• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Kedves !
    Nagyon köszönöm kedves és felejthetetlen beszamolod !
    Nekem igazán tetszett épp ugyanúgy mint a veled eltöltött idő !
    Külön köszönet a rugalmasság és a kommunikativ egyeztetés miatt !
    Igazán örülök hogy ilyen csodálatos vendégeim vannak mint Te !
    Sokat számít Nekem kitől és miért kapok beszámolót és itt is elmondtam Neked ez csak egy másodlagos dolog !
    A fontosság az itt benn a falak között tortenik amitől Mindketten nagyon jól érezzük magunkat és amitől Te úgy távozol hogy mind a tested mind a lelked mosolyog !
    Örülök hogy Neked ezt okoztam !
    Várlak vissza sok szeretettel ! Sokszor Puszillak
    Vigyázz magadra a mostani rendkívüli időszakban !
    Korlátozott számú vendéggel érintkezem de Téged várlak ha újra szükséged van egy felejthetetlen élményre !

  • Egyeztetés:

    Telefonon és VTR-rel jött létre a randi. Szöszi alapvetően könnyen elérhető, amikor nem, akkor SMS-ben vagy Viberen felveszi a kapcsolatot.
  • Megközelítés:

    A hely jól megközelíthető, bár nekem szükségem volt egy villamossíneken történő hátraarcra. A házat is könnyű megtalálni, azon belül pedig Szöszi érthetően elnavigál a lakáshoz. A parkolás fizetős, de hol nem?
  • Helyszín:

    A ház normális, a lakás állapota is megfelelő. A fürdőszoba tágas és jól felszerelt, Szöszi szavaival élve kicsit szocreál, de az erről való figyelmeztetést idejében megkaptam. (Nem mintha zavart volna.)
    A zuhany némi késéssel és kilengésekkel reagál az apró változtatásokra is, nekem percekbe került, mire beállítottam az ideális hőmérsékletet - ami történetesen pont ott volt, ahol eredetileg állt, és ahonnan én türelmetlenségemben elcsavartam. :-)
    A lakáshoz tartozik egy nagyon barátságos fehér kiskutya is.
  • Lány külseje:

    Ez az első beszámoló, ahol a higiéniai szempontokhoz a belépéskor kötelező kézfertőtlenítőt is figyelembe tudom venni, és e tekintetben IS csillagos ötös a helyzet Szöszinél. Ahogyan minden egyéb tekintetben is, de ezek a fényképes hirdetések alapján nem értek váratlanul: igazán vonzó hölgy. Egy kivágott ruhában fogadott, ami leginkább elegáns alkalmi viseletnek tűnt, de ha valaki érkezésemkor pont beles az ajtón, nem gondolhatott volna semmi rosszra.
    Talán nem túl bumfordiság, ha azt is hozzáteszem, hogy Szöszinek igazán vonzó puncija van, apró kisajkakkal és pici, de érzékeny csiklóval.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órás csomagot vettem igénybe (amely a VTR-egyeztetés végett márciusban az extrákat is tartalmazta), így két erotikus blokk között egy rövid, de igazán kellemes masszírozásra jutott csak idő. Szöszi meg is kérdezte, hogy mely területekre koncentráljon, mert a kellemesen hosszúra nyúlt felvezetést követően egész testre már nem volt idő, és így egy szuper derék és hátmasszázsban volt részem. Erőssége a simogatás és a kemény gyúrás között volt. Valószínűleg kérhettem volna gyengébb vagy erősebb érintéseket, de közben olyan jól elbeszélgettünk (a koronavírustól kezdve a masszázspiacig), hogy ez eszembe sem jutott.
  • Levezetés:

    Mind a felvezetés, mind a levezetés hasonló forgatókönyv szerint zajlott. Szöszi beolajozta a saját testét és az enyémet is, majd érzéki csúszkamasszázsba kezdett néhány csókkal és simogatással meg-megszakítva. Ez váltott át idővel franciás kényeztetésbe, melyet pár perc után leállítottam, hogy hely- és szerepcserét eszközöljek. Szöszi háton fekve fogadja a kényeztetést, a melle és a puncija is érzékenyen reagál az izgatásra. Sóhajai, nyögései jelzik, ha az ember jó helyen jár, de nem fogják kihívni a rendőrséget csendháborításért. Amikor átcsap rajta a gyönyör, remegő combjai közé szorítja a férfifejet, de ez ne klausztrofóbiával, hanem büszkeséggel töltse el a tisztelt makktársakat.
    A második ilyen kényeztetés előtt megkérdeztem, hogy az előző fordulóból mit cseréljünk le és mit tartsunk meg, amire Szöszi válasza az volt, hogy csináljak mindent ugyanúgy, "tökéletes volt". A mosolyt azóta sem tudom letörölni az arcomról.
    Szöszi szeret és tud kényeztetni. Mindkét kezét és az ajkait is használja - én pont így szeretem, de gondolom ha megkérik, akkor tudja szűkíteni a repertoárját. Míg a szája és a bal keze értelemszerűen dolgozik, addig a jobbal speciális kényeztetésre képes; nálam az első körben a golyókat, a másodikban a gát környékét kényeztette vele. Mindkettő igen magas fokú gyönyört eredményezett. Utána egy kis összebújás és folyadékpótlás volt mindkét esetben.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak az ott töltött idő és a program függvényében alakulnak. Én a másfél órás teljes barátnős programot választottam, amely a VTR-es bejelentkezés miatt alapáron került elszámolásra. Amiket írásban vállal, azokat személyesen is, nincs nála alkudozás vagy kihátrálás. A combfixre irányuló kérésemet is csak azért nem tudta teljesíteni, mert csak másfél órával a randi előtt írtam meg neki, és addigra már a helyszínen volt, ahol nem volt kéznél ilyen hozzávaló.
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen éreztem magam Szöszinél. Kiválóan elbeszélgettünk, kedves, értelmes, érzéki nőt ismertem meg személyében.
    Az órát nem nézi (pár perccel túl is léptük a másfél órát), szeret a vendég kedvére lenni, és ha a vendég igénye az, hogy ő is érezze jól magát, abban is partner tud (és szeret) lenni.
Happy Massage