• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Lallerom, Életem! ❤


    Köszönöm szépen neked azt, hogy újra és újra tiszteletedet teszed nálam és ezt a szuper beszit is! :))

    Megmondom őszintén mindig feladod nekem a leckét rendesen.
    - A számomra hajnali időponttal amire egy kicsit nehezen rakom össze magam :D
    - Azzal is, hogy mindig új és új élményben részesítselek ;) Ennyi randi után ez nem kis feladat...
    - A reaggal amit minden egyes beszire szívből írok neked :))
    De viszont nem én lennék Hurrikán kisasszony, ha ezeket a feladatokat nem igyekeznék a lehető legjobban megoldani! Nincs lehetetlen, csak akarni kell :))
    A másik pedig mert megérdemled!!!❤

    Sajnos nekem nincs olyan jó beszélőkém és írói vénám mint neked, ezért szerintem én egy kicsit nehezebb helyzetben vagyok. Mondjuk úgy tervezem, hogy nemsokára váltok a reagjaim stílusán, mivel én szeretem az egyediséget, de ha koppintják akkor már nem lesz az! És azt nem szeretjük :))
    Az oldalon sajnos nagyon elterjedtek az utánzások (gondolok itt a névre, jelzőre, jellemzőre, becenévre, bemutatkozásra, reagra stb..) , de ez azoknak a szegénységi bizonyítványa aki nem tud 2 percet arra szánni, hogy alkosson, kitaláljon valamit saját magától vagy kérjen inkább segítséget, ha nem megy! Sokkal jobb megoldás lenne szerintem...

    Ahogy most írok azon gondolkozok, hogy a f....m (ami nincs) változtasson a stíluson, amikor úgy szeretsz/szerettek ahogy és amilyen vagyok :)))
    Egyedinek és nagypofájúnak (:D),
    őszintének, még akkor is ha ez nem mindig túl előnyös tulajdonság, úgyhogy maradok Miss Hurrikán, alias Wanda Gold :P

    Látod már megint elkalandoztam.. olyan nehezen kezdtem el írni, mert nem akartak jönni a szavak, az ihlet és nem akartam ugyanazt írni mint amit ezelőtt. kb. háromszor kezdtem újra, de most úgy dől belőlem minden, rendesen megeredt a nyelvem, mint mikor személyesen minden másodpercben pofázok neked, már amikor per pillanat nem mással van elfoglalva :D

    Szóval térjünk a legnagyobb lényegre...

    Örülök, hogy ugyanolyan csodásan érezted magad velem mint mindig és sikerült újra új élményben részesíteni téged. Én is fantasztikusan éreztem magam :))
    Ha nem írnám szerintem akkor is tudnád nagyon jól :)) Hiszen mindig igyekszek tudatni veled és kimutatni neked ;))

    Köszönöm az ajándékot is amit hoztál nekem, nagyon finom volt és feldobta a reggeli kávézásom! :)

    Drágám!
    Most már szerintem lakatot teszek a számra és befejezem ezt a szösszenetet, mert ha még jobban belelendülök a Webi csinálni fog egy korlátot, hogy maximum hány karakter lehet egy reag :D

    Inkább folytatom majd telón vagy személyesen :P

    Várlak vissza máskor is bármikor, ha szeretnél egy kis kényeztetést tőlem/ nálam a nyugalom szigetén! ;))
    De szerintem ezt is tudod nagyon jól :P


    ÖLEL ÉS CSÓKOL:


    A Te Miss Hurrikánod :***❤


    Ui.: mostanában olyan verses hangulatban vagy, hogy úgy gondoltam kapsz most Te tőlem egyet ;))

    Mennydörgés és villám
    Együtt jár, mégis más.
    Szélcsend és hurrikán
    Mindig egymást követve jár.

    Nyári eső és napsütés,
    Mindkettő egy felüdülés.
    Fehér felhő, kék az ég,
    A kontraszt mégis meseszép.

    Te a jóság, én a rossz,
    Ellentétek, együtt mégis jobb.
    Lehetünk mi így ketten,
    Mint pipacs az úttesten.

    IMÁDLAK ❤

  • Egyeztetés:

    Mivel már jónéhány ,(de nem elegendő) randin vagyunk túl a csodálatos Miss Hurrikánnal, idejét éreztem egy kellemes ismétlő vizitnek.
    Privát üzenetben értesítettem Kedvesünket komoly,és tisztességtelen szándékaimról,majd a sürgető :Hol egerészel már ennyi ideje? kezdetű válasza után felhívtam,és egyeztettünk egy számára hajnali időpontot,amit vtr segítségével szentesítettünk.
    Nem maradt más hátra,mint a randiig türelmetlenül morzsolgatni a rózsafüzért.
  • Megközelítés:

    Wandus rejtekhelyét még mindig a szokott zuglói helyen találjuk,néhai uralkodóinkról elnevezett utak találkozásánál, ismert piacunk közelében.
    Bkk kék és sárga csodái majdnem az ajtóban eresztik útjukra a kalandort, gps szinte már név alapján tudja,hogy hova irányítsa az autóval érkező vándort.
    Parkolás a közeli mellékutcákban elvileg grátisz lehetséges.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasházban, magasabb emeleti szinten,hová lift repít,találjuk a szerelmi fészket, mely tisztasága gondos gazdája szorgalmát dicséri.
    Fürdőszobában egy nagyobb méretű drogéria komplett árukészletét találjuk. Tusfürdők tömkelege, nagyméretű,jó nedvszívó törcsik,szájvizek,dezodorok,száraz kilépő, zuhanyfüggöny, és külön jelezném igen tisztelt NO-KECMEC sporttársnak, hogy a tusolófej színesen villog!!!
    Foglalkoztató szobában nagyméretű, strapabíró franciaágy, melyre ismerve Wandus szűziesen visszafogott temperamentumát bizony nagy szükség van!
    Levetett gúnyáinkat a sarokban csendesen bámészkodó Artúr nevű szobainasra bízhatjuk,bár most tétlenségre volt kárhoztatva. Itt szoktuk írni,hogy van még komód,a kellékekkel,asztalka,némi energiapótló csokival megtömött tálka,és a fő attrakció, a ház elragadó úrnője,Miss Hurrikán.
  • Lány külseje:

    Kedvesünk külsejét már számtalanszor leírtam, hogy ne kelljen ismétlésekbe bocsátkozni, megpróbálom elmondani.
    Tehát, Wanda nem egy ropifesztivál nagydíjas manöken alkat,hanem egy ízig-vérig kívánatos tömény erotikát sugárzó töltött galamb,kinek már megpillantásakor az ember agyából lezuhan az összes vér a megfelelő helyre,és eme dugott szerv rögtön átveszi az irányítást.
    Az ajtón belépve azonnal szembesülünk vendéglátónk bájával. Adatlapján rengeteg fotóban gyönyörködhetünk,arca csak diszkréció miatt van kitakarva,de nem kell megijedni, mert dús, fekete hajzuhataga egy bájos arcot keretez,mindig mosolygós szempárral, csókolnivaló ajkaival.
    Kicsit lejjebb pillantva tekintetünk elakad gyönyörű, hatalmas feszes keblein, kényeztetésre gyorsan reagáló bimbóin,feszes testén, kemény, formás,harapdálnivaló popsiján,mindig simára borotvált, illatos kincsén.
    Gyorsan magával ragadja a gyenge férfiembert a "nap se menjen le addig!!"érzés.
  • Action:

    Érkezéskor megcsörgettem,erre rámszólt,hogy nem telefon szexre vágyik,a belépőkódot már fejből kell tudnod!
    Így aztán önerőből jutottam be a szentélybe, majd a liftet az x emeleten kirúgva magam alól farokfelvágva robogtam Kedvesemhez.
    Ajtó feltárult, Wanda természetesen mindössze egy pajzán mosolyba öltözve várt rám,még jobban felkorbácsolva amúgy is élénk kíváncsiságomat.
    Gyors cipő levétel, majd kézmosás, fertőtlenítés után máris karjaimban találtam kedvesemet.
    Kibontakoztan öleléséből, átadtam szerény ajándékomat,a diszkréten benne elrejtett bokrétával, majd hirtelen azt vettem észre, hogy kis Boszorkányom olyan igazi,Rá jellemző vissza fogottsággal tépi le a ruháimat,mint akinek már órák óta nem volt dolga férfival. A szeánsz végén alig tudtam összeszedni művészien szétszórt rongyaimat.:)
    Kézbe vette az irányítást és a bűntársamat,bevonszolt a fürdőbe,és mire észbe kaptam, már a kádban álktunk,és kellemesen simogatva csutakolta habtestemet.
    Természetesen viszonoztam kedvességét, és a tenyerembe öntött tusfürdővel vidáman simogattam,..izé... mostam kedvesem kívánatos kebleit,bimbóit,vágyakozó kincsét

    Kedvesem felsóhajtott, hogy ez így nem ér, és máris falánk ajkai közt éreztem bűntársamat,mintegy jelezve,hogy mire is számítsak.

    Vissza térve a leány szobába, Kedvesem újfent előadta a "Hogyan izgassuk fel még jobban a vendéget" című,lepedő húzásos,bepucsítós magánszámát, melyet akár le is védethetne :)
    Természetesen térdre borultam ennyi elémtárt finomság láttán,és áhítatosan megcsókolgattam a hívogató finomságokat.
    Wanda huncutul rámkacsintott,és közölte,higy szeretne most fodrászosat játszani.

    Mivel nem vagyok én semmi jónak az elrontója, Tündérkém elé álltam,Ő letérdelt, kezembe adta lófarokba kötött haját,és megkért, hogy a tarkóján tartsak ellent. Váratlanul nyakoncsípte a mit sem sejtő Kispajtit,és kíváncsi nyelvével végigsimította a fejebúbját, lassan körbenyalogatta oda-vissza a rudat, majd üdvözölte a zsákos családot is . Vidáman cuppogott a golyszlikon,időnként benyelve őket, majd visszatért játékszere fejéhez, és ajkai fogságába ejtette bűntársamat. Jó szokásához híven mélyre engedte,közben nyelvét pörgette,a vérnyomásommal együtt. Közben igyekeztem minél ügyesebben tartani a haját,időnként kisebb döfésekkel segítve Wandus áldozatos munkáját.
    Egy ilyen mélyreható kényeztetésnek nem lehet sokáig ellenállni,így aztán megadtam magam, és elengedtem a srácok kezét,akik tetmészetesen Kedvesem pocijában végezték pályafutásukat.

    Szünetben némi folyadékpótlás után összebújva kicsit beszélgettünk, majd kedvesem játékosan kalandozó kacsója beleakadt valamibe.
    Mivel nem tudott ellenállni kíváncsiságának, keze után indult,és egy váratlan (?) pillanatban ismét ajkai közt találtam magam. Még mielőtt mélyebben belemerült volna elfoglaltságába, megkértem,hogy inkább helyezze magát kényelembe , mert expedíció indul a déli irányba:)

    Szépen elhelyezkedett,én pedig máris elindultam a nekem oly kedves égtáj felé, (igen ,
    iránytű nélkül,még mielőtt egy nagyon tisztelt Rendtársam megkérdezné :-) ),ám előbb megálltam,hogy üdvözöljem a csodálatos ikreket, melyek már hegyesedő bimbókkal várták a törődést.
    Lelkesen csókolgattam, simogattam őket, majd lassan tovább haladtam Kedvesem hívogató csuprocskájához, de előbb végigsimogattam formás combjait,megcsókoltam combtövét, majd benyalintottam a szárnyacskák közé,és érezve a lüktető fogadtatást,határozottabb ténykedésbe kezdtem. Mivel már volt néhányszor szerencsém Tündérkénknek örömet okozni, tudtam,hogy mi az amitől a Nirvánában érzi magát,és igyekeztem nyelvemmel ismét odajuttatni. Viharos gyorsasággal megjött kedvesem hangja, és a fejemet satuba fogó combok remegêséből tudtam, hogy megérkezett.
    Zihálva kérte,hogy picit szeretne pihenni,de a combjaival a fülemen nem kell nekem mindent meghallani,ezért lágyan tovább kényeztettem,mire ismét megajándékozott örömével.

    Ezután szigorúan a hátamra parancsolt, villámgyorsan felgumizta játékszerét, és már nyeregben is volt,én meg felakadt szemmel örültem,hogy de szerencsés fickó vagyok:)
    Némi kellemes pacizás után megkértem, hogy vigyen el a szájával,mire rám mosolygott,lekapta a vv-t,és máris elnyelte vezéremet,amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.
    Kitartóan járatta érzéki nyelvét a szerszámon,aminek hatalmas kilövés lett a vége. Gyerkőcök ismét a pocijába kerültek,én meg a kozmoszba ...
    Miután életre pofozgatott, még kicsit mellémbújt,, majd mivel fontos dolgom volt, kénytelen voltam lassan indulni,bár tusolás után még egy kávét elfogadtam,és egy újabb szuper élménnyel gazdagabban távoztam.
  • Elszámolás:

    Kedvesünk csekély szálból kötött bokrétával boldoggá tehető,nagysága bővebb infóból,vagy telefonon megtudható. Mérete a helyszínen sem változik.
  • Összkép:

    Kicsit nehéz helyzetben voltam, mivel néhányszor már méltattam Kedvesünk áldásos munkásságát,hogy mit lehet még újat írni. De ez a kérdés kb a randi második percében érvényét vesztette,mivel Wanda ismét bemutatta,hogy Neki mindig vannak ötletei az együttlét folyamatos fokozására.
    Kedves Miss Hurrikán!
    Újra, és újra el tudsz varázsolni,a randijaink mindig fergetegesek. Ez a "fodrász-póz nagyon tetszett,mindig kitalálsz valami izgalmas újdonságot.
    Kíváncsian várom a folytatást! :-)
    KÖSZÖNÖK MINDENT!!
Happy Massage