• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfői nap telefonon értem el könnyen megbeszéltük másnapra a találkozót.
  • Megközelítés:

    BKV-val könnyen megközelíthető. Mivel már voltam nála így tudtam a pontos címet is. Lakást könnyen meglehet közelíteni.
  • Helyszín:

    Lakás új építésű. Fürdő nagyon szép mindenütt tisztaság van. Tusfürdő, szájvíz, dezodor rendelkezésre áll a fürdőben. A szobában egy nagy franciaágy található a többit nem néztem inkább Noyára koncentráltam.
  • Lány külseje:

    Képei láttán élőben sokkal dögösebb Noya!
    Egy érett szexi bombázó milf a Noya. Nekem minden tetszik rajta, a sportos teste az arca a szilikonos szája. Zöld színű ruhában fogadott nagyon jól állt rajta.
  • Action:

    Mivel már voltam Noyánál így mikor ajtót nyitott 2 puszi után bekisért a szobába. Kicsit beszélgettünk, utána zuhanyozni mentem. Mire visszatértem Noya már meztelenül várt engem. Istenem az a csodás teste mellei és arca hihetetlen! Állva kezdtünk el ismerkedni egymás testével én a melleit masszíroztam ő meg a fenekét a farkamhoz érintette stb, nem kellett sok idő már állt is a farkam. Mondtam neki h kezdjünk kényszerfranciával nem volt ellenére. Térdre ereszkedett és szopni kezdett közben dugtam a száját a kezzemmel tövig toltam a fejét a farkamra eszméletlen milyen jó érzés volt! Egy ideig elvoltunk így utána Noya kérte feküdjek az ágyra úgy szopott tovább.
    Itt volt minden köpködte lelkesen szopta a farkamat a kezem a fején volt és még párszor ráhuztam tövig a fejét a farkamra el is tünt a farkam lent tartottam pár másodpercig. Utána tovább szopott verte a farkam bőnyállal kényeztette és az első élvezésem így ért véget a szajába élveztem hihetetlen mennyire jó volt! Igazi pornós bőnyálas köpködös francia volt. Ezért járok Noyához! Élvezés után megtörölgetett utána pihentünk. Mondjuk pihenés közben is állt a farkam annyira jól tud franciázni a Noya, legközelebb lehet nem kérek pihenőt :)
    2. menet következett Noya újra a szájába vett ismét megcsodálhattam a mélytorkos köpködős bőnyálas franciáját. Kis idő múlva gumit húzott a farkamra és beleült és lovagolt kicsit. Szépen mozgott a csípője én a melleivel voltam elfoglalva, kis idő múlva javasolta a hogy hátulról tegyem be. Már álltam is és úgy dugtam Noya nagyon szűk punciját. Hihetetlen milyen jó volt dugni hátulról a csípőjébe kapaszkodtam volt mikor a vállába is. Mondta nekem hogy ez az basszál! Na ez nagyon jól hangzott és egyre jobban dugtam Noyát. Egy kis idő után az ágyra feküdtem franciás befejezés képpen és Noya ismét elkezdte szopni a farkamat a pornós feelinggel. Nem tudom megunni ahogy franciázik jó lenne nekem egy ilyen barátnő...
    Ismét nehezen élvezetem el másodjára de most is mindent megtett h a második spricc is meglegyen. Ismét a szájába élveztem hagyott lenyugodni utána letörölgetett. Majd elmentem zuhanyozni és utána elbúcsúztunk egymástól. Ez a 2. randim jobb volt Noyával mint az első de megyek még hozzá ez biztos!
    Köszönöm a találkozót Noya! :)
  • Elszámolás:

    Noyánál a popsiszex extra azt nem vettem igénybe majd következő alkalommal. Elszámolás pesti átlag mindenben korrekt.
  • Összkép:

    Noyánál a 2. találkozó volt nekem és ez már sokkal jobb volt de még megyek hozzá mert a pornós franciája az kihagyhatatlan és a popsit is szeretném kipróbálni vele.
    Noya egy eszméletlenül dögös és szexi nő ezért megyek még majd hozzá. Nála tényleg nincs barátnő feeling tényleg azon fáradozik hogy a vendég legyen az első. Következő találkozón mégtöbb dolgot kibróbálok vele.
Happy Massage