• A ♡TIA♡

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tiát telefonon szoktam keresni az aktuális nap előtt, szinte mindig felveszi 2-3 próbálkozás után - most is nagy örömmel fogadta hívásom, kedvesen elbeszélgettünk életünk eseményeiről. Egyedül van az új lakásban, először voltam nála mióta új lakásba költözött, végülis 'lakásavatóra' mentem. Tia hirdetése csak a beszámolókon van, évek óta hirdet és beszámolói kimondottan jó fényben tüntetik fel. Sokszor voltam már nála, rendszeresen keresem, mert nagyon kedves és szuperjó masszőrlány.
  • Megközelítés:

    Tia birodalma a Florián tér közelében található, mindig van parkolóhely, sarokház lévén szinte mindegy melyik utcában teszed le az autót, a parkolás fizetős. Tömegközlekedés a Flórián tér közelében tökéletes, 5 perc séta után elérhető Tia. Pontos címet ad telefonon, könnyen megtalálható, GPS egyértelműen odavisz, a kapott kapukóddal bejutva szemben résnyire nyílik a gyönyörűséges Tia ajtaja -- az ajtó mögött mosolyogva fogadott és máris magamhoz ölelve csókoltuk percekig egymást -- átadtam ajándékomat, aminek nagyon örült, tudom mit szeret - minek őrül...
  • Helyszín:

    Tia lakásába belépve egyből szembetűnik a legújabb irányzatok szerint felújított belső tér - tolóajtóval leválasztható előtér külső teréből nyílik a külön WC, belső teréből opálüveg-ajtós zuhanyzó jól ellátva többféle tusfürdővel, majd az egylégterű nappali-étkező-konyha következik bal oldalon műbőr sarokgarnitúrával és középen masszázspaddal, végül az opálüveg térelválasztó takarásában a háló Tia magánrezidenciája található. Tia távlati tervében szerepel a háló üvegfalának kiegészítése paravánnal a magánszféra szeparálása érdekében és a jobb oldal teljes üvegezésének rolettával való felszerelése, mivel az árnyékolás nem kielégítő. Tia távlati terveitől függetlenül szuper a kecó, tökéletesen megfelel találka színhelyéül. Cipőmet előszobában levettem, zuhanyzó mellett az étkező székére leraktam ruháimat, a kikészített törölközővel elmentem tisztálkodni a zuhanyzóba.
  • Lány külseje:

    Tia egzotikus keleti vonásával mindig kedvesen mosolyog, árad belőle a pozitív kisugárzás, korából simán letagadhatna 6-8 évet -- 170 centi magasságával nem tartozik az alacsony lányok közé, alakja csodaszép, szinte sehol semmi felesleg -- hosszú barna haja jól harmonizál mosolygós barna szemével, szolizott selymes sima bőre, méretes természetes cicik, kemény fenék csodaszép karcsú lábakkal jellemzik Tiát -- kedvenceim a gyönyörű egzotikus arca, méretes természetes cicijei és a táncos múltú kemény lábacskái. Többször beszéltem már vele, mindig céltudatos határozott elképzelése van az élet dolgairól, beszédes de nem hebrencs, nagyon jól lehet vele társalogni. Igényes magára és a környezetére, kifogástalan rendben tartja -- nem sajnálja az anyagiakat sem a masszázsra, sem a környezetére. Egészséges életet él, naponta fut, esténként személyi edzővel formálja-izmosítja amúgy is csodálatos testét. Most egy kicsike köntösben fogadott aminek az elejéből hiányzott 20 cm, láttatni engedte az alatta lévő csöppnyi fekete-neműt melyből majd kibuggyantak a méretes keblei -- és persze mezítláb, hogy ne legyen magasabb nálam !
  • Erotikus masszázs:

    Felfrissülve-megtisztulva visszatértem a zuhanyzóból, Tia már csak a fekete-neműben volt, átöleltem-csókoltam egy ideig, de aztán ellentmondást nem tűrve felparancsolt a masszázspadra, aholis hason fekve megkezdődött testem ropogtatása. Jó hangulatban nevetgélve beszélgettünk miközben Tia egész testemet illatos olajjal érős kezecskéivel átgyúrta -- szakszerű-kellően erős-tanult fogásokat alkalmazott : a nyakamtól kezdte, vállam, hátam, karom, derekam, fenekem és a lábam egész a talpamig. Egy törölközőt terített rám, amikor a felsőtestemen dolgozott a lábam volt beterítve vele, amikor a lábam masszírozta felhúzta a hátamra -- én végig a kemény-táncos lábát fogtam mikor elértem, néha a lába között a bugyiig is felnyúltam, kezeinek munkája során szinte minden porcikámban éreztem a vérpezsdítően jóleső bizsergést -- nem túl erős-fájdalmas tanult mozdulatokkal masszíroz Hú, már nagyon feszengtem hason fekve -- mikor felfelé haladva a combtőnél masszírozott benyúlt a lábam közé, aztán mikor a törölközőt lehúzta a lábamra a hátamon éreztem a pucér cickóit -- nem tudom mikor vette le a cicitartót, de igencsak meglepett a csúszka masszázzsal, közben a fülcimpámat csókolgatta és nyögdécselt hozzá. A törölközővel felitatta az olajat és végre megfordulhattam -- éppen ideje volt mert már nem tudtam hogy feküdjek az ágaskodó farkam miatt -- mondta elmegy kezet mosni, rendbe tenni magát. Nem unalmas a masszáz Tiával, folyamatos a beszélgetés, nevetgélés -- nem áll be a szája pillanatra sem ! :)
  • Levezetés:

    Mikor visszatért a fürdőből már nem volt rajta semmi -- határozottan hozzám lépett, állva csókolózni kezdtünk, kezével lágyan megfogta a farkam, fogtam a fenekét, egyik kezem a mellét fogta, másik kezem a puncijához tévedt, ujjaim keresték a zárt babapunci bejáratát -- elkezdődött a kényeztetés... Tia farkamat nem elengedve finoman a kanapéra döntött és mellém térdelve a szájába vette -- lágyan szopogatta, siklott a nyelve föl-le, majd egyre vadabbul néha tövig benyelve-nyögdécselve szemembe nézve szánkázott rajta -- na ezt nem bírtam tovább, kértem a 69-et amit pillanatok alatt teljesített és persze lassan elszabadultak az indulatok, mélytorkos elemekkel tarkítva vadul kezdte szopni a farkam, zárt punija a ténykedésem hatására egyre jobban kinyílt, előjött kicsiny csiklója, fenekét heves csípőmozgással a számra eresztette, majd gyorsuló mozgás közepette hirtelen összeszorított térddel elélvezve felrántotta fenekét, még két erőteljes mozdulat és akkorát élveztem a mellére hogy szinte a tudatom elhagyott... :))) Jó néhány percig feküdtünk pihegve-simizve egymáson, míg aztán ügyesen szétválva letisztogattuk egymást nedves-száraz törlővel, aztán a fürdőbe távoztunk zuhanyzás céljából -- egymás testét mostuk élvezkedve tusfürdővel síkosítva, tapiztuk a másikat ahol értük, élveztük a tusfürdő síkosságát, szájvízzel öblögettünk, majd szárazra töröltük egymást...
    Ezután a masszázspadra feküdtem háttal -- próbáltuk a masszírozást fojtatni, de valahogyan mindig incselkedéshez vezetett, szabad kezemmel hol a cicijét-fenékét-puniját fogtam, csókoltam ahol tudtam és az Ő keze is mindig a farkam körül kavart, aztán elkezdett lágyan szopni ami vad szopásba csapott át, amit azzal állítottam le hogy folytassuk kölcsönösbe a kanapén. Gyorsan a hátamra feküdtem a kanapén, 69-be rám fordult Tia és folytatta vadul a szopást, én meg fenékét markolva elkezdtem nyalni nagy lendülettel a punciját, majd rövid idő után az eszméletvesztés határán erőteljes hangot adva újból elmentem beterítve Tia cicijét... :))) Neki is biztos jólesett a nyalás, de hogy másodszor elment-e abban nem vagyok biztos - nem tudtam rá figyelni, ilyen rövid idő alatt másodjára nem szokott sikerülni. Idővel óvatosan lefordult rólam, megtörölgettük egymást, majd a a zuhanyzóban folytattuk a melegvíz alatt -- még simiztük egymást, smároltunk levezetve az indulatokat, végül szájvízzel öblítettünk és megtörölköztünk.
    Még volt néhány percünk -- ültünk egymás mellett Tia fekete-féhérneműben, én alsógatyában -- finoman simogattuk egymást, beszélgettünk, ittuk az általam hozott finomságot, ettünk a csokigolyóból -- öltözni kezdtem, időm végéhez értünk. Ismét egy nagyon klassz talink volt, kicsi selyemköntösét magára vette, lágy búcsú csókban forrtunk össze, lassan szétváltunk és csukódott az ajtó mögöttem...
  • Elszámolás:

    Tiának vannak extrái, megbeszélés szerint vállal mindent és mosolyogva odateszi magát szívvel-lélekkel, -- nem szoktam masszázs lányokhoz járni, de Tia úgy megfogott, 'hogy a pofám leszakadt' -- nem sokkal nagyobb rózsacsokrot igényel mint a pesti átlag, ez egyértelmű de az adott élmény is frenetikus ! Nem kéri előre, ráérek már felöltözve az étkezőasztal szélére tenni, úgyérzem ez a bizalom jele.
  • Összkép:

    Őszinte örömmel tölt el mikor meghallom cuki hangját, láthatom izgató szájfényét ami olyan különlegessé teszi ajkait -- mindehhez jön még gyönyörű-sudár termete amin nincs szinte semmi felesleg, csak a nagyobbacska hárommarkos cicije mit élvezek csókolni-markolni, meghát a kemény-táncos lába -- Tia egy aranyos-kedves-intelligens nő, kivel élvezet eltölteni két órát, nagyon jó a masszázsa ami elég erős de nem szétszedős, az élvezős-kényeztetés meg egyenesen csodás : mindent visz !!! :)))
Happy Massage