• ZSUZSI

  • Beküldte:
  • ZSUZSI reagálása

    Kedves Apollo11
    Kedvesem köszönöm, hogy újra meglátogattál és köszönöm a felejthetetlen randit és ezt a szuper beszit is :) Örülök hogy ismét jól érezted magad, ez az érzés kölcsönös és az is marad :)
    Mondanom sem kell ugye hogy várlak vissza bármikor sok szeretettel!? ❤️
    Csókollak Zsu ❤️

  • Egyeztetés:

    Elég zűrös napjaim voltak az utóbbi időben, ezért úgy gondoltam, lekellene fújni a felgyülemlett gőzt. Zsuzsi jutott reflexszerűen az eszembe, mivel nagyon jól éreztem magam legutóbb a társaságában. Nem csak a fülledt erotika maradt meg emlékeimben vele kapcsolatban, hanem temperamentuma és természetessége is, ami rám nyugodtsággal hatott.

    Az egyeztetés már egyszerűen ment, viberen, mivel a múltkori találkozónk óta kisebb megszakításokkal tartottuk a kapcsolatot. Csütörtökön ráírtam, hogy vágyom őt holnap. mire visszaírta, hogy tárt karokkal fogad. Pénteken még rádobtam egy VTR-t, amit perceken belül visszaigazolt.
  • Megközelítés:

    Adatlapján a VI. kerület senkit se tévesszen meg. A XIII. kerben rendel a Nyugati pályaudvar szomszédságában. Könnyű odatalálni de cefet nehéz parkolni. Nem tömeg-közlekedek, autóval érkeztem
  • Helyszín:

    Kedvesünk egy nem túl régi építésű ház legmagasabb szintjén rendel, de még az apartmanon belül is egy szinttel feljebb, a mennyország alatt közvetlen. Fürdőben kád, dupla zuhanyfüggöny, a tusfürdők mennyisége már-már zavarba ejtik a halandót. Úgy mint múltkor, most is csak ketten birtokoltuk a kéjlakot
  • Lány külseje:

    Zsuzsi arcos képekkel hirdet, így meglepetés nem érheti senkit. A 160cm körüli törékeny hölgyünk 3D-ben sokkal erotikusabb, mint fotóin. Szembesülve kisugárzásával, mosolyával és világító kék szemével másodszorra is elvarázsolt. Most egy zöld kétrészes ruciban fogadott, aminek takarása olyan minimális volt, mint ha nem lett volna rajta semmi. Vékony bokáját optikai érzékelőim most is ösztönösen beszkennelték, és úgy az összkép is pont olyan izgató volt, mint legutóbb. A gatyámban természeten a „bőrös” is azonnal riadót fújt, emlékezve a legutóbbi élményekre.
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy beléptem forró csókkal fogadott. Mint ha ezerszer lettem volna már nála, olyan volt a hangulat. A járást már ismerve lerúgtam cipőim, és már terelgettem is fel az emeletre kedvesem. Ott kicsomagoltuk egymást ruháinkból, mint gyerekek az ajándékcsomagot. Újra megcsodáltuk egymás adottságait, majd a szemtorna után bevillantam a fürdőbe és dobtam egy gyors tust. Mikor visszaértem, a szoba közepén várt, én meg magamhoz húztam, mellbimbói szinte szúrták bőrömet. Nyakamnál átölelt és heves csókolózásba feledkeztünk. Végül a masszázs ágynál kötöttünk ki, és Zsuzsi kérésemre csak egy rövid, nem egy sportmasszást, inkább egy kényeztető és vágykeltő masszázst követett el rajtam. Mikor ezzel végzett helyet cseréltünk és most Ő feküdt hanyatt a masszőrágyon. Hosszan végigcsókoltam testét, majd letérdeltem az ágy végénél, mint plébános a szentély előtt. Fejem hamar eltűnt Zsuzsi lábai közt, ahogy elkezdtem nyaligátorkodni illatos kelyhét. Nehezen kitapintható kéjgyöngye, a már régebbről is tapasztalt visszafogottsággal egy idő után csak megmutatta magát. Ha már előbújt, kapott egy kiadós nyelvleckét, miközben segítségül hívtam két ujjamat is. Olyan lucskos volt a karmazsin alagút, hogy szinte beszippantotta ujjaim. Mély sóhajok és halk nyögések jelezték, hogy megtaláltuk a helyes ösvényt, és csak akkor hagytam abba, mikor Zsuzsi hörögve jelezte: „nem bírom tovább”!
  • Levezetés:

    Hagytam kicsit lenyugodni, majd lesegítettem a masszőrágyról. Hatalmas csókcsata vette kezdetét, mint két kígyó úgy tekeregtünk egymás ajkában. Közben öleltük egymást, de nem tudtam szorosan magamhoz húzni, mert a kétlövetűm majd át szúrta a köldökét. Miután levált ajkamról leparancsolt a tatamira, hogy kezdetét vegye a cerka masszázs. Ahogy feküdtem a tatamin, láttam a tüzet a szemében. Semmi kétség, most az övé vagyok, azt csinál velem amit akar, kicsontoz mint böllér a disznót. Most fordított sorrendbe vett kezelésbe, mint múltkor. Előbb a kéjrúdat vadászta le, hosszan kitartóan, jó sikamlósan bő nyállal, aztán látogatott le a bölcsek kövéhez. Nyelvmasszázsa a bőrtárcán felejthetetlen volt, tudta, hogy milliókat rejt, amit a kéjrúdon keresztül majd kiszeretne énekelni. De szemlátomást még nem a kivégzésemen munkálkodott, ezért puncijával szó szerint a számra ült. Ez a pozitúránk egyértelműen 69 pontot ért. Érezhetően egyikünk sem sietett, hosszan elnyújtva élveztük egymás munkásságát. Ha rajtam múlna, még mindig ott feküdnék Zsuzsi alatt.

    Egy idő után lefordult rólam, puncija a tükörből pont rám vigyorgott. Kacér tekintetéből kiolvastam, hogy hátralévő perceimben komoly fehérje veszteség fog érni. Tenyerével lefedte ágyékom, majd ajkával az eddiginél szorosabbra vette a bőröst. Hosszan tolta rám magát, egész mélyen benyelt, hogy utána zárt ajkával makkomig visszaengedjen. Ezt a műveletet kitartóan és egyre szaporábban követte el rajtam. Egy őrület volt minden másodperce majd perce, és egyértelmű volt, hogy ezt nem lehet a végtelenségig bírni. A maghasadás be is indult, és hörögve ajkaiba robbantam remegő lábakkal. Kérésemnek megfelelően hagyott ajkaiban lenyugodni, nem engedett el, csak akkor mikor a bőrös átment fityegőbe. Miközben lihegve feküdtem, láttam még ajkaiban tartja utódaimat, mire megfogtam kezét, majd arra kértem: „mond hogy szeretsz”! Zárt ajkakkal elröhögte magát, kétszer megcsapkodott, majd szilviába ürített.

    Miután mindkettőnket rendbe szedett, mellém feküdt, és összebújva beszélgettünk. Csodás beszélgető partner, humora is van, kár hogy erre már kevesebb időnk maradt. Mivel az óra mutatója a kanyarba ért, dobtam egy frissítő tust, majd léptem.
  • Elszámolás:

    Most is a végén raktam a vázába csokromat. Nekem ez a bizalom nagyon fontos. Azt kell mondanom, hogy a csokromért átlag feletti élményben volt megint részem, minden perce megérte, és bármikor újra átélném!
  • Összkép:

    Zsuzsi végtelenül figyelmes, kedves és odaadó hölgy. Végig azt leste hogyan járhatna a kedvemben. Azért is mentem vissza most hozzá, mert az izgalmak mellett egy kis nyugalomra, lelki kielégülésre is szükségem volt. Ahogy vártam ezt mind meg is kaptam. Már múltkor nagyon megkedveltem Őt, és az érzéseim felé, most tovább mélyültek. Nem először és nem utoljára látogattam meg.
Happy Massage