• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Noyát telefonon értem el, rövid csörgés után felvette.
    Nagyon kedves volt már a telefonban is mindent elmondott amit lehet.
  • Megközelítés:

    Gyalog mentem így a parkolást nem tudom. GPS odavisz. Parkolás úgy tudom, hogy fizetős. Könnyen megközelíthető ahol Noya található.
  • Helyszín:

    Lakás állapota kifogástalan. A fürdőben minden megtalálható zuhanykabin van. Sok tusfürdő szájvíz áll rendelkezésre. A baszobában egy nagy franciaágy található.
  • Lány külseje:

    Noya a rózsaszín bikiniben fogadott kérésemre :)
    Hihetetlen mennyire jó teste van! Ilyen egy igazi Milf!
    Az arca nagyon szép a szája egy csoda hihetetlen mennyire szép nő a Noya. Nekem a mellei és a finom szája tettszett a legjobban.
  • Action:

    Miután a fürdőből visszatértem Noya mondta feküdjek mellé. Simogattuk egymást utána kérdezte mehet e a csók? Mondom persze, ki nem hagytam volna! Nyelves csók volt nagyon finom szája van jó volt csókolni.
    Utána elkezdte a farkamat kezelésbe venni és elsőnek gyengéden utána már pornósan szopta tovább a farkamat közben izgató hangokkal fokozta a hangulatot. Utána 69be fordultunk nyaltam szépen a punciját nagyon finom pinája volt ő pedig szopta tovább bőnyállal mélytorokkal pornósan a farkamat. Kétszer háromszor éreztem hogy tövig elnyelte a farkam az hihetetlenül jó érzés volt. Hamar elélveztem így. Letörgetett Noya utána beszélgettünk egy kicsit mikor pihentünk. Kis szünet után következett a második menet amiben ismét szájába vette a szerszámom és sajnos én hülye fáradt is voltam és így nem kértem aktust amit már nagyon bánok!!!! Pedig jó lett volna akár lovagló pózban megcsodálni Noya szűk punciját! Legközelebb nem hagyom ki!! A második menet így pornós köpködős, bőnyálas, farokverős kényszerfranciásan ért véget. Párszor toltam a fejét a farkamra de nem tüntette el a farkamat a szája teljesen. Legközelebb erre visszatérünk.
    A végén hatalmasat élveztem ahogy Noya verte a farkamat elég rendesen megdolgozott a 2. élvezésemért köszönet neki érte! Sajnos fáradt voltam a munka miatt. Noyához mindenképp megyek még egy visszavágóra. De
  • Elszámolás:

    Elszámolás pesti átlag.
    Távozáskor tettem az ajándékot az asztalra.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy végre megismerhettem Noyát a legjobb milfet! Nagyon szép élményekkel gazdagodtam és ahogy korábban írtam is már bánom hogy aktust nem kértem de visszamegyek mindenképp ez miatt.
Happy Massage