• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia!
    Köszönöm szépen,és a kedves társaságodat is!
    Puszi,Enikő

  • Egyeztetés:

    VTR-en írtam rá, amire egyből válaszolt és nagyon könnyen tudtunk időpontot egyeztetni még aznapra, így az üzenetváltás után pár órával már ott is voltam nála.
  • Megközelítés:

    Lévén, hogy hétvége volt és autóval is mentem nagyon gyorsan és könnyen oda lehetett jutni. Tömegközlekedés szempontból is jó helyen van, de a kialakult apokaliptikus helyzetre való tekintettel azt most inkább nem javasolnám senkinek. Parkolni amúgy sztem ezen a környéken mindig lehet, hétköznap fizetős, arra érdemes figyelni.
  • Helyszín:

    A helyszín kellemes, a környéket szerintem senkinek se kell bemutatni. A ház nagyon jó állapotú. A lakás is nagyon szépen van berendezve. Fürdőben minden a rendelkezésre áll, külön kiemelném az antibakteriális kézfertőtlenítőt, amiből szerintem minden szobában volt egy.
  • Lány külseje:

    Enikő nagyon szép lány. Az arckitakarástól egyáltalán nem kell félni, nagyon helyes arca van. A képek teljesen jól visszaadják a valóságot, vékony közepesen magas lány, kisebb de nagyon szép formás mellekkel és kerek fenékkel. Összességében viszont a kisugárzása miatt szerintem élőben még jobb mint a képeken.
  • Action:

    Belépéskor puszi helyett egyből a kezemre nyomott egy kis kézfertőtlenítőt, amit a jelen helyzetre való tekintettel én kifejezettem pozitívan értékeltem. Utána, hogy meggyőződött róla, hogy nem tartozom a "veszélyeztetett" korosztályhoz, az orrom se folyik és nem is köhögök, egy ölelést is kaptam. Nem először találkoztunk, így mielőtt elmentem fürdeni kicsit beszélgettünk, megkínált egy kis Pepsivel és mehettem is a fürdőbe. Fürdés után ő is elvonult kicsit még és utána a hálóban találkoztunk.
    Míg beszélgetés közben inkább csöndesebb, visszahúzódóbb lánynak tűnhet a hálószobában 180 fokos forulatot vesz. A fürdőből visszatérve egyből egymásnak estünk az ágyon. Csókolóztunk, amit nagyon jól csinál, kicsit barátnősen, kicsit vadabban. Utána ő kezdett el kényeztetni engem szájjal, ezt szintén nagyon jól csinálja, kéz nélkül, picit mohóbban, elég nehéz lenne sokáig bírni. Így felajánlottam, hogy cseréljünk helyet. Nagyon finom puncija van, jól nedvesedik, szerintem élvezte a ténykedésem. Utána jó pár pózt kipróbáltunk, szereti ha kicsit vadabban bánnak vele, és mindenre nyitott. Jó pár pózt kipróbáltunk, talán a hajhúzós doggy volt a kedvencem, és hallhatóan neki is tetszett. Ezt azonban tényleg nem lehetett sokáig bírni, mert Enikő addig kavart a csípőjével, hogy megadtam magam!
    Utána még picit hozzámbújt, beszélgettünk, és indultam fürdeni.
  • Elszámolás:

    Nem árul zsákbamacskát, látszik az oldalon, szerintem kifejezetten baráti, főleg egy ilyen lánnyal mint Enikő.
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejön Enikő, nem véletlen mentem vissza hozzá. Kedves, aranyos a hálószobában viszont egy vadmacska. Nagyon ügyel a tisztaságra, és ezek mellett nagyon jó beszélgető partner is, én mindenképp visszamegyek még hozzá.
Happy Massage