• Ariella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A beszámolok.comon találtam hirdetését VTR en keresztül vettük fel a kapcsolatot elfogadta az általam kért idöpontot s megadta a cimet saját maga kezeli a telefont.
  • Megközelítés:

    A parkolás szerintem nem jelent gondot én hétvégén voltam de szerintem hétköznap is gond nélkül megoldható. A tömegközlekedésről nem sokat tudok buszok villamosok szerintem járnak a közelben.A kapubejárat nem az utcára nyílik hanem egy pár métert beljebb kell sétálni a járdán ott van kitéve a házszám,utána az instrukciók alapján a lakást könnyü megtalálni.
  • Helyszín:

    Új építésü lakóház x emeleti garzonja rend tisztaság pedintéria a fürdő kádas de van bőven hely tusfürdő választékos finom puha törülköző száraz kilépő, a szoba ízlésesen berendezett szép világos nem kell tapogatózni (bár annak is van előnye) itt látod mit fogsz meg. Kellemes hangulatú teljesen családias légköre van.
  • Lány külseje:

    A képekre nem lehet adni hisz kevés van fenn a lapján de sejteti hogy néz ki a valóságban mikor meglátod leesik az állad nagyon formás alkat szép szemek(tutajos) harmonikus kedves arc.Az utcán biztos sokan megfordulnak utána, (ami nem látszik az utcán) azok a gyönyőrü cicik eszméletlenül szépek formás popó nagyon arányos szép teste van szemet gyönyörködtető.
  • Erotikus masszázs:

    VTR bejelentkezésnél közös fürcsi a bónusz nem szabad kihagyni, csodálatos élmény mikor egy gyönyörü nő szappanoz be s te is viszonozhatod mindezt.Jómagam a tantrikus masszázs szeretem ezt megbeszéltük s eképen járt el vendéglátóm.Megkértem kedves Ariellát had masszírozzam én egy kicsit(ami ugye nem más mint simogatás)elmondása szerint jól eset neki (igen az érintés hatalma).Pacsmagolásom után ő következet megbeszéltek szerint nem túl erős de azért átmozgatós masszázst kaptam. Hátamon kezdte s haladt lefele nagyon kellemes volt fenéknél elídözöt jó érzés volt majd jöttek a lábak vádli,szerintem nagyon ügyes keze van.Fordulás következet lingam masszázst kaptam annak ellenére hogy elmondása szerint nem tanulta nagyon jól csinálta nagyon kellemes volt hajlott koromra tekintettel csak fejben történt az orgazmus de így is felejthetetlen élmény volt.
  • Levezetés:

    Levezetéssel kezdtük szeánszunkat a közös fürcsi a simogatások a látvány s az hogy jó ideje nem voltam masszázson úgy beindították hormonjaimat hogy nem bírtam magammal s kértem a kényeztetés előre hozatalát technikája tökéletes nem is bírtam sokáig írhatnám hogy így meg úgy de azt mondom gyertek próbáljátok ki s megtudjátok. Következet a masszázs.
  • Elszámolás:

    Nem kérte előre korrekt, szerintem átlag alatti nagyon megéri.
  • Összkép:

    Vakon repültem csak a beszámolok alapján döntöttem a meglátogatásáról, nem bántam meg egy nagyon kedves aranyos gyönyörü nőt ismertem meg benne. Bátran tudom ajánlani mindenkinek ki a romantikus hangulatú szeánszokat szereti.
Happy Massage