• Ariella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csak részben itt az oldalon figyeltem fel a hirdetésére, mert alapvetően a masszázsnál leírtak szerint alakult a megismerkedésünk, majd az objektív körülmények változása tette lehetővé a randink létrejöttét. A kapcsolattartásra szinte a létező összes lehetőséget szoktuk használni: telefon, SMS, Viber, VTR és belső üzenet. Az egyeztetéseink során nagyon rugalmasan viszonyult a felmerülő kérdéseket illetően.
  • Megközelítés:

    A Lurdy ház mindent elmond a megközelítést illetően, mivel onnan csupán néhány perces gyalogos sétával is el tudunk jutni tetthelyszínre. Azonban a BKV is ragyogó lehetőségeket kínál. Én bizonyára szerencsés lehettem, mert éppen a ház előtt találtam üres parkolót, amely fizetős.
  • Helyszín:

    Akik a szalonfeelinget kedvelik, és abból nem engednek, kompromisszumot kell kötniük, mert itt az nincs. Egy minigarzonban van a tetthely a sokadik emeleten. Kényelmes francia ágyon történik a kezelés, ezen nem múlik annak a siker. A fürdőszoba patika tisztaságú és mindennel felszerelt.
  • Lány külseje:

    A legelső benyomásaimat a korábbi adatalapjának a fotói alapján szereztem, amelyek vegyesek voltak, mert ugyan nagyon szimpatikus volt és kifejezetten tetszett nekem, mégsem tűnt mindegyik fotóján számomra természetesnek.
    A második féle benyomásaimat akkor szereztem, amikor a való életben volt szerencsém egy asztaltársaságban közösen eltölteni Ariellával egy hangulatos délutánt. Ennek során csak ámultam, hogy a rendkívül csinos külső mellett mennyire okos és értelmes lány, akit miközben epekedve csodáltam, ugyanakkor nagyon kellemes beszélgetőtársnak is bizonyult.
    Harmadszor akkor értek benyomások, amikor az új adatlapjának fotóit megláttam. Ezek egyáltalán nem kitárulkozók és tolakodók, mégis minden lényegest megmutatnak, ami férfiemberek számára szükségesek és az itteni keretek között megengedettek. Ezekről a fotókról már egy olyan lány nézett rám, aki mindenben a valóságot mutatva annyira szimpatikus volt, hogy nagyon kívántam az ismételt személyes találkozást.
    Negyedik féle benyomásaim a második személyes találkozásunk során értek, mely benyomások minden eddigitől eltérőek voltak és minden eddigit felülmúltak. Ugyanis amire korábban objektív okok miatt nem volt lehetőségünk, most végre testközelben voltunk egymáshoz és így tudtam magamba égetni az élményt, amely Ariella láttán ért.
    Így világossá vált számomra, hogy miként a fotóin sincs semmiféle retus, úgy a valóságban sincs semmiféle művi beavatkozás.
    Nincs is erre semmi szüksége, mert a bársonyos bőre és hibátlan alakja ezt nem indokolja. Hibátlan az alakja, mert a mellei éppen megfelelő méretűek, nem kebelcsoda, de nem is szűkkeblű, mellformája pedig hegyesen előre néző. Tapintása pedig nagyon kellemes.
    Miként nagyon kellemes a tapintása a szabályosan kerek popsijának is, melyet arányos és szép formájú lábai támasztanak biztos alapokra.
    Az arca sem zsákba macska, mert a fotóin látható bájos tekintet köszön ránk vissza élőben.
  • Erotikus masszázs:

    Ariellának a figyelmem fókuszába való kerülése nem szokványos, sőt nagyon is egyedi. Ugyanis már a hirdetésének a megjelenése előtt nem sokkal, az egyik személyes ismerősöm, aki egyben a kolléganője is, felhívta a figyelmemet az érkezésére, ugyanakkor javasolta is a vele való randizást. Azonban objektív tényezők miatt e randinkig nem volt lehetőségünk, az ilyen formában való találkozásunkra. A változást követően egyszerre kérdeztük egymástól, hogy most már akkor szabad? Szeretnéd is? IGEN. Volt a válasz mindkettőnk részéről. A telefonon történt beszélgetésünket követően egy későbbi időpontban meg is egyeztünk, azonban már másnap nagyon vágott a madzag és a lehetőségeim is alakultak, hogy Ariellánál kötöttem ki.
    Amint az ajtón beléptem és az becsukódott mögöttem, jóleső érzéssel vettem tudomásul, hogy minden más ki lett zárva, csak ketten vagyunk és az illúziók világába érkeztünk. Átfutott rajtam, majd tombolt bennem az a jól eső érzés, hogy most miután megszűntek a kettesben történő találkozásunkat gátló eddigi objektív akadályok, immár egy valós randin üdvözölhetjük egymást.
    Az üdvözlő puszi közben önkéntelenül megfogtuk egymás kezét és hosszan úgy néztünk egymás szemébe, amiből tudtam, hogy itt most nem szokványos élményben lesz hamarosan részünk. Éreztem, ha még egyet szorítunk egymásba kulcsolt kezeinken, akkor itt azonnal kitör az erotika tűzhányója, a szekrény ki fog mozdulni a helyéből, a csillár a plafonból kitépve a drótot fog mellénk zuhanni, szegény ágyról pedig már ne is beszéljek. Őrült smárolásba és nyelvcsatába váltottunk az üdvözlő pusziból, mely egyre inkább gerjesztette az erotikus tűzhányó gerjedését, ám közben a kezünk még inkább összekulcsolódott és olyan történt, amire nem számítottam. Ugyanis a szerelem színpadán éreztem magamat, mert olyan érzéki csókolózásba váltottunk, amit csak a nagyon szerelmesek tudnak. A nyelveink lassú tánca közepette az ajkaink lágyan falták egymást és tettük ezt szinte végtelenségig nyújtva az élvezetet. Nem bírtunk ezzel betelni és szinte levegővétel nélkül forrtunk így össze hosszú-hosszú időn át. Ideje lett volna vetkőzni és fürödni. Ehelyett ruhástól dőltünk az ágyba és élveztük tovább ezt a szerelmespárként történő érzéki csókolózást. A végre kettesben lehetünk egymással mámorító érzése által szerelmespárként történő csókolózásunkat annyira élveztük, hogy volt, amikor arra gondoltam, az egész randit ezzel foguk tölteni. Ez nem is lett volna ellenünkre, azonban természetesen hajtott a kíváncsiság más fajta élmények után is.
    Amint a fürdésből visszatértem Ariella az ágyon ült és én így öleltem át miközben mondta, hogy most vannak a lányos napok. A kérdését nem tudta kimondani, hogy ez jelent-e nekem problémát. Törtmásodperc alatt már azon járt az eszem, ha ezután is csupán az történne ezen a randin, ami addig is, már akkor is szuper, mert már nem akadályoz bennünket semmi, hogy bármikor újra találkozzunk.
    Ebben a jóleső tudatban bújtunk egymáshoz, azonban előtte inkább Ariella segítségét kértem, mert nem akartan beégni. Ugyanis a fogadó kis köntöséből játszi könnyedséggel megszabadítottam, azonban a köntös alatt viselt szuper csinos egybecsipkés valaminek számomra olyan bonyolult pánthálózata volt, amit vagy letépek, vagy megkérem, hogy bújjon át rajta. Ez utóbbi opció nyert. Ezek után élveztük, amint minden ruhától mentesen simulunk egymáshoz, minden porcikánk érintve a másik minden porcikáját. Egyre inkább kezdünk egymásba gabalyodva összefonódni és közben úgy csókolóztunk, amint a fürdés előtt még ruhában szerelmespárokhoz hasonlóan tettük. A gabalyodást és csókolózást Ariella kissé oldotta, mert puszikra váltva egyre inkább haladt délfelé.
    Innen folytatás a Kényeztetésben, ahonnan azonban egy kicsit még visszatérünk ide.
    Indokolt a visszatérés ehhez a fejezethez, mert volt masszázs is. Mégpedig lélekfelemelő szeretetmasszázs, ugyanis most nem voltam vevő Ariella gyógymasszőri képességeire. Sokkal inkább vágytam a randinknak ebben a szakaszában arra, hogy tetőtől talpig alaposan ki tudjam élvezni az érintéseit. Nem én voltam gyarló, amiért nem viszonoztam ezt, mert az úgy alakult, hogy a fordulásomat követően szintén kellemes volt amint a halántékomtól indult. Azonban hamar farokmasszázzsá vált a masszázs, miközben felette a költői kérdését, miszerint vegye a farkamat még egyszer kezelésbe?
    Szavak nélkül is értettük egymást, de így ismét a Kényeztetés fejezet következik.
  • Levezetés:

    Az előző fejezetből térünk át ide, miután a fürdést követő összegabalyodás közbeni szerelmespárokat idéző nyelvjátékunkat és ajkainknak egymást történő falását Ariella azzal oldotta, hogy apró puszikat sűrűn egymás mellé helyezve haladt dél felé. A mellbimbóimat különös érzékkel vette kezelésbe érzékien harapdálva és felváltva szívogatva azokat. Közben a kezével ellenőrizte, hogy fog-e lentebb találni valamit. Jóleső érzését, miszerint talált lent valamit úgy nyugtázta, hogy az felért egy lingam masszázzsal. Ezt még tetézte azzal, hogy lingamozás közben visszatért egy újabb ajak és nyelvtáncra és így immár a szerelmesek módjára történő csókolózás és lingamozás együttes mámorító érzéséből adódó élmény hatása alá kerültem. Jól eső érzéssel töltött el, hogy Ariella is hasonló élményt élt meg, bár én a lányos napokra való tekintettel csak visszafogottan tudtam kényeztetni. Retúrjegyet váltva felváltva kényeztette a mellbimbóimat és tért vissza csókolózni. A járat egyszer már egyirányúvá vált és az ajkaival lejutott a farkamig, ezáltal a lingamot még fokozta az ajkaival való együttes kényeztetéssel. A szemkontaktus fenntartása folyamatos volt miként közben a mosolya sem szűnt. A kezét közben kivonta a játékból és azt most darabig nem kaptam meg. Ugyanis innen kizárólag a nyelvét és ajkait kaptam és ezáltal a legváltozatosabb módon kergetett az őrületbe. A makkomnak a nyelvhegyével való éppen csak érintésétől a garatjával való ismerkedésig a teljes repertoárt megkaptam végtelennek tűnő variációban. Amikor majdnem kitörtem, akkor mesterien fogott vissza, amit annyiszor ismételt, hogy szinte már könyörögni akartam a saját kivégzésemért. „Nem volt kegyes” hozzám, mert ismét nyelv és ajaktánc következett, ami már katarzisba hajlott, miközben a kezében majdnem elsültem. Azonban még innen is visszahozott! Így ismét ajkai fogáságába ejtett a kezét véletlenül sem használva. Ekkor a szemkontaktusával jelezte, hogy nekem immár végem. Még ezt sem csinálta express sebességgel, mert a sok visszafordítás hatására lassan engedte el az utódaimat. Amíg az utolsó cseppjeimet át nem adtam addig a farkamból nem sok látszott. A megnyugvásomat követően jutott csak szerephez a törlőkendő amivel mindkettőnket rendbe tett. Majd a vállamra hajtotta fejét és így beszéltük át, hogy milyen jó, hogy ide eljutottunk és megadatott számunkra a randizás lehetősége.
    Ezután ismét elkezdtük egymás testének a felfedezését, ami az előző fejezetben leírt masszázsban teljesült ki. A masszázs viszont amint ott írtam, hamarosan farokmasszázzsá vált a költői kérdésével, hogy vegye-e még egyszer kezelésbe. Sikerült még egyszer ugyanabba az utcába jutni, mert ismét egy újabb seregnyi utódomat segített a világra hasonló módon az előzőhöz.
    Ezen a randin nem tudtam 69 és más módon elvarázsolni Ariellát, ami számára nem választás kérdése a lányos napok miatt, viszont számomra is teljes értékű volt így is randi. Ugyanis azért szemügyre venni a punciját még ebben a helyzetben is nyilván lehetett, aminek során Ariella megjegyezte, hogy legközelebb megbarátkoztok. Ez cseng azóta is a fülemben és várom a következő randinkat.
  • Elszámolás:

    A végén történt, kevesebb idő alatt mint ahogy ezt ide leírtam.
  • Összkép:

    Ariellával fokozott izgalommal vártam az első randinkat és nagyon nagy élménnyel gazdagodtam.
    Remélem sikerült vissza adnom azt, amikor valaki nem úgy áll hozzá, mint szolgáltatóhoz, hanem érző Nőként kezeli, akkor csodás barátnős élménnyel járó órákat lehet vele eltölteni.
    Ajánlom a vele randizást minden úriembernek akik szeretik kihozni a vendéglátójukból a Nőt és a barátnő érzést is kedvelik.
Happy Massage