• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszit! Szívesen visszavárlak! :)) :*

  • Egyeztetés:

    Randi előtti nap kerestem telefonon, második alkalommal elértem. Sajnos aznapra már nem volt szabad időpontja, viszont másnapra megegyeztünk, két szabad lehetőség közül, egy késő délutáni időpontban. Amit aztán fél óra elteltével egy korábbi időpontra módosítottam, Dorka beleegyezésével. Randi napján megerősítő üzenetet kért.
  • Megközelítés:

    Forgách utcai metrómegállótól max. 10 perc sétával elérhető. Házszámozás bezavarhat, de előtte Street View-n lecsekkoltam a házat, így képben voltam, hogy mit kell pontosan keresni.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, felsőbb emeleteinek egyikén volt a lakás. Előszoba, fürdő, szoba, rendezett, tiszta célnak tökéletesen megfelelő.
  • Lány külseje:

    A képeknek és a korábbi beszámolókban róla olvasottaknak tökéletesen megfelel. Viszonylag magas, szép,, kidolgozott testalkatú amazon:) Arckitakarástól sem kell félni, szép arca van, főleg mikor mosolyog:). Testén van pár tetkó, de engem egyáltalán nem zavartak.
    Kérésemnek megfelelően egy fekete bodyban fogadott. Magasságából és alkatából adódóan észbontóan állt rajta. Alatta még viselt egy fekete tangát. Mindene gyönyörű a hölgynek, de a popsija az egyszerűen fenomenális.
  • Action:

    Ugyanúgy, az általam kért szettben várt a szobában, ahogy a bejáratban fogadott. Az ágy mellett, állva kezdtük az ismerkedést. Lassan lekerült róla a ruha, ami alatt még egy fekete sexi tangát viselt, amit ugyancsak szépen lesegítettem róla. Simogattuk egymást, illetve pusziltam az arcát ,nyakát, meg egy- két szájrapuszi ment, izgattam kicsit, a tenyérbe illő, gyönyörű szép cickóit. Utána kértem , hogy hanyat feküdjön le az ágyon és ezt folytattuk vízszintesen is, annyi különbséggel, hogy amint elértem a szép, csupaszra borotvált, illatos, babapuncihoz, hosszasan elidőztem ott. Remélhetőleg ténykedésem kedvére volt, bár "átütő" hatást szerintem nem értem el.
    Mindezek után fordulást kértem és ő következett. Lassan és lágyan keményre szopta a farkamat, néha kezét is használta, tökéletes volt. Ha kicsit is keményebben csinálta volna, biztosan ott ért volna az első menet véget, mivel közben izmos, gyönyörű testét simiztem ahol értem, néha kicsit több időt elidőzve a kőkemény kerek popsin, be-besimítva a puncihoz.(ujjazás ugye nincs)
    Kellő keménység elérése után gumit húztunk és lovaglóval kezdtünk. Szépen lassan lovagolt rajtam, néha kicsit a csípőjét jobban megtekerve a farkamon. Közben markoltam azokat a gyönyörű, kemény farpofáit és felvettem az ő ritmusát. Amikor ezt a pozitúrát már nem bírta tovább ( épp volt egy kis derékhúzódása, sport miatt), váltottunk doggyba, ami amugy is a kedvence.
    A hölgy minden szögből gyönyörű, de hátulról, bepucsítva tényleg top. Közepes tempót diktálva toltam a szűk punciját, ténykedésemet pedig Dorka hanghatásokkal kísérte, lelkesedésemet ezzel továbbfokozva. Mígnem, gyorsítottam a tempón + a látvány megtette hatását és a popsijára, derekára élveztem.
    Papírtörlővel először letisztogattam őt, utána magamat. Aztán az ágyon egymást simizve beszélgettünk általános témákról, leginkább az edzésről.
    20 percel a vége előtt még indítványoztam egy második kört, 69-es felvezetéssel. Izmos combjai közé beparkoltam a fejemmel és rácuppantam a szép illatos puncijára, kezeimmel belekapaszkodva gyönyörű, feszes hátsójába. Közben ő ugyanazzal a technikával mint az első körben, lágyan szopta, néha verte a farkamat. Sajnos, mindezen vizuális és fizikális élmények ellenére sem tudott a 2. kör beteljesülni, pedig Dorka mindent megtett érte.
    Nem akartam az időből kiszaladni, így a végét ismét egy rövid beszélgetéssel zártuk.
    Aztán felöltöztem, búcsú és hazamenetel....
  • Elszámolás:

    Az ajándékot öltözködés közben tettem ki az éjjeliszekrényre. Mértéke megegyezik a telefonban elhangzottal, illetve itt az oldalon megtalálható. Extrát külön nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Egy jó ideje nem voltam lánynál itt az oldalon(se másikon). Így a kedvencekben felgyűlt pár hölgy, akiket érdeklődő figyelemmel kísértem. Dorka volt akire legjobban kíváncsi voltam közülük. Sportos alkat, barátnő feeling, szép arc( korábban rövid ideig lehetett látni az oldalon),pozitív visszajelzések. Mint kiderült, ez a választás részemről (is) helyes döntésnek bizonyult. A későbbiekben 100%, hogy megyek még hozzá.
Happy Massage