• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon írtam egy üzenetet, hogy mikor mennék hozzá, majd másnap telefonon is egyeztettük az időpontot, és a találkozó időtartamát. Majd a nagy napon még egy igazoló sms után kaptam meg a címet.
  • Megközelítés:

    A Váci útról, illetve a Róbert Károly körútról egyaránt pár perces sétával el lehet a címet érni, ha valaki BKV-val tenne látogatást. Autóval akár a ház előtt is lehet parkolóhelyet találni, kis szerencsével, vagy a környéken lévő tömbházak előtti parkolóban biztos.
  • Helyszín:

    Nemrég épített társasház emeletén található a nagyon is otthonos, hangulatos kis lakás, ahol Ramónával meg lehet ismerkedni. Maximális tisztaság, higiénia jellemzi az egész lakást, a fürdőszobával egyetemben. A tettek helyszínén egy nagy ágy várja a kalandozókat, masszív, jól bírja a terhelést :)
  • Lány külseje:

    Hű, most értem ahhoz a ponthoz, ahol akármennyire is szeretnék objektív maradni, nem fog menni. A kopogás és ajtónyitás után ott állt előttem teljes Rami. A képekről már jól ismert filigrán alkattal, hosszú hajjal, nagy, huncut szemekkel. Még Ő is készülődött a randira, épp a harisnyát húzta, és a belépés után elsütötte az első poént, majdnem zavarba is hozott :) Gyönyörű, hosszú lábai, kerek feneke, érzékeny, tenyérbe való kis mellecskéi vannak Ramónának. Ami nagyon átjön, hogy az egész lány egyben van lelkileg, fizikailag egyaránt.
  • Action:

    Fürdés után rögtön csókolózni kezdtünk az ágy mellett, néha belesimítottam az akkor még kiengedett hajába, csókolgattam a nyakát, ajkait, viszonoztam a nyelvjátékét, ami már a kezdetektől igen intenzív volt. Az ágyra térdelve folytattuk erotikus ismerkedésünket, simogattam a hátát,. kemény fenekét, néha jól belemarkoltam, úgy éreztem jól esik neki.

    Hamar lekerült a melltartó, és végre kézbe vehettem a ciciket, nyalogattam, csókolgattam (csak finoman, mert jelezte, hogy a harapásokat nem szereti), közben folytattuk nyelvünk játékát is természetesen. Szóltam, hogy szeretném alul is kényeztetni, már vágta is magát hanyatt, ismét egy kis instrukció, hogy mit nem szeret, és megindultam dél felé nyelvemmel, útközben végigcsókoltam a pociját, köldökét, majd a puncihoz leérve elkezdtem a nyelvjátékot. Nyalogattam körbe-körbe, le, fel, jobbról balról, a kezdetben apró kis sikolyok egyre sűrűbben jöttek, majd ténykedésemet jutalmazva egy finom kis orgazmust sikerült összehoznunk. Éreztem, hogy igazán akarja az orgazmust és tetszik neki, amit csinálok.

    Helycsere után egy frenetikus franciában volt részem, megspékelve golyó nyalogatással, a rúd fel.le való nyalogatásával, és természetesen a férfiasságom többször eltűnt a szájában, szinte tövig. Nagyon izgató volt, többször is összetalálkozott a tekintetünk, olyankor mintha elmosolyodott volna Rami, persze nem abbahagyva az intenzív franciát :)
    Órákig el tudtam volna viselni, de mivel még egyéb terveim is voltak, gumit kértem. Kedvenc misszionáriusomban folytattuk, már az első behatoláskor éreztette Rami, hogy jól érzi magát velem. Szorgalmasan jártam ki-be, közben ő a körmeivel a hátamat kapargatta, halkan sóhajtozott a fülembe. Kis idő után a lábait felhúzta, összezárta kicsit oldalra fordult, úgy folytattuk, majd ismét egy kisebb orgazmusnak voltam tanúja. Ezzel egy időben én is elengedtem magam, egy nagyot lőttem a gumiba.
  • Elszámolás:

    Még az elején történt, megkérte, hogy hova tegyem a csokrot. Mértéke teljes négyzet :) Nem tudom, vannak-e extrák, azaz mégis, Rami maga az extra.
  • Összkép:

    Régóta készültem Ramónához, most, hogy végre sikerült eljutnom, azt bánom, hogy eddig vártam rá. Nem kérdés, hogy még találkozunk.
Happy Massage