• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Személyes üzenetben történt.Bő másfél héttel a randi előtt írtam neki üzenetet,hogy szeretném őt meglátogatni.
    Néhány óra múlva jött is a válasz,hogy az általam javasolt nap és időpont tökéletes számára is.
    A randevúnk napjáig többször is kommunikáltunk egymással,s a találkozó reggelén megerősítettem látogatási szándékomat sms formájában is.
  • Megközelítés:

    Továbbra is ez a legkedveltebb környék számomra.
    Parkolás tökéletes,mindig van a közelben szabad hely.Bár hétvége volt,mégis akkora mázlim volt,hogy éppen a bejárat előtt le tudtam parkolni.
  • Helyszín:

    A ház elől hívom Ramit,neki már csak az ajtót kell nyitnia.Mindenféle isnstrukció nélkül megy már a kapukód,lépcsőház,emelet.
    A lakás tip-top,tökéletes helyszín a kellemes légyottokra,de simán lakni is nagyon jó lenne benne Ramónával.
    Kifogástalan tisztaság és higiénia jellemzi kedves vendéglátóm lakását.
    Frissen mosott,finom illatú,pihe-puha törölköző,széles tusfürdő választék és kis eldobható pohárkák a szájvízhez.
    A szobában egy nagy ágy,melynek minden négyzetcentiméterét kihasználtuk.Az ággyal szemben egy nagy szekrény,melynek teljes felületét tükör borítja.Az ágy mellett egy kis asztalkán található kellékek,úgy mint óvszerek,törlőkendők,stb.
    Együttlétünk hangulatát kellemes zene fokozta,melyet Rami tabletje szolgáltatott.
  • Lány külseje:

    Ramóna kedvenc színe a fekete,így most is ennek megfelelő fehérneműben fogadott.
    A nagyon szexi,csipkés köntösből kikandikáltak fedetlen mellei.Egy fekete vékony pántos tanga bugyiból domborodott formás popsija,valamint az elmaradhatatlan combfix,amit egy harisnyatartóval kombinált.
    Arca nekem nagyon bejön,mosolyával pedig mindig levesz a lábamról.Bókoltam is neki a következő idézettel:"Egy nő legértékesebb,legdrágább ékszere a mosolya." :)
  • Action:

    Amint az ajtaja elé értem már nyílt is és derűs mosollyal,csókkal fogadott.
    Látta,hogy csomagokkal érkeztem,s kíváncsian érdeklődött,hogy mi lehet bennük.
    Egy kis ebéd utáni desszerttel leptem meg őt,valamint egy saját,hazai különlegességgel,melyeknek nagyon örült.
    Miután átadtam a meglepiket szétnyitotta csipkés köntösét és egy finom csók kíséretében hozzám nyomta fedetlen cickóit,amiket jól megpuszilgattam fürdőbe menet előtt.
    Hozott nekem egy törölközőt és bejött velem a fürdőbe,hogy amíg tusolok tudjunk beszélgetni.
    Ezután irány a szobába,ahol aztán indult a fergeteges csókolózás.Rami csókja mézédes,nagyon finom és imádja művelni amit mesterfokon végez.Számomra az együttlét nélkülözhetetlen része a csók,és nála ezt is maximálisan megkapom,imádok vele smárolni.
    Hosszas csókcsata után az ágyra feküdtünk,levetette köntösét,majd további csókok,puszik mellett elkalandoztam a melleihez.Felváltva izgattam őket.Amíg egyik melle a számban volt,addig a másik a kezem ügyében.Miután mindkettő szépen felkeményedett végigcsókoltam a lábait és befeküdtem közéjük,hogy a vágyak kapuján is beléphessek.A bugyit egy mozdulattal lerántottam róla,a harisnyatartó és a combfix maradt.
    Nyelvemmel először szinte csak érintettem a punci felületét,majd később picit szétnyitva már mélyebbre is belenyaltam.Kitartó munkával dolgoztam rajta,amit láthatóan és hallhatóan Rami nagyon élvezett és nem fojtott magába,hangosan nyögdécselt ahogy kényeztettem őt.Hangja,sóhajai egyre csak erősödtek,csípője folyamatosan hullámzott,combjaival egyre jobban szorította össze a fejemet,míg végül egy hatalmas sikoltozás közben elröpült. :)
    Még néhány apró puszit leheltem felhevült puncijára,majd mellé feküdtem és hagytam őt,hogy kifújja magát.Amint mellé feküdtem rögtön lekapott egy smacival és megköszönte,majd közölte,hogy ezt visszakapom.
    Csakhamar azon vettem magam észre,hogy bizony ő már a szerszámomra vetette ki a hálóját.Befeküdt a lábaim közé popsiját felfelé tolva,amit a tükörből szemléltem és elkezdődött az isteni francia.
    Végignyálazta hosszában,majd rábukott a makkomra és pörgette rajta bársonyos nyelvét.Finoman szívogatta,cuppogtatta rajta a száját,majd ismét végignyalta teljes hosszában egészen a tövéig,majd egy új technikát alkalmazva fogaival enyhén ráharapott és fel-le járt rajta.Rami franciája kiemelkedően magas színvonalú és még mindig tudja ezt fokozni.
    Természetesen a golyók,a zacsi és a gát is megkapták a minőségi kényeztetést.Nem túlzok,ha azt mondom,hogy kb.15-20 percig élvezhettem Rami kitűnő franciáját.Nem a gyors kivégzésre utazik,sokkal inkább a végletekig felizgat.
    Miután kellőképpen felhúzott és már majd szét durrantam,az ágy melletti asztalkához hajolt,hogy bontson egy gumit,de közben elkaptam őt hátulról és átkarolva a derekát kőkemény falloszomat a gerezdjei közé nyomtam.Lerakta a félig kicsomagolt óvszert,majd tenyereivel az asztalra támaszkodva és az ágyon térdelve dörgölte nekem a hátsóját.Egyik kezét megnyálazta és hátranyúlva bekente vele a farkam.Mindkettőnknek azon járt az esze,hogy a gumi felvétele után a kutyus pózzal kezdünk,de előtte még én hátulról nekifogtam kinyalni őt,s annyira jól sikerült,hogy egyik ujjammal a csiklóját izgatva,közben hátulról nyalva ismét elélvezett.
    A gumit felhelyezésében már annyira rutinos,hogy egyszerűen csak hátranyúlt és úgy adta rám.
    Óvatosan hatoltam be,miközben ő kezeivel az asztalon támaszkodott.Miután befogadott pár próba lökést végeztem,hogy tudjuk-e kivitelezni az asztalon támaszkodós pózt.Rami helytállt a feladatnak és tetszett neki is az adott helyzet.Mindketten a tükörből szemléltük az eseményeket.
    Amikor egyre intenzívebb tempóra kapcsoltam mondta,hogy markoljam meg jól a popsiját és adjak neki.Imádja,ha markolják,gyúrogatják a hátsóját kutyus közben.Igen kemény,csattogós menetet nyomtunk így,meg is izzadtunk közben.
    Lábaink elfáradtak ezért misszire váltottunk.Ramival misszi alatt mindig csókolózunk,csókoltam őt a nyakán,fülén,homlokán,számomra ez a legintimebb,legmeghittebb póz.
    A végére aztán ismét belendültünk,lábait a magasba emelve a vállaimra tette és egy heves menetben engem is elért a beteljesülés.Érezte ahogy lüktettem benne és mélyen a szemembe nézve csábosan rám kacsintott és megcsókolt.
    Nem siettetett,hagyott lenyugodni,csak az ernyedés kezdetével bújtam ki belőle.
    Levette a gumit majd szakszerűen megtörölgetett és a maradék néhány percben kellemeset beszélgettünk.
    Elugrottam még egy tusolásra,majd felöltöztem és sok-sok csókot váltva elköszöntünk egymástól a legközelebbi viszontlátásig.
  • Elszámolás:

    Az ajándékokkal együtt megérkezésem után egy borítékban az étkező asztalra helyeztem.Korrekt, ami számomra igazán megéri.
  • Összkép:

    Ramóna azon szerencsés vendégei közé tartozom akivel a kölcsönös szimpátia és bizalom tökéletes összhangot alkot.
    Lehetősége és ideje szerint igyekszik mielőbb válaszolni a levelemre,amikor jelzi,hogy telefonnál van - néhány hirdető lánnyal ellentétben - akkor ő tényleg elérhető.
    Példás vendéglátó,legmélyebb hódolatom,imádatom,rajongásom töretlen iránta! :)
Happy Massage