• Viki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tavaly nyáron ismerkedtünk meg, ezt beszivel értékeltem is. A későbbiekben többször meglátogattam Őt, de változnak a dolgok, így ősszel találkoztunk utoljára. A megjelent új képei, és a bemutatkozójában leírt jelentős átalakulása, kíváncsivá tettek. Korán végezve a napi teendőimmel, telefont ragadtam. Elsőre sikerült elérnem, s rövid beszélgetés után megegyeztünk a mindkettőnknek megfelelő időpontban.
  • Megközelítés:

    A jól ismert, uszoda környéki lakópark utolsó ütemében készült épület, a főútvonalaktól pár száz méterre található. A tömegközlekedés megoldott. plusz kis séta. Autóval a parkolás szerencse kérdése, de a közelben mindig találni helyet.
  • Helyszín:

    Pár éves épület, normálisan karbantartva. A bejutás kaputelefonnal, lift ok. A lakás több szobás, most a nagyobbik jutott. Benne hatalmas franciaágy, melynek fakerete kissé zavaró lehet, de a betét még bírja a strapát. Nincs elsötétítés, sem fényár, kellemes háttérzene szólt ottlétem alatt, partnerem szeret dudorászni. A ruháknak szobainas, a fürdéshez megfelelő méretű törölközőt kaptam. A fürdőben, mint az egész lakásban, rend és tisztaság.
    Méretes kilépő a kád előtt, márkás tusfürdők, és az elmaradhatatlan szájvíz. Szóval minden feltétel adott.
  • Lány külseje:

    A lakásba lépve Ő az ajtó takarásában volt, így csak a záródás után láthattam a meglepetést. Sok mindent megéltem már, de nem gondoltam volna, hogy akarattal és kitartással, ennyire megváltozzon valaki külsője, orvosi beavatkozás nélkül. Szép arca keskenyebb lett, de keleties karaktere megmaradt. Csillogó, mosolygó szemei mit sem változtak, korábban sötét hajában most világos csíkokat láttam. Talán ebben a fekete rövid köntösben fogadott utolsó alkalomkor, alatta azonban, egy vékony tini testalkat várt. Szolizott, jó illatú és tapintású bőrén, a fogyás semmi jelét nem láttam. A telt keblek kisebbek és lágyabbak lettek, de szép ívük megmaradt. Karcsú derék, s hozzá illő kis kerek popsi, formás lábak. Ami a lábak között található, az igazán nem változott, de bizonyos pózokban, a vizuális hatás lehetősége erősen megnövekedett.
  • Action:

    Érkezésem után üdvözlő puszik, kis ajándék átadása, cipő le, s már vezetett is a szobába.
    Amíg a gönceimet levettem, beszélgettünk, majd kikísért a fürdőbe. Itt magamra hagyott, én sietve intéztem a felkészülést. Visszatértem után kontrollálta a fürdőt (gondolom én),
    s kisvártatva a szobában volt, magával hozva részemre a folyadékpótlást. A kis köntös lekerült. Nagyon tetszett a látvány, így én is elveszejtettem a törölközőt.

    Partnerem az ágyra ült, én szembe térdeltem vele. Egy ideig csodáltam, majd magamhoz emeltem, hogy ölelhessem kívánatos testét. Összeölelkezve simogattuk egymást, jó volt érezni mindenét. Csókot szerettem volna, de mondta, az már jó ideje nincs. Így kedves szájra pusziknál maradtunk, majd nyakát kóstolgattam. Éreztem, ahogy az erő derék alatt belém költözik, ezt kezével kontrollálta.

    Egy idő után lusta pózba helyezkedtem, a kispárnákat a fejem alá gyűrtem. Kedvesem a széttárt combjaim közé térdelt, majd dudorászva fölém hajolt, s kebleivel lassan végig simogatta a mellkasomat, majd a cél terület felé vette az irányt. Ott kicsit elidőzött, s a már emberes szerszámot forró ajkai közé vette. Lágyan kényeztetett, de közben nyelvével folyamatosan dolgozott, nem kis örömömre. Időnként kiengedett, ilyenkor hol a cicijéhez, hol a nyelvéhez dörzsölte finoman az izgatott tagomat, majd visszavéve, élvezhettem tovább játékos nyelvecskéjét. Nem volt mélyre vétel, kezét szinte csak támasztásra használta. A váltakozó mélységű franciája még is nagyon izgató volt. Az elégedettségét sugalló hanghatások tovább fokozták bennem az érzést. Jó ideig élvezhettem szorgos gondoskodását, de cserét kellett kérnem, nehogy idő előtt végezzek. Kérésemet meghallgatva, még folytatta áldott tevékenységét, de még időben átadta a lehetőséget.

    Mikor felegyenesedett, ismét megszemléltem formás testét. Mondtam is Neki, hogy szinte hihetetlen számomra ez az átváltozás. Ezért kellett jönnöm személyesen, meggyőződni a valóságról, ami nagyon elnyerte tetszésemet. Ezen jót kacagott, majd lassan mellém helyezkedett vízszintesbe.

    Megvárva a kényelmes pozíció felvételét, fölé hajoltam, s kis szájra puszi után utamra indultam. Nyakát és kebleit kényeztettem, mindenét érintettem számmal és nyelvemmel, mire combjai közé érkeztem. A kívánatom tárgya immár előttem volt. Előbb a combhajlatokat simogattam nyelvemmel, oldalváltáskor átsiklottam az ajkak fölött, szinte alig érintve azokat. Ő egyik kezét a szája elé tette, a másikkal a ciciket simizte. Ez utóbbiba én is besegítettem néha. Nyelvemmel kihajtottam a szirmokat, s rátapadtam a már érezhető kis borsószemre. Nyalogattam, puszilgattam, szopogattam kívánatos kelyhecskéjét. Egyre ütemesebben izgattam a dudorodó csiklóját, teste reagálásából nem volt ellenére a ténykedésem. Hasizmai időnként megfeszültek, csípőjét emelgette. mozgatta. Lejjebb ügyeskedve megízleltem a nedvesedő nyílást, majd egyre beljebb dugtam fürgén mozgó nyelvemet. Combjait szélesebbre tárta, így elmerültem a zamatos punciba. Itt is dolgoztam rendesen, de partnerem nem adta meg magát. Így bevetettem előbb egy, majd két ujjamat is a játékba, közben nyelvemmel tovább szorgoskodtam. Számomra nagyon jól eső volt kényeztetni kedvesemet, azonban nem sikerült az út végére juttatni Őt. Remélem, azért jól érezte magát.

    Elszakadva a finomságtól, újra én kerültem a hátamra. Ismét a lábaim között termett partnerem, szerszámom pedig hamar ajkai közé került. Újra élvezhettem finom francia tudását, s a játékos nyelvmunkáját. Elég gyorsan úgy éreztem, nem fogom ezt sokáig bírni, ezért kértem a védelmet. A felszerelés gyorsan végbe ment, s már álltam is duplán az ágy mellett.

    Viki az ágy szélére helyezkedett, kutyus pozícióban várta közeledésemet. Nem tudtam ellenállni, ezért nyelvemmel köszöntöttem a felkínált lehetőséget. Majd felegyenesedve, lassan vettem birtokba szűk nőiességét. Könnyedén fogadott magába, éreztem teste forróságát. Lassú mozgásba kezdtem, s közben csodáltam és simogattam a karcsú testét, ahol elértem. Ő fejét és vállait szinte letámasztotta az ágyon. Jólesően néztem, ahogy az ajkak körbezárják a szerszámomat, imádtam. Ahogy váltogattam a mélységet és a sebességet, a kis mandzsetta szorosan követte a körbezárt rudat. Gyönyörű, és nagyon izgató látvány volt. Markolásztam a popsiját, a derekánál fogva húztam magamra, fantasztikus együttlétet kaptam. Mikor karjaival kitámasztotta magát, ráhajoltam, s kebleit simogatva csókoltam a nyakát és a vállait. Utána újra tempósabbra vettem a figurát, majd teljes hosszában járattam magam lassú tempóban, a fiatal punciba. Kezdtem úgy érezni, hogy ez így nagyon hosszú menet lenne, annyira jó volt, legalább is számomra. Mivel az idő haladt közben, franciás befejezést kértem, és kaptam.

    Én maradtam a helyemen, kedvesem az ágy szélére ült, és megszabadított a védelemtől. Kis törlés után már élvezkedtem is ajkai között. Nyelve egyre intenzívebben dolgozott, közben egyik kezével testemet simogatta. Növelte kicsit a tempót, s hangjai is erőteljesebbé váltak. Itt már nem volt visszaút, nagy lövéssel ért el a vég, s volt jó pár utórengés is. Partnerem finoman elkísért az út végéig, majd a termés törlőben végezte. Megköszöntem kedvességét, majd célba vettem ismét a fürdőt.

    Ő törölközőben volt amíg én összeszedtem magam, kicsit beszélgettünk közben.

    Ajtóban búcsúpuszi, majd feldobódva távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, mint eddig minden alkalommal, nála ez a rend. Az új átlagnál kicsit alacsonyabb, de közelebb hozzá.
  • Összkép:

    Érdekes találkozás volt, én nagyon jól éreztem magam a társaságában. A csók elmaradását sajnálom, de hát ez van. Biztosan visszatérek hozzá, hogy az új testét még jobban megismerjem.
Happy Massage