenèsű bomba csajt, akivel a szex is fantasztikus! Nőies idomok és pehe- puha formák kedvelőinek ellenjavalt, de az elegancia, finomság diszkréció kedvelőinek ajánlom. Nagyon köszönöm a mai délelőttöt, Visszatérek!
Happy Massage