• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága GaboG!

    Nagyon köszönjük a beszámolót!

    A beszámolókat olvasó fiúknak:
    Először is szeretnék itt tisztázni egy szituációt, ami a rendszer mechanizmusából adódott, és félreértésre adott okot.
    Természetesen a kék szalagon Zsuzsival együttesen osztozunk, hiszen mindketten jelen voltunk, és minden finomságot együtt adtunk és kaptunk ;)
    Volt pár körtelefonom, de sajnos se duplikálni, se visszarendezni nem lehetett. Így eme helyen szeretném jelezni és korrigálni eme félreérthető helyzetet.

    Visszatérve ránk:
    Örülök, hogy jól érezted Magadat velünk, és természetesen -a magam részéről- (de szerintem Zsuzsi is partner benne), hogy törjük a buksinkat, mi finomságokat tudunk még tálalni az igazi ínyenceknek!

    Várunk vissza szeretettel!
    Hatalmas ölelés: Liza

  • Egyeztetés:

    Liza csevegőjében találkoztam és értesültem a rendhagyó 4- kezes masszázs szeánszról és lehetőségéről, így érdeklődésem és kíváncsiságom folytán rögtön beszélgetésbe kezdtem Lizával. Rövid időn belül egy egyeztetett későbbi időpontban állapodtunk meg amit telefonon és vtr-ben is rögzítettünk.
  • Megközelítés:

    A megközelítés tömegközlekedéssel ajánlott mert a helyszín minden irányból és könnyen elérhető. A parkolás ellenben a közvetlen közelben nem egyszerű és fizetős viszont a környéken több nagyobb parkoló és parkolóház is van. A cím pontos és könnyen megtalálható. A Vác felé vezető útról nyíló utca elején a többi, közel százéves házhoz mérten fiatal épület, emiatt eléggé szembeötlő.
  • Helyszín:

    A lakás belül kétszintes, az alsó szintre érkezés után a fürdő és a szobák a felső szinten találhatók. Minden tiszta és rendezett a célnak megfelelő. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, kilépővel sokféle tusfürdővel, szájvízzel, dezodorral. A szoba tágas, masszázspad és tatami, szobainas a ruháknak, asztalka fotel székek és kellemes hangulat. Minden adott a kellemes ellazuláshoz.
  • Lány külseje:

    Liza megjelenése megragadó, magas csillogó tekintetű, kék szemű mosolygós arcú vidám nő.
    Érkezésemkor a doktornős fehér köpenykében fogadott, amely jól követte alakját és hangsúlyosan kiemelte hosszú combját, a kissé lejjebb húzott cipzár mögül sejtelmesen kivillantak erőteljesen domborodó telt mellei. Számos képe bőséges és valódi képet nyújt Lizáról, de a természetes valóság felülmúlja mindezeket. Árad belőle a határozott nőiesség. Érkezésemre előtoppant Zsuzsi aki megjelenésben ellentettje masszázs partnerének, alacsony, karcsú filigrán nő. Mosolygós arc, kék szemek, arányos alkat, formás mellek. Már a fogadtatás is elbűvölő, két vidáman mosolygó érett nő akikből ömlik felém a nőiesség.
  • Erotikus masszázs:

    Rendhagyó 4-kezes masszázsra érkeztem. Ennek rendhagyósága abban rejlett, hogy a rendkívül fejlett masszázs technikával és gyakorlattal rendelkező Liza - mint mester - mozdulatait a szembeni oldalon Zsuzsi tükörképként ismétli. A masszázs ágyon hason-fekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam Liza szóban is irányította párját alkalmanként néhány latin kifejezés is elhangzott. Beszélőkémet is működtettem, miközben Liza irányítása mellett a lányok módszeresen haladtak testemen tovább, ki nem hagyva egyetlen porcikámat sem. Pontosabban fordulás után egyet kihagytak mert az nem volt tárgya a szeánsz első felvonásának. A hosszas és alapos masszázs után rövid pihenő következett, folyadék pótlása után kezdődött a második felvonás.
  • Levezetés:

    A masszázs ágyról a tatamira költöztünk és kacagva kérdezték a lányok: tudom-e most mi következik? A válaszom meg sem várva nekikezdtek kényeztetésemnek. Zsuzsi mellém térdelt Liza mellette lejjebb helyezkedett el. Ízelítőnek rögtön négy női mell nyomódott testemhez, majd az előkerült olajjal a karnyújtásnyira lévő Zsuzsi megkezdett olajozásába is besegítettem, szépen formált cicijeit szorgalmasan kenegettem masszíroztam. Legnagyobb sajnálatomra Liza gyönyörű telt cickói már kezeim hatótávolságán kívül estek és pozícióm nem tette lehetővé a régi rómaiak plusz-egy lépéses tanácsának alkalmazását. Így csak szemeimen keresztül jutottak ingerek Liza olajtól csillogó felsőtestéből kiemelkedő domborulatairól. Kezeim közeli szorgos munkálkodását és szemeim ingergyűjtő pásztázását azonban megakasztották, mert elkezdtek a női mellek siklani testemen. Először csak finoman érintve jobbra-balra, kicsit körözve majd egyre erősebben nyomódtak és siklottak testemen fent és lent. A fali tükörben mindeközben csodálatos hátsó panoráma tárult fel, elkápráztatva ezzel szemeimet. Egyszerre több csatornán zúdultak belém az ingerek, valódi sokcsatornás kényeztetésben részesültem. Zsuzsi cicijei szemeim előtt siklottak vizuális élményt is nyújtva. Liza eközben szép telt melleivel hasamon siklott ide-oda, mellbimbóival érintette finoman bőröm, miközben lefelé is haladt. Hasamtól lefelé haladva végig pásztázta testem egészen le a lábamig, majd visszafelé haladva úgy fordult, hogy először egyik lábam és combom csusszant cicijei közé, majd a másik. Fentebb, ölemhez érve férfiasságom került a telt és rugalmas finoman ölelő cickók közé. Figyelmem megosztása egyre nehezebbé vált alsó és felső testtájékaimon végbemenő folyamatok között. A szemeim előtt sikló másik két cicit eközben úgy irányítottam, hogy számmal én is kényeztethessem őket amelyek jól reagáltak erre. Alsó testtájékom legpotensebb része ezalatt Liza telt cicijeiből gondos kezekbe került amelyek finoman egyre több erőt varázsoltak belé, majd átadták egy finom puha és lágy szájacskának amely fokozatosan elkezdte bekebelezni. Kértem Zsuzsit váltson pozíciót, fejemhez térdelt szám combjai közé került és elkezdtem kelyhét kényeztetni ízlelgetni mely tevékenységem fogadtatásra talált. Kezeimmel testét melleit simítottam, miközben a finom szájacska és nyelvecske tevékenysége folytán altestem felől kezdett felfelé áramlani a kéj. Így haladtunk a többcsatornás ingerlésben tovább, miközben egyre jobban terjedt bennem az örömérzés mindaddig míg el nem öntött teljesen és a csúcsra juttatott. Szapora levegővételt követve jöttem vissza fentről, pihegtem egy ideig miközben a lányok simogatva hagytak lenyugodni, majd két oldalról mellém feküdtek és ölelgettek. Kellemesen beszélgettünk, cseverésztünk még egy kicsit majd a fürdőszoba felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Maga az alkalom volt extra azon kívül nem vettem mást igénybe.
  • Összkép:

    Egy tökéletes teljes testes masszázst kaptam, ilyenbe eddig sehol máshol nem volt részem. Liza a tanítómester Ő a csúcson van lehet tőle tanulni, Zsuzsi jó tanítvány és jó tanuló. Nem ma kezdtem masszázsra járni van évtizedre visszanyúló tapasztalatom. A kiszolgálás, a hangulat abszolút meghitt és tökéletes. A befejezés pedig elmondhatatlan, minden igyekezetem ellenére nehezen visszakövethető részleteiben, első ilyen élményem de örökre maradó és emlékezetes. Köszönöm Liza és Zsuzsi!
Happy Massage