• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Brudo!:)

    Jaj de gyorsan megírtad a kis randinkat!:)Ez már döfi!:)
    Akkor most régi szokásomhoz hívem tükör beszit írok,juhéjj!:)

    -1-:Egyeztetés:
    Laza ismeretségünk a falon kezdődött,ahol komoly mostani témát boncolgattunk,majd átcsaptunk főző receptek váltásába,persze csak poénosan!:)
    Jót el is dumcsiztunk utána kora este,mert mondanivaló volt bőven mindkét részről.:PPP
    Nem lepődtem meg,mikor a hóesésen felhívtál időpont egyeztetés miatt,álltam elébe a randinak:)
    Lazán kell ezt venni kérem,nem pedig napokig renoválni magamat,hogy megfeleljek!:DDD

    -2-.Megközelítés:
    Megoldottad,nem volt gondod,valóban nem furfangos a dzsungel,aki akar az tud!:))

    -3-Helyszín:
    Igen picit szocreál külsőre a az épület,de belül,minden fel van már rég újítva,pláne nálam:)
    Nem kell ezt túlragozni senkinek,nem belső építészeti diplomára készülünk,lakberendezésből meg úgyis jó vagyok!;)

    -4-:Külső:
    Igen,nem tudom mit szóltál volna,ha tényleg otthonkában és köténybe várlak,hiszen sütés.főzésre vártalak a poénos diskurzus gyanánt!:)
    De már mindegy volt neked,nyilván hóesésben nem akartál"B" tervvel bajlódni.:DDD
    A külsőm??...Hm..
    Nem tetszhetek mindenkinek ezt megértem,az arcom is elég karakteres,és más dolgot miatt edző termet sem látogatok már egy ideje főleg most,hogy minden be van zárva...DD
    Bár minden nő hiú a külsejére és fennakad,ha még pozitív kritikaként is olvas magáról,én mégsem estem letargiába azon,hogy felszaladt pár kiló rám,és veletek öregszem!:)
    Megmondom őszintém,ha már pár ráncomat előhoztad,és kösziii,:PPP...ápolom a bőrömet,pár kezelést ha időm engedi rendszeresen csinálok is/dermapen,plazmapen,ultrahang/,de és jött jön a lényeg,ha felvállalom a koromat!,és így érzem jól magam,nem szeretnék bele esni a mai csúcstrendekbe,hogy felaggatva óriás műkörmökkel,tükörsimára szurkált botoxolt orcával,agyon töltött hialuronsavas redőkkel bután,rezzenéstelenül pompázzak!Remélem ezzel egy hirdető nőt sem sértek meg nem ez a szándékom!Van pár hölgy ismerősöm,akik hosszú évek óta ezen élnek,picit furák,nem mondom,hogy nem mutatósak,de ha nevetünk,bizony vannak gondok..DDD..Nyilván orvos kérdése,és mennyiség függő is,Az egyik barátnőmnek nem volt már rá kerete,hogy több kilós...költségét finanszírozza,találkoztunk,és bár nem szóltam meg,de atya világ,hogy nézett ki jelen valójában!Plusz minimum 10 év!Tehát,ameddig tudom,nem akarok szurkáltatni,mert a botox idegméreg!Az egyik barátnőm annyira túlzásba vitte már,hogy a homlokrészen körbe a haja már nem nő,kiritkult,és hátrébb került a hajvonala.OH Yeahh!:)...Bár most nem dolgoznak az esztétikai szakemberek a járvány idején,ki tudja meddig húzódik,de ha pár hónap múlva kimennek a töltő anyagok a hölgyekből,büszkén vállalok velük ala natur egy face szkennelt!
    Jók ezek a dolgok,de van sok hátulütőjük sajnos!
    Persze,most mindenki kérdezhetné,mit prédikálok,amikor műmellem van.Jogos!.A régebbi sok edzéstől a mirigy állomány is csökken,én ezt korrigáltattam!
    Nah lapozzunk,hisz,ahogy írtad a Stílus maga az ember!:)

    -5-:Masszázs:
    .Igen itt csupasz pisztollyal kezdtünk,mondtad kicsit a derekad is oda van,erre ez bemelegítésnek tökéletes szerintem!:)de nem volt fájó,ez a lényeg!Elraktunk a tartalék didijeimet/cicipárna/,hogy ne érzed azt hogy szervkereskedő vagyok...DDD
    Átkezeltelek,hisz volt rá időnk,és én speciel,olaj.krém kombót szoktam használni kezelésre,krémmelegítőben hagyom összeérni a bulit!:)És közben csicseregtünk mint a madarak,hátha meghozzuk a tavaszt!:)

    -6-:Levezetés:
    -Itt lekísértelek a lépcső,mint Béla a bá a Szecskába!:DD--Jah NEM!:DD
    Kedélyesen csúszkáltam rajtad,legalább tornáztam egy kicsit,sosem árt,fröcsögött az olaj,sistergett a krém,hiszem sütni jöttél!:))Bevégeztetett,aminek be kellett,megkaptad a jussodat emberesen!:))
    Szó mi szó ..

    "Szó bennszakad, hang fennakad,
    Lehellet megszegik." /Arany János: A walesi bárdok/

    -7-Elszámolás:
    Matekból jók vagyunk..:)))

    -8-Rózsacsokor:
    Néha ennél az opciónál eljátszom a gondolattal,mi lenne ha kertész lennék?:DDD

    -9-Összkép:
    Összesítve a randinkat,nagyon köszönöm Neked az őszinte szavakat,nagyon jól éreztem magam a társaságodban,volt itt humor,komoly témák,szakszerűség,komolyság,poénhegyek,örülök,hogy ezt a képet láttatod rólam,mert szín tiszta igazság,minden sora!Hisz tudjátok,a Wasabi,nem mindenkinek való!:))

    UI:...DDD..Köszönöm,a 4 tekercses Wc papírt,és a poénos 1kg-os "koronás" kristálycukrot!:DD
    Erre most nagy szükségem is volt,ezekből jelen állás szerint sosem elég!:)

    Várom a két alap összetevőből a recepteket!:DDD

    Téged pedig Drágám,ha kedved szottyan ismét egy tuti kombóra,ne tartsd magadban,de legközelebb tényleg alkossunk,legalább egy gyümirizst!:)))

    Puszillak sokszor SW

  • Egyeztetés:

    A cssevejünk a falon kezdődött, majd privát üzenetben folytatódott, végül telefonban csúcsosodott ki. Az első, úgymond ismerkedő beszélgetésünk során ízelítőt kaptam a wasabi csípősségéből és a sweet édességéből egyaránt. Akkor időpontot, a saját életvitelemből adódóan egyeztetni nem tudtunk. Csípősen indult a hétfő reggelem, hó, zimankó, stb. Úgy gondoltam tetőzni kéne egy igazi masszázzsal a nap közepén, így a megnyílt üres ablakkal hívtam is SweetWasabit. Az időpont neki is épp megfelelt, így tettem a dolgom tovább, majd az adott időponthoz igazítva megindultam hozzá.
  • Megközelítés:

    Most is a szolgálati gépsárkányt vettem használatba. A környéket jól ismerem, így minden külső segítség nélkül abszolváltam a helyszín megtalálásával járó esetleges fennakadásokat. A cím egyértelmű, ha jól csalódom a GPS is pontosan oda visz. A helyszín újpest sűrűn lakott része, kiváló tömegközlekedéssel. Aki ezt a közlekedési formát választja,a BKV honlapján biztosan talál kellő információt.A parkolás díjtalan a ház előtt.
  • Helyszín:

    A ház egy 10 emeletes panel, a szokásos szocreál feeling, de legalább a lift üzembiztosan működött. A lakás, ha valaki ismeri a jelenlegi panel helyzetet, akkor ahhoz képest mindenképp kiemelkedő. Rend, fegyelem, tisztaság mindenhol, ahogy azt Én el is képzeltem Wasabival kapcsolatban. E tekintetben a csalódás kizárt (másban se nagyon!). A fürdő jól felszerelt, nem látszanak a vandál vendégek nyomai, a hölgy mindent kézben tart, javíttat, amit szükséges! A helyiségben sarokkád, nem számoltam, de vagy két tucatnyi különböző tusfürdő, száraz kilépő, száraz, tiszta törölköző. Aki erotikus szervízre is igényt tart, speciális intim mosakodót is kap a zuhany végén. A tett színhelyén egy kellő keménységű franciaágy áll a rendelkezésre. A szobában helyet kapott továbbá egy asztal, egy szék és egy szobainas is. Magyarul minden adott a randevúhoz.
  • Lány külseje:

    Ez egy érdekes terület, itt nagyon dominál a szubjektivitás. A képek, a hang, a stílus engem megfogott. Igazábol, mire oda értem, már majdnem mindegy volt, hogy ki nyit ajtót. Persze nyilván ez nem teljesen igaz, mert azért egy banyatankos, otthonkás szépkorú hölgy esetében azonnal sarkon is fordultam volna. Az Én saját véleményem szerint egy csinos, dögös és igen csípős nyelvű hölgy nyitott ajtót, mégha nem is teljesen, száz százalékban a képek szerint. Alapvetően mit sem érnek a képek, ha a mögöttes tartalom hiányzik. Ettől függetlenül a képeken Ő van egy kis retussal és ebben szemernyi kétségem sincs. Néhány kiló (tényleg néhány), egy-két ránc, de a stílus maga az ember! Na ez már a valami kategória!!!
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemet követően, már az ajtóban elkezdődött a kölcsönös froclizás. Átadtam a kis ajándékomat, a megbeszélt sütés-főzéshez /aki olvassa a falat, az tudja, hogy speciális vega süti hozzávalóival érkeztem :-)/. A vicc szerncsére ült. Irány a szoba, majd Wasbi rámparancsolt, hogy vetkőzés. A test scann beindult, közben irány a fürdő. A fürdés közben is csacsogtunk, majd a normál mosdást letudva megkaptam a speckó intim mosakodót, hamár teljes szervizre érkeztem. A szobába érkezve hasra vágtam magam, a cicia párna helyére. Mint egy megszeppent kisiskolás vártam, hogy Wasabi szétszed, kifacsar, majd felépít. Ez pontosan így is történt. Kezdésként alaposan lepisztolyozott (na nem a Másnaposokban látottak szerint). Több fej, több dögönyöszölés. Úgy vélem, hogy a gépét szakszerűtlenül használva igen nagy fájdalmakat lehet átélni, de ez itt nem így történt. Megdolgozta vele a gerinctartó izmaimat, a derekamat, a hátam két oldalát, a nyakam izmait. Fejcsere és ugyanez még egyszer. Ezt követően a gép pihenőre tért és a kezei, alkarja, könyöke, illetve valami talán műanyag "izé" bevetése következett. Lépésről lépésre, izomcsoportról itomcsoportra haladva végiggyúrta a hátam, a nyakam, a vállam. Itt-ott úgy éreztem, hogy na itt végem van, de csak a csomókat oldotta, amiért hálás is vagyok. A hátam után sort kerített a combizmokra, majd a vádlikra, amelyeket szintén kellő alapossággal gyúrt át. A masszázs végeztével letörölte a hátamról a használt kezelószert (talán valami olaj volt). Gyors látogatás a helyre, ahova a király is gyalog jár, amit újabb intim mosakodás követett, elvégre a higiénia a legfontosabb! Az egész masszázs tartalmas, megítélésem szerint szakszerű volt, amely alatt folyamatosan beszélgettünk, a témák tárháza kifogyhatatlan.
  • Levezetés:

    A második mosakodásomból visszatérve immáron a hátamra helyezkedtem az ágy közepére. Wasabi megszabadította a melleit kordában tartó cicifixtől. Na azok a mellek megérnének egy külön beszámolót is, olyan egészestét betöltőek. Megkezdődött a csúszka. Az a helyzet, hogy van neki mivel csúszkálni az emberen. Ahogy a mellei közé vette a játékszerem, az biza nem semmi érzet és látvány volt. Ezt követően elhelyezkedett a lábaim közé és belekezdett édes játékába a fütykössel. Első körben a kezeivel térképezte fel, majd a beszélgetésünk felfüggesztésére és a koncentrálásra szólított fel. Úgy is tettem. Mint egy jól lakott, szófogadó napközis, becsuktam a szemem és átadtam magam neki. A kezeinek érintése, majd ajkainak bevetése meg is indította hamar a vérkeringésem. Ajkaival először a környezetet térképezte fel, majd finoman ráhelyezte azokat a koronaékszerekre. Beindult a Wasabis köpködős, csattogósan kezezős, bólogatós kivégzés. A "főnök" kérése szerint a kezeim a fejem alatt és csak koncentráltam. Gondolt egyet és megfordult, a fejem fölé állt, teljes belátást biztosítva. Előre hajolt és folytatta a kivégzést. Tényleg meg voltam szeppenve, alig-alig mertem hozzá érni, de azok a mellek, azok a behatások hamarosan meghozták gyümölcsüket és mielött végem lenne jeleztem az elkerülhetetlent. Az utódok landoltak rajtam. Lenyugvásomat követően letisztított, majd az időm végéhez közeledvén gyors zuhanyt eszközöltem. Zuhany után öltözés majd még egy rövid eszmecser a padlón ülve az előszobában, majd irány a hóesés.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, a kiírtak, illetve telefonban elhangzottak szerint. A kisasztalra helyeztem a csokrot, ami ott pompázott a randevú végéig.
  • Összkép:

    Egy kuriózum, egy unicum a hölgy. Nem a sablonos gyere ide megszeretgetlek egy picit, itt-ott megsimogatlak, aztán szia típus. Megmondó, frankó, őszinte, csípős, de mégis édes, olyan Wasabis. Mindenkinek ajánlom, akit nem zavar, ha néha karakán módon, de csakis őszintén kiosztják. Senki ne az alázásra gondoljon, de ha jól gondolom, szükség és igény szerint azt is megkaphatja. Uraim, a lehetőség mindenkinek adott, csak légy bátor, korrekt, öszinte úriember, a humor sem hátrány és kellemes élményekkel gyarapodsz. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy leírjam a gondolatomat. Nehéz összehasonlítani egy masszázsprogram, illetve egy szexpartner által nyújtott élményt. Nyilván vannak benne közös elemek, de ennek ellenére, mintha az almát a körtével. Ha csak a masszázst veszem alapul, az eddigi tapasztalataim alapján lila kategória, de sajnos itt jönnek a képbe az almák. Az egyszem lilám lila is marad egyelőre, de egy kék mindenképp kijár Wasabinak!!!
Happy Massage